artık şu awe hakkındaki olumsuz düşüncelerinizi kendinize saklayın

xyloves

Kayıtlı Üye
arkadaşlar vallahi bunaldım artık sürekli aynı mavra dönüyor kanal satmaya calısıyoruz o awe düşük para eder yokşu eder bu eder bilader ödemesini alan alıyor zaten gormuyormusunız sırf bazı arkadaslar alamadıgından partneri isminide kötülüyor ve bizde alışveriş yapamıyoruz saolsunlar 2 kere ödememi aldım sıkıntı olmuyor ssadece adamların şartlarına uyun yeter alırsınız ödemenizi alamadıysanız sıkıntı sızde forumu kirlettmeye ne hakkınız var tabkide awe çok iyi partner değil kazandıgının tam hakkını vermiyorlar ama yapacak bişey yok ama düşüncelerinizi kendinize saklarsanız sevinirim benim düşüncem budur saygı duyan duymayan herkeze teşekkürler.

Boş ver hocam takılma böyle şeylere. Kör alıcın olacağına sağır alıcın olsun daha iyi umarım demek istediğimi anlamışsındır. ;)

Awesomeness konusunda satış baltalama amaçlı yorumlar var ise bunu yönetime bildirirsin silinir, ancak bu senin konunda yapılırsa hakkın doğar. Diğer şekilde şartlarına uygun demişsin, Allah aşkına Partner şartlarına tam uygun kanalı olan kim seçer Awesomeness ı. Ayrıca burada satış konularını baz alarak yorum yapılmayacaksa Problem oluşur, bu forum satışa yönelik bir platform değil tam anlamıyla.

Ayrıca burada satış konularını baz alarak yorum yapılmayacaksa Problem oluşur, bu forum satışa yönelik bir platform değil tam anlamıyla.

Sadece bu yazını editledim. Burası tam anlamıyla satış yapmaya uygun bir youtube platformu güvence problemi vs yaşıyorsanız güvenli ticaretler uygun her yerde onları kullanırız ytpara bir aracı unutmayalım. ;) Daha önce ki aracılığı ile insanlara sağladığı kazançları da unutmayalım.

Daha da yorum yapmam.

ya takılmamak elde değilki hadi satmaya calısıyoruz bari yorumunu kendine sakla

Boş ver hocam dediğim gibi. Kısmet satacağın varsa satarsın.

Sadece bu yazını editledim. Burası tam anlamıyla satış yapmaya uygun bir youtube platformu güvence problemi vs yaşıyorsanız güvenli ticaretler uygun her yerde onları kullanırız ytpara bir aracı unutmayalım. ;) Daha önce ki aracılığı ile insanlara sağladığı kazançları da unutmayalım.

Daha da yorum yapmam.

Boş ver hocam dediğim gibi. Kısmet satacağın varsa satarsın.

Burası tam anlamıyla satış platformu değil dedim, satış platformu değil demedim. Eğer bir forumda satış konusundan çok, bilgi alışverişi sağlanıyorsa bence ana amaç bilgilendirmedir. Ayrıca Awesomeness konusunda en başından beri benim tutumum belli, ancak satış yapılacak diyede olanı biteni konuşmayacakmıyız

HTC One cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Burası tam anlamıyla satış platformu değil dedim, satış platformu değil demedim. Eğer bir forumda satış konusundan çok, bilgi alışverişi sağlanıyorsa bence ana amaç bilgilendirmedir. Ayrıca Awesomeness konusunda en başından beri benim tutumum belli, ancak satış yapılacak diyede olanı biteni konuşmayacakmıyız

HTC One cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Arkadaş konuma demiş olayları yanlış algılayıp yanlış lanse etmemek gerek değil mi hocam ?

Bak orada awe konusu var istediğiniz kadar yazabilirsiniz diyor arkadaş. Satış konularına baltalama yapmayalım diyor.

Konuyu gereksiz bulduysan şikayet edebilirsin. Sende gelip satış konularının altlarına muhalefet olanlar gibi bu konuya da muhalefet olmamalısın bilmem anlatabildim mi ?

Yani bence de bu konunun açılması saçma ama açıldıktan sonra ben saçma desem ne olur? Zaten her şey açıkça awe konusunda da konuşuluyor.

Arkadaş konuma demiş olayları yanlış algılayıp yanlış lanse etmemek gerek değil mi hocam ?

Bak orada awe konusu var istediğiniz kadar yazabilirsiniz diyor arkadaş. Satış konularına baltalama yapmayalım diyor.

Konuyu gereksiz bulduysan şikayet edebilirsin. Sende gelip satış konularının altlarına muhalefet olanlar gibi bu konuya da muhalefet olmamalısın bilmem anlatabildim mi ?

Yani bence de bu konunun açılması saçma ama açıldıktan sonra ben saçma desem ne olur? Zaten her şey açıkça awe konusunda da konuşuluyor.

Arkadasin bahsettigi baltalama hangi satis konusunda olmus diye arastirinca gordum. Bak bakalim kimler satisi baltalayici mesaj atmis.
Her yerde uste cikmak iyi bir marifet olsa gerek

http://www.ytpara.com/partnerli-kanal-alim-satim/17690-500-birikmis-3-300-aboneli-kanal-satiliktir.html

98ez.png

rhjo.png

Arkadasin bahsettigi baltalama hangi satis konusunda olmus diye arastirinca gordum. Bak bakalim kimler satisi baltalayici mesaj atmis.
Her yerde uste cikmak iyi bir marifet olsa gerek

http://www.ytpara.com/partnerli-kanal-alim-satim/17690-500-birikmis-3-300-aboneli-kanal-satiliktir.html

98ez.png

rhjo.png

Bak awe olup zor satılmasını söylemek ayrı bir şey konuyu baltalamak farklı bir şey. Sen benim konuma gelip Awe olmasa alırdım dersen bir şey demem ki kendi satış konum şuanda mevcut demedim de.

Ama konuya gelip awe hakkında atıp tutarsan laf yaparım bilmem anlatabildim mi? Konuya açan arkadaşın niyeti de bu yönde..

Ayrıca kahraman olma havalarına fazla girmeyin en son kahramanlar 90'lı yılların başında kaldı bilmem anlatabildim mi. Show istiyorsan alasını da yaparım sana lakin ilk önce karşımda ki kişinin yazılanları anlaması gerektiğini düşünüyorum.

Baltalamak: Bir işi veya durumu bilinçli ve kasıtlı olarak bozup zarara yol açan davranışta bulunmak, sabote etmek.

Fikrini belirtmek çok farklı bir olay. O konuda da ben bunu yaptım yapmayanlara yazdım. ;) Yoksa buyur satış konumu da o mesajları bulduğun gibi bularak konuda yazılan mesajlara bakabilirsin dostum. Hadi eyvallah.

Ne awe'ymiş.
Her ay ayrı bir Terane, Her ay ayrı Komplolar.

Valla adamlar kapanan kanalımın parasını verdiler 2 aylık hemde . Daha ne istiyim ki aweden

Hocam Çok haklısın AWEyi kötüleye kötüleye bitiremedi, para alınca aweden iyisi yok ama awe aksatma yapsın tü-kaka oluyor, bu yüzden bende soğudum, bu tarz negatif yorumlardan bende daraldım içerde 3k$ üstünde para var olumsuz yorumlardan dolayı kanala bakmaz oldum ve kanal kız gibi hiç bişeyi yok biliyorum alıcam o parayı ama dediğim gibi, ayıp arakdaşlar yapmayın forumuda çöğlüğe çevirmeyelim. Her ay düzenli konu aolur Örnek ocak ayı kazanci şubat ödemesi alan aldığını yazar alamayan sırasını bekler ve mesaj sayısıda azalır forum çöplüğe dönmez.

Saygılar...

Hocam Çok haklısın AWEyi kötüleye kötüleye bitiremedi, para alınca aweden iyisi yok ama awe aksatma yapsın tü-kaka oluyor, bu yüzden bende soğudum, bu tarz negatif yorumlardan bende daraldım içerde 3k$ üstünde para var olumsuz yorumlardan dolayı kanala bakmaz oldum ve kanal kız gibi hiç bişeyi yok biliyorum alıcam o parayı ama dediğim gibi, ayıp arakdaşlar yapmayın forumuda çöğlüğe çevirmeyelim. Her ay düzenli konu aolur Örnek ocak ayı kazanci şubat ödemesi alan aldığını yazar alamayan sırasını bekler ve mesaj sayısıda azalır forum çöplüğe dönmez.

Saygılar...

eyvallah saolasın , gerçekten satışımızıda kötülüyorlar bu durum sıkıntı cıkarmaya baslamıstı dile getireyim dedim

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri