Artık tek işim Youtube :)

F
  • Kullanıcı fth
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Konu Dışı
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
İşi biliyorsa insan ve yukarıda belirttiğiniz gibi iş probleminiz yok ise 1 yıl bir kayıp değildir, elinde mesleği, işi mevcut arkadaşlar. 2.500 değilde 2.000 TL ücret ile 1 yıl sonra iş bulma imkanı olduğunu belirtmiş.

YT de 1 yıllık alacağı maaşını alacak kadar 2-3 ödeme aldıysa ve bir kenara kattıysa neden bunu denemesin?
İşin Rast gele.
Bol kazançlar.

Hayat devam ediyor. :) Her an ne olacağı belli olmaz ama denemeden hiç bir şeye ulaşılamaz..

Bende 1 aydır aynı durumdayım.. Şimdilik yolun başındayım ama iyi gidiyor daha da iyi olacaktır inş.. Bende sanayide kaynakçıydım.. Ama konyada sizin gibi ücret alamıyorduk malesef birde burayı deneyelim. İnş yt yüzümüzü güldürür :) Aslında bu işsiz arkadaşlardan iyi bir ekip çıkar..

Şaka gibi :) Millet asgari ücrete çalışıyor sen 2500 beğenmedin ya la :D

Şaka gibi :) Millet asgari ücrete çalışıyor sen 2500 beğenmedin ya la :D

Ben 2500 Tl yi 6 sene öncede alıyordum. Piyasa bozuldu. Yapılan işin karşılığı değil bu para. Bir gemi dizaynında çalışmak kafa yormak kolay iş değildir. Ama karşılığını alamıyorsan başka şeyler denemek zorundasın. Ayrıca bu paranın fazlasını zaten youtube'den kazanıyorum. Sanırım bunu anlatamadım ben :) Neden daha fazla zaman ayırıp daha fazla kazanmak varken, bir dünya kafa yorup karşılığını almadan çalışıyım ki?

2500 lira maaş alıyosun + sigortan yatıyo sen o işi bırakıp youtube peşinde koşuyorsun. umarım pişman olmazsın da böyle saçma bi davranış için tebrik beklememek gerek. :)

---------- Spam Engelliyici 13:43 ---------- Önceki Mesaj 13:42 ----------

+ imzanla mesajın ne kadar çelişiyor öyle. :D

Kazanabiliyorsa iyi yapmış ..

Bence çok yanlış yaptın youtubenin geleceği yok ama sen hazır işinden oldun.Youtubeyı ıkıncı ış olarak düşünse daha ıyı olurdu.

Bunun yanında sosyal guvencen vardı ssknız her daım işlıyordu emeklılık yaşı gelınce bu gunlerı ararsınız.3 ay sonra sağlık hızmetın bıtecek GSS otomatık kapacak sızı artı ssk gununuze yansımıycak,ben bu açıdan bakınca hıç olumlu olduğunu dusunmuyorum ama yınede siz daha ıyısını bılırsınız hayatınızda başarılar dılerım

Bence çok yanlış yaptın youtubenin geleceği yok ama sen hazır işinden oldun.Youtubeyı ıkıncı ış olarak düşünse daha ıyı olurdu.

Bunun yanında sosyal guvencen vardı ssknız her daım işlıyordu emeklılık yaşı gelınce bu gunlerı ararsınız.3 ay sonra sağlık hızmetın bıtecek GSS otomatık kapacak sızı artı ssk gununuze yansımıycak,ben bu açıdan bakınca hıç olumlu olduğunu dusunmuyorum ama yınede siz daha ıyısını bılırsınız hayatınızda başarılar dılerım

Hocam isteğe bağlı sigorta var ayda 300 tl gibi bir ödeme yapar al sana sigorta + emeklilikte primler sayılır :) Emekliliği görebilecekmiyiz asıl o da var bana 60 vurdu 15 yıl sigortasız çalışmam lazım ya da sigorta yaptırırsam 15 yıl fazla çalışmadan dolayı emeklilik maaşı düşürülüyor. 15 yıl emekli olmak için bekleyeceğim prim dolduğu halde.. gençlerin işi daha zor bizde pek yaşlı sayılmayızda neyse

planlarınızı 3-5 aylık yapıyorsanız mantıklı gelebilir. ama sosyal güvence, emeklilik durumlarını da göz önüne katmak gerek.

doğrudur ama şöyle düşün 2.5 tl alan bir insan o işi bırakıyorsa demek ki en az 15 bin tl kazanıyor ortalama 20 bin desen 1 yıl devam etse yine 480 bin tl gibi bir para ediyor gelde aylık 2.5 tl ye çalışıp kazan o parayı :D

tek cümle ile yorumlicam sana : sabah kalktıdında kanalın kapandı , telif geldi , eşleşen geldi ,adsense gitti karşılaşmalarında yıkılmiyacak ve maddi olarak sarsılmayacaksan sende bu denizde fırtınaya kapalıp batana kadar hoşgeldin.

doğrudur ama şöyle düşün 2.5 tl alan bir insan o işi bırakıyorsa demek ki en az 15 bin tl kazanıyor ortalama 20 bin desen 1 yıl devam etse yine 480 bin tl gibi bir para ediyor gelde aylık 2.5 tl ye çalışıp kazan o parayı :D
keşke hesaplandığı kadar kolay olsa herşey. :D

az çok kazanıyordum diyo. siz ordan 15.000 sonucuna ulaştınız. isterseniz ayda 100k kazanın hocam farketmez. patır patır banlanan adsenseler varken sigortalı işi bırakıpta sanal dünyaya yönelmek bence doğru değil.

umarım arkadaş pişman olmaz yaptığı hareketten dolayı. çünkü bi anda yerle bir olabilir herşey ve geri toparlamak zor olur.

Hocam isteğe bağlı sigorta var ayda 300 tl gibi bir ödeme yapar al sana sigorta + emeklilikte primler sayılır :) Emekliliği görebilecekmiyiz asıl o da var bana 60 vurdu 15 yıl sigortasız çalışmam lazım ya da sigorta yaptırırsam 15 yıl fazla çalışmadan dolayı emeklilik maaşı düşürülüyor. 15 yıl emekli olmak için bekleyeceğim prim dolduğu halde.. gençlerin işi daha zor bizde pek yaşlı sayılmayızda neyse

Bunları belırtmedığın ıçın ben ön bılgı verdım evet 4C ıstek sıgortası yatırabılırsın en asgarısı 270-300 lıra arasında bır prım ama yınede youtube ye guvenerek bır yetışkın olarak bu konuda yanlış yaptın duşuncesındeyım,neyse hakkınızda hayırlısı artık.

Hayırlı olsun tavsiyem ve benim aklımdaki de youtubeda artık ustalaştıktan sonra e-markeing in diğer alanlarına yönelmek cpa , affilate marketing gibi şahsen benim iş planım kabaca bu

Bunları belırtmedığın ıçın ben ön bılgı verdım evet 4C ıstek sıgortası yatırabılırsın en asgarısı 270-300 lıra arasında bır prım ama yınede youtube ye guvenerek bır yetışkın olarak bu konuda yanlış yaptın duşuncesındeyım,neyse hakkınızda hayırlısı artık.

Normalde haklısın hocam ama konyanın şu durumunda öyle olması gerekli.. Siyasete girmek istemediğim için kısaca söyle söyleyeyim suriyelileri başımıza bela ettiler. Sanayiciler kendilerince yüksek fiyata 1-1,5k arası maaşla adam çalıştırmak yerine asgari ücrete hatta 500-600 tlye SURİYELİ işçi çalıştırmayı daha uygun görüyorlar. Mesela Konya da ayakkabı işçileri tamamen aç çünkü çoğu Suriyelinin mesleği ayakkabıcılık... Artık Türk ustalara gülünç rakamlar veriyorlar genelde asgari ücret teklif ediliiyor.. Sanayide sürünmektense böylesi becerebilirsek daha iyi..

hocam atıyorum ytden 5 milyar kazanıyordunuz.. 2500 bu iş.. hoba 7.500 bunun 1.5 milyarı harcama olsun kaldı mı 6 milyar 6 milyarla ayda ne güzel apartmanlar alınır taksitle patır patır öderdin sonra işten çıkardın apartmanların kirası yt geçinirdin çok yanlıs yaptın çok :D

keşke ben de cesaretli olsaydım senin kadar.ben de devlet memurluğunu bırakırdım:)
ben memurluk için 10k alcaksam yt her ay yt bırakırım memurluk bırakılırmı yahu nasıl güveniyorsunuz bugün var yarın yok en basitinden 1 yıl önce yt spam yapan 1000 insan varken şuanda bu sayı atıyorum 10000 olmuştur 2-3 sene sonra millet kolay para görünce o sayı 50000 çıkar sonra 1000 tl ayda alamayınca iş ararsınız

youtube yan kazançtır, asla ona bel bağlamak olmaz, Türkiye burası, her şey olabilir.

ben bi 2.5 3 bin lik iş bulayım yt fln umrumda olmaz bakalım bu ay sonu belli oalcak bişeyler ama, yt den iyi de kazanıyorum öyle senin gibi bir işim olsa yt bırakırım o işi asla bırakmazdım. umarım pişmanlık duymazsın hocam

tek cümle ile yorumlicam sana : sabah kalktıdında kanalın kapandı , telif geldi , eşleşen geldi ,adsense gitti karşılaşmalarında yıkılmiyacak ve maddi olarak sarsılmayacaksan sende bu denizde fırtınaya kapalıp batana kadar hoşgeldin.

Olmayan şey değil. Üstesinden hep geldik yine geliriz. :) Ben arkamı sağlama almasam böyle bir şey yapmam..

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri