Artık Uçabiliyorum ^_^ Kayseri Havadan Görüntüler

Kardeşim bence baya başarılı bende meraklıyımdır böyle şeylere ama beceremem düşürürüm falan sonra gitti paracıklar :D bir dahaki sefere havaya doğru çıkarırmısın.
eyvAllh hocam : ) yok öyle bildiğiniz gibi değil kolları bırakınca sabit kalıyo havada, az önce bi 500 metre yukarı çıktım ilerleyen zamanlarda inşAllah atarım hocam.
Eline sağlık çok beğendim güzel görüntüler..
saolun hocam (:
senin video benzer videoları izliyordum https://www.youtube.com/watch?v=-lcfABgHKfs nasıl geldim açıklarmısın bana :D:D
onu bizim gruptan biri çekti abi ondandır : D
la [MENTION=8951]Dean[/MENTION] yürü get :D post kasma : D
Oooo bendd diyorum muhammed niye bana mesaj atmiyor köşeyi dönmüş de ondan
ne köşesi : D kendi emeğimle aldım : D
DJI Phantom 2 Multikopter - GoPro Kameralar Türkiye Online E-Ticaret Mağazası bu beden olarak benim ki hocam
yemyeşilmiş her yer :D profesyonel çekim olmuş.
estağfirullah hocam öylesine bi çekimdi saolun : )
Dji Phantom 3 bunlar kaç dk havada duruyor bende almayı düşünuyordum.
p3 20 dakika uçabiliyor hocam, kendi kamerası olduğundan dolayı, benimkinin üstünde baya bi yük var : )
Cok guzel video olmus . Benimde hevesim var boyle seylere . Havada kalma suresi ne kadar acaba
benim cihaz 10-15 dakika kalıyo hocam , saolun : )
gecen bende arastirdim drone lari 70 dolar dan basliyor 1000 dolara kadar var video cok guzel olmus urunun kaliteli oldugu ortada

Shop drone online - Buy drone for unbeatable low prices on AliExpress.com

burda baya model var ilgilenenler varsa bakabilir guvenilir sitedir zaten biraz gec geliyor ama ulasiyor elinize sadece alisveris yaparken saticinin profiline bakin kac urun satmis ne kadar basarili satisi olmus onlara dikkat edin tabi 70-100 dolarlik arkdasinki gibi kaliteli olmaz
katılıyorum hocam : )
Millet zengin arkadaş para dağıtıyorlar valla :)
bilgisayarcııı : D bence sen konuşma : D bisikletine binde çekeyim seni : D
hoca bu üründen bende almak istiyorum bu ay sonunda yegenimin dügünü var onda kullanmayı düşünüyorum ayrıca yazları antalya bodrum fethiye akacagım orlarda cekegecim özgün videoları kanala atmak istiyorum şimdi elimde 1 adet go pro hero var var bana ürünü nerden aldıgını kac para oldugunu havadan cekim yapmam için neler gerekli oldugunu özelde yazarsan cok sevinirim
buyrun hocam skype: muhammedbh
Muhammed kardeşim çok güzel olmuş ellerine sağlık...Manzara da bir harika gerçekten...Bu arada o görünen dağ Ali Dağımıydı? aklımda öyle kalmış sanki...
ALLAH razı olsun abim çok saol : ) evet abi ali dağı : )
Şöyle makinelerde hep korktuğum olay , menzil dışına çıkarsan pat diye yere düşecek gibi :D Hayırlı olsun video da gerçekten çok güzel olmuş.
menzil dışına çıkarsa kalktığı yere geri döner hocam GO HOME özelliği var :) korkacak bişi yok :D o kadar para veriyon onuda yapsın bi zahmet :D
Hocam istanbul biletinizi alın ve gidin orada tur tur çekin çok iyi izlenimler alabilirsin :)
Ve elinize sağlık çok iyi olmuş
inşAllah hocam saolun : )
Phantom ve Gopro haricinde bu ekibi tamamlayan en pahalı parça görüntü sabitleyicisidir. O işin içine girince fiyat oldukça kabarir ama o olmazsa da çekimler çok titrek ve sabit olur yani olmazsa olmazdir ve birkaç ay önce 2.500 tl civarındaydı sadece sabitleyici. Yani Gopro 4 ile beraber turkiye den alacağınız sistem 6 bini bulur.
abi yok milleti korkutma :D gimbal dediğin 700 lira : ) alıcı verici de 250 lira : )
[MENTION=8453]serricatil1[/MENTION] hocam ben de bir sistem toplamak istiyorum maximum 2 milyara.Ne önerirsiniz?
konuşalım canavar skypeden : )
[MENTION=8453]serricatil1[/MENTION] hayırlı uğurlu olsun, çok güzel manzaralar yakalamışsın, güzel özgün kanal yapılır. :)
ALLAH razı olsun abi canını yerim :)
Çok iyi görünüyor hayırlı olsun. :)
saol abi sana da lazım böyle bişi : )
Hocam youtube görüntüyü sabitliyor. Acaba o sistemi koydurtmadan mı alsak :D :D
o sistem pahalı bişi değil hocam :D en fazla 700 lira bişi :)
Süper bir şey, bir gün umarım bize de kısmet olur bir tane
inşAllah hocam inşAllah : ) en güzeli sizin olsun : )
sistemi 4500 tl'ye kamera ve helikopter olarak nerden aldın. ikiside birliktemi satılıyor. müzikte güzelmiş . yanlız kayseri hayallerimi yıktı bayaa ufak bir şehirmiş gibi gördüm...

---------- Spam Engelliyici 14:19 ---------- Önceki Mesaj 14:17 ----------

birde bunu kullanmak için pilot olmakmı gerekiyor:D
sistemi ikinci el olarak tanıdık bi abiden aldım, orası kayserinin ufak bi semti hayalleriniz yıkılmasın hocam : ) daha kocaman : ) tabi ki pilot olmak lazım bizim E2 ehlitetimiz var :D yok yok sadece oyuncak bu hocam : )
:) Keşke idare etse o şekilde buradaki fiyatı goprosuz hali işte dediğim gibi 5.5 6 ya denk geliyor. Ytde sabitleyici olmadan ve sabitleyici haliyle olan videolar var bir karşılaştırın derim.
Dji Phantom 2 Vision + (plus) Multikopter V3.0 Kameralı 320 - n11.com
direk bunlar yerine p3 ü tavsiye ederim :)
Kesin iP vardır.
:D
: D : D hariden de öyle hocam asılı kalabiliyo havada : D

parrot almıstım ama beceremedım tabletden falan yonete bılıyon guzel olmus

Başlığı ingilizce yap. Ülkemizi uluslararası arena da tanıt :)

Not: Arada bir bizim oraya uçur timuçin rezidans'a :)

Gerçekten güzel bir uğraş ve hobi yeni başlayacak arkadaşlar kontroller de biraz zorlana bilir o yüzden daha küçük yapılı rc uçak ve helikopterlerle başlamalıdır [MENTION=8453]serricatil1[/MENTION] cidden iyi fiyata bulmuşsun zaten belli bir süre sonra dji phantom 3 e geçmek istiyeceksin batarya olarak sende 1000 mahlık mı var 2600 mahlıkları ali express ten bulabilirsin en azından uçuş süreni uzatırsın... kırımsız uçuşlar dilerim, her ihtimale karşı yedek pervane ve motor almanı tavsiye ederim...

Derbiyi canlı yayınlayacan böle bişeyle :D

Zenmuse H3-3D Gimbal - GoPro Kameralar Türkiye Online E-Ticaret Mağazası bahsettiğim sabitleyici bu ben 2.500 tl diye hatırlıyordum çünkü 6-7 ay olmuştu bakalı 1.500 tl şu an ben de yanlış hatırlıyor olabilirim.
hatta şöyle bir satıcı da gördüm DJİ PHANTOM 2 CİDDİ EXTRALI SIFIR GİBİ HAZIR TAM SET - DJI RC Model Helikopter sahibinden.com'da - 211930717 tabii bununki gopro hero 3+ 4 değil yani. 4 olarak alırsanız yine fiyat biraz daha şişer. Farklı görüntü sabitleme markaları var mı bilmiyorum ancak bahsettiğim fiyatlar abartı değil keşke daha ucuz olsa tabii ama durumlar böyle. 4.500 liraya siz gayet uygun almışsınız full setse eğer.

Bu arada hocam şarkı adı nedir?
valla bilmiyem hocam telifsiz bi depom var ordan aldım :(
Başlığı ingilizce yap. Ülkemizi uluslararası arena da tanıt :)

Not: Arada bir bizim oraya uçur timuçin rezidans'a :)
hay canını yirim senin :D bana zengin diyene bak yurt diye rzidansta kaliyy :D
Gerçekten güzel bir uğraş ve hobi yeni başlayacak arkadaşlar kontroller de biraz zorlana bilir o yüzden daha küçük yapılı rc uçak ve helikopterlerle başlamalıdır [MENTION=8453]serricatil1[/MENTION] cidden iyi fiyata bulmuşsun zaten belli bir süre sonra dji phantom 3 e geçmek istiyeceksin batarya olarak sende 1000 mahlık mı var 2600 mahlıkları ali express ten bulabilirsin en azından uçuş süreni uzatırsın... kırımsız uçuşlar dilerim, her ihtimale karşı yedek pervane ve motor almanı tavsiye ederim...
saolun hocam , p3 e geçmeyi tabi istiyorum, batarya olarak 5200 mAh var hocam , 4 batarya 2 set pervane var, motor çok aksi durumda lazım olur diye düşünüyorum olsa zaten halledebilirim yeteri kadar bilgim var hocam
[MENTION=18525' Alıntı:
Ahmetzone[/MENTION] ;988560]
menzil 6-8 Km gidiyo yatay olarak 2 bin metrede havaya kalkıyo ama riskli iş :)

hocam kullanışı nasıl
kolay hocam 40-50 tane tuş var hepsini bileceksiniz uaçacaksınız :D yok hocam kullanışında pek bişi yok :) ama bunu almadan önce tabiki ufak bişi almanızı tavsiye ederim
Dji Phantom 3 Professional 4K UHD Kameralı Multikopter Seti - GoPro Kameralar Türkiye Online E-Ticaret Mağazası bu 5 bin lira

Dji Phantom 3 Advanced 1080p HD Kameralı Multikopter Seti - GoPro Kameralar Türkiye Online E-Ticaret Mağazası bu 4 bin lira ne fark var

bir tek kamera özelliğimi farklı ?

Bir ikincisi bu setlerin içinde uzaktan görüntü almak için tablet yada ekran mevcutt mu ? yoksa ille bir tablet yada iphone gibi ios işletim sistemli cihaz mı almamız gerek.
phantom 3 te sadece beden ve kumanda bir pil var hocam , görüntü için illa tablet şart telefonda olur ama küçük gelir baya, aralarında baya bi fark var hızlı şarj 4K çekim daha neler neler
Derbiyi canlı yayınlayacan böle bişeyle :D

Canlı yayın yapılamaz bunlarla yapılsa da pek kaliteli görüntü aktarılamaz. Ayrı yeten şarj sorunu var :)
canlı yayın yapar tabi ki hocam :) ben havadayken canlı izleyebiliyorum 720 olarak sadece daha büyük bi ekrana takacaz o kadar :D ama lig tv bize temiz çamaşırlar getirir :D
Zenmuse H3-3D Gimbal - GoPro Kameralar Türkiye Online E-Ticaret Mağazası bahsettiğim sabitleyici bu ben 2.500 tl diye hatırlıyordum çünkü 6-7 ay olmuştu bakalı 1.500 tl şu an ben de yanlış hatırlıyor olabilirim.
hatta şöyle bir satıcı da gördüm DJİ PHANTOM 2 CİDDİ EXTRALI SIFIR GİBİ HAZIR TAM SET - DJI RC Model Helikopter sahibinden.com'da - 211930717 tabii bununki gopro hero 3+ 4 değil yani. 4 olarak alırsanız yine fiyat biraz daha şişer. Farklı görüntü sabitleme markaları var mı bilmiyorum ancak bahsettiğim fiyatlar abartı değil keşke daha ucuz olsa tabii ama durumlar böyle. 4.500 liraya siz gayet uygun almışsınız full setse eğer.
full set hocam gopro4 var üstünde bayadır uğraşıyorum siz sitelere bakmayın hocam :) sitelerden daha uygun yerler var :)
abi şura bizim ev değilmi :D
sizin ev nerde :D talasta mı :D bi gün gel uçuralım canavar :D

Son düzenleme:
[MENTION=8453]serricatil1[/MENTION] abicim 5 milyarı uçan bir kameraya ben vermedim yani :) Ha diyeceksin 4 bin bisiklete verdin. Onu sattım kanka 1 hafta sonra bana bir boy küçük oldu. Tekrar da alacağım orası ayrı :)

[MENTION=8453]serricatil1[/MENTION] kendin izlesen yine iyi maçları :D
maç günleri yapacan eğlencesine :D ama yakalanırsan acayip risk tabi :D

[MENTION=8453]serricatil1[/MENTION] abicim 5 milyarı uçan bir kameraya ben vermedim yani :) Ha diyeceksin 4 bin bisiklete verdin. Onu sattım kanka 1 hafta sonra bana bir boy küçük oldu. Tekrar da alacağım orası ayrı :)
la yürü git :D :D hala neyi savunuyon :D en beni o bölüme aldır makinayı sana vereyim :)
[MENTION=8453]serricatil1[/MENTION] kendin izlesen yine iyi maçları :D
maç günleri yapacan eğlencesine :D ama yakalanırsan acayip risk tabi :D

çok geniş açılı gopro abi :) illa stadın içine girersin sonra top atarlar :D

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri