Artık yeter.Özgün ve Tek Kanal için Beyin Fırtınası

• Kullanıcı Karadeniz
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Klasik Video Kanalları & Üretim Rehberi

Karadeniz

Kayıtlı Üye
En son 15 kanalım vardı güzelde bir ödeme aldım 1 kerede olsa.1 ay önce hepsine para kazanma kapandı.Neyse dedim sonra 4 5 kanal açayım günde 4er video atıp yoluma gideyim yavaş yavaş biriksin videolar dedim.O kanallarda kapandı.Daha sonra bi 5 kanal daha açtım 3ünün para kazanma gitti.Neyse dedim 2 kanal daha açıp 5 yapıp yoluma devam edeyim dedim.Şimdi yine 3 tanesi kapanmış. Artık tek kanal ve özgün çalışmayı düşünüyorum. Şimdi hangi kategoride başlasam. Kamera olarak iphone 5 yeter diye düşünüyorum. Forumdaki konulara baktım.Stopmotion tekniği hoşuma gitti ona mı başlasam.Başlasam konu ne olsa ne yapsam bilemiyorum. Varsa parlak fikirleriniz beklerim.

fazla kasma hayatını yaşa özgün çalış her gelen abone bir adımdır yavaş yavaş feci paralar kazanırsın

Bildiğin bir konuda videolar çekebilirsin mesala Ben çocukluğumdan beri balığa giderim kısmet olursa seneye göllerde video çekmeye başlıyacaığım

Dostum ben de yazın yeni tarz özgün videolar atacağım.Kanal 1 ayda En az 1.000.000 izlenim alacak eminim :D

Sesin güzel ise cover yapabilirsin :)

bende şahsen 1 haftadır yeni çalışma yöntemi belirledim ve eski çalışma yöntemimi tamamen rafa kaldırdım
benim yeni çalışma yöntemim şu

ilk olarak Türkçe, İngilizce, Almanca, İtalyanca, Fransızca, Felemenkçe, Japonca ve Rusca, bu dillerdeki bütün dizileri bütün talkshowları tek tek isimlerini not alıcam
bulduğum bu dillerdeki bütün dizileri bütün talkshowları tek tek bir deneme kanalında deniycem, hangilerinde para kazanma aktif oluyorsa
tek tek bu para kazanma aktif olan bütün dizileri bütün talkshowları tek tek not edicem isimlerini ve bunların yeni bölüm günleri ve saatlerini bulucam, gerisi çorap söküğü gibi gelecektir

Ayrıca aynı zamanda futbolla da ilgilenicem
bak bu videoya adam bir maçla kimbilir kaç para almıştır
watch?v=LWGB7R8_hls

Ayrıca demin fb bjk maçı vardı

şimdi youtuba yaz yada biraz sonra yada birkaç saat sonra yada yarın youtuba fenerbahçe beşiktaş yaz ve filtrelerden son bir günü seç bak bakalım videolar kaç izlenim alıyor kendi gözlerinizle görürsünüz

bende şahsen 1 haftadır yeni çalışma yöntemi belirledim ve eski çalışma yöntemimi tamamen rafa kaldırdım

ilk olarak Türkçe, İngilizce, Almanca, İtalyanca, Fransızca, Felemenkçe, Japonca ve Rusca, bu dillerdeki bütün dizileri bütün talkshowları tek tek isimlerini not alıcam
bulduğum bu dillerdeki bütün dizileri bütün talkshowları tek tek bir deneme kanalında deniycem, hangilerinde para kazanma aktif oluyorsa
tek tek bu para kazanma aktif olan bütün dizileri bütün talkshowları tek tek not edicem isimlerini ve bunların yeni bölüm günleri ve saatlerini bulucam, gerisi çorap söküğü gibi gelecektir

watch?v=LWGB7R8_hls

şimdi youtuba yaz yada biraz sonra yada birkaç saat sonra yada yarın youtuba fenerbahçe beşiktaş yaz ve filtrelerden son bir günü seç bak bakalım videolar kaç izlenim alıyor kendi gözlerinizle görürsünüz

Sıkıldım hocam.Ben sokakta yapılan videoları attığımda bile kanalın para kazanma kapanıyor.Dizi film maç diyorsun artık kaldırmıyor bünye.Her sabah acaba kanallara birşey olmuşmudur merakıyla uyanmak istemiyorum.Kendi videolarımı yapmak istiyorum. Bunun için bir hayvan mı alsam acaba diye düşünüyorum.

watch?v=LWGB7R8_hls

Adam siyah beyaz yapmıs resmen videoyu :D

Sıkıldım hocam.Ben sokakta yapılan videoları attığımda bile kanalın para kazanma kapanıyor.Dizi film maç diyorsun artık kaldırmıyor bünye.Her sabah acaba kanallara birşey olmuşmudur merakıyla uyanmak istemiyorum.Kendi videolarımı yapmak istiyorum. Bunun için bir hayvan mı alsam acaba diye düşünüyorum.

eğer çok tatlı bir kedi alırsan çok izleniyor hocam. ama unutmayın çok tatlı olacak :D ben bir kanal gördüm 3 tane kedisi var, 4 ayda 200.000 abonesi vardı

eğer çok tatlı bir kedi alırsan çok izleniyor hocam. ama unutmayın çok tatlı olacak :D ben bir kanal gördüm 3 tane kedisi var, 4 ayda 200.000 abonesi vardı

Kedi değilde 3 4 hamster düşünmüyo değilim.Labirentlere sokma, çeşitli yarışmalar çeşitli ödüller vs. vs. :)

Eğer özgün çalışmak istiyorsanız en kolay yol oyun kanalıdır .
Yada şuda çok iyi bi seçenek bence .
Kameramanınız olacak bir arkadaş bulacaksınız sizinle ortak çalışacak .
Alın elinize bi mikrofon çıkın sokağa hergün kendinize anket soruları hazırlayın ve sorun halka .Maliyeti çok düşük ama getirisi çok fazla olur bence + sosyal medyayla desteklediğiniz zaman fenomen olmanız bile muhtemeldir .Örnek videolarıda aşağı koyuyorum.

Söz Sende - ODTÜ'nün Açılımı Nedir ? - YouTube

Sokak Konuşuyor - Beş Duyu Organımız - YouTube

gibi...

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri