Asgardia vatandaşlık ücretini ödemek.

azenec

Kayıtlı Üye
arkadaşlar bilenler bilir asgardia diye uzay devleti var. vatandaşlık ücretini yıllık 100 euro yapmış. aslında ödemek istiyorum ama içimde bu da çiflik bank gibi olur şüpesiyle çok pis bir his var. sizce ödemeğe değermi? sonuçta adamlar milyonlar ödeyip uzaya uydu gönderdi.

Son düzenleme:
Tek soru soruyorum.
- Uzayda öyle bir devlet kuruldumu vede içinde yaşayanlar varmı?

Cevabını biliyorsan ücreti ödeyip ödememe sana kalmış.
:D

arkadaşlar bilenler bilir asgardia diye uzay devleti var. vatandaşlık ücretini yıllık 100 euro yapmış. aslında ödemek istiyorum ama içimde bu da çiflik bank gibi olur şüpesiyle çok pis bir his var. sizce ödemeğe değermi? sonuçta adamlar milyonlar ödeyip uzaya uydu gönderdi.

100 bin üye olsa,10 milyon euro toplarlar 10 yılda 100 milyon Euro.
Bir uzay mekiği yapmak ne kadar maliyetli düşünün.o kadar insanı götüremeyecekleri şeyi akıl etmek zor değil ama verip salak yerine konmak isteyen ödeyebilir parasını.zamanında cennetten yer alanlar şimdi uzaydan alacaklarını sanıyor

Tek soru soruyorum.
- Uzayda öyle bir devlet kuruldumu vede içinde yaşayanlar varmı?

Cevabını biliyorsan ücreti ödeyip ödememe sana kalmış.
:D

kuruldu hatta parlementosu var. ama yaşayan yok malesef.

100 bin üye olsa,10 milyon euro toplarlar 10 yılda 100 milyon Euro.
Bir uzay mekiği yapmak ne kadar maliyetli düşünün.o kadar insanı götüremeyecekleri şeyi akıl etmek zor değil ama verip salak yerine konmak isteyen ödeyebilir parasını.zamanında cennetten yer alanlar şimdi uzaydan alacaklarını sanıyor

doğru diyorsunuz hocam bunu hiç düşünmemiştim.

Vatandaşlık almanın ne gibi faydaları varmış hocam ? Alacağımdan sormuyorum da, yani sizi uzaydan vatandaşlık almak istemeyi cezbeden şey nedir , onu öğrenmek istiyorum.

Asgardia Parlamentosu Başkanı Lembit Öpik, vatandaş olmak isteyenlerin artık 100 Euro'luk yıllık ücret ödemesi gerektiğini açıkladı. Öpik,"Vatandaşlık ücreti milletimizin ve türümüzün geleceğine katkıda bulunacak. Bu gelişme, ekonomik, politik ve bilimsel faaliyetlerimizi başlatmak, ulusumuzun kurucusu Dr. Igor Aşurbeyli'nin koyduğu hedefe doğru ilerlemek için önemli bir kapıyı açacaktır : 2043'te kalıcı bir Ay yerleşmesi." sözlerini kullanıyor.
Kısaca vatandaş adı altında bu projeye destek vermek isteyen kişilerden oluşuyor.

Asgardia Parlamentosu Başkanı Lembit Öpik, vatandaş olmak isteyenlerin artık 100 Euro'luk yıllık ücret ödemesi gerektiğini açıkladı. Öpik,"Vatandaşlık ücreti milletimizin ve türümüzün geleceğine katkıda bulunacak. Bu gelişme, ekonomik, politik ve bilimsel faaliyetlerimizi başlatmak, ulusumuzun kurucusu Dr. Igor Aşurbeyli'nin koyduğu hedefe doğru ilerlemek için önemli bir kapıyı açacaktır : 2043'te kalıcı bir Ay yerleşmesi." sözlerini kullanıyor.
Kısaca vatandaş adı altında bu projeye destek vermek isteyen kişilerden oluşuyor.

Necip Fazıl Kısakürek'in bir şiirindeki şu sözler aklıma geldi .

'' Yeryüzü boşaldı habersiz miyiz? Güneşe göç var da, kalan biz miyiz?

[MENTION=28909]lejyon58[/MENTION] Beytullah abi hadi bizde gidelim [MENTION=40323]saruhan63[/MENTION] Urfalı reis ide alalım gidelim bu diyarlardan 😀😀

beyler Asgardia'da çok az kişilik yer kaldı ilerleyen dönemde vatandaşlık alımı kapatılacak giremeyebilirsiniz

elimde indirim kuponları var 100 dolar yerine sadece 70 dolar göndererek sizde vatandaş olabilirsiniz
ilk uzay gemisi 2036 yılında Malta adasından hareket edecek

Çarşıya yakın yerlerden tapu isteniyorsa ayrıyetten görüşme yapmamız gerekiyor

resized_eeb94-a54b7c3fdcmav_oxkaa__me.jpg

Paypal : [email protected]

Ayrıca millet vekilimizde sorularınızı yanıtlamaya hazır

https://www.youtube.com/watch?v=9YNK2KiIWK8

:D :D

beyler Asgardia'da çok az kişilik yer kaldı ilerleyen dönemde vatandaşlık alımı kapatılacak giremeyebilirsiniz

elimde indirim kuponları var 100 dolar yerine sadece 70 dolar göndererek sizde vatandaş olabilirsiniz
ilk uzay gemisi 2036 yılında Malta adasından hareket edecek

Çarşıya yakın yerlerden tapu isteniyorsa ayrıyetten görüşme yapmamız gerekiyor

resized_eeb94-a54b7c3fdcmav_oxkaa__me.jpg

Paypal : [email protected]

Ayrıca millet vekilimizde sorularınızı yanıtlamaya hazır

https://www.youtube.com/watch?v=9YNK2KiIWK8

:D :D

Vietnam’dan 50 dolara alıp burda 70 e satıyor inanmayın

Uzay ve teknoloji çağındayız yatırımlarınızı bunun üzerine yapın bence

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri