Asgari ücret hakkindaki düşünceleriniz

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

ef_sane

Kayıtlı Üye
Yüzde 30 zam gelmiş. agi dahil mi değilmi?
2016 için 140 TL olacak olan agiyi düşünce 1160 TL oluyor. zaten asgari ücret 2016 için 1080 olacaktı. gelmiş olan zam 80 TL
Elektirige gelen zam yüzde 6.7 diğer zamlari araştirmadim...

zam gelse ne olacak piyasanın değeri dahada artacak.

asgari ücret zaten bu yapılan zamlara göre arttırılmıyor mu?

Agi haric net 1300tl diye biliyorum hocam

Mobilim yazim hatasi olabilir.

agi hariç net 1300, valla 1300 yapmalarına çok şaşırdım hiç beklemiyordum

Muhalefet partisi sağolsun 6 ay önce iktidar asgari ücreti artırmak için herhangi bir önerge sunmadı fakat haziran seçimlerinde zora düştüğü için muhalefeti dinledi ve sonuçta kazanan hepimiz olduk

size şunu sölüyorum sadece

bu yükü işveren TA-ŞI-MAZ

olacaklar sunlar

kayıt dışı 1 se 5 olacak

suriyeliler iş yerlerine dolacak

ve yine olan asgari ücrete talim etmek zorunda kalanlara olacak

he bi alternatif daha var onuda yazıyım

maaş 1300 oldu

adamın maaş 1000 lira 300 ünü karttan çekip geri iş yerine verecek

YERSEN...

Edit:

Alın bunlarda yeni zamlar o kadar çok şey verdilerki bakın ufacıcık neler yükselmiş
http://www.diken.com.tr/hosgeldin-2...-cep-telefonuna-kalem-kalem-yeni-yil-zamlari/

Son düzenleme:

olacaklar sunlar

kayıt dışı 1 se 5 olacak

maaş 1300 oldu

YERSEN...

Edit:

Alın bunlarda yeni zamlar o kadar çok şey verdilerki bakın ufacıcık neler yükselmiş
Hoşgeldin 2016: Elektrikten sigara ve cep telefonuna kalem kalem 'yeni yıl' zamları - Diken

telefona vs zam gelmesi mutluluk verici, bana göre tabi, çünkü kimi görüyorsam elinde maaşının 2 katı katır telefon var, teknoloji çılgınlığı ülkemizde hat safhada, evde yemek yok cepte milyarlık telefon.

Asgari ücrete artışla beraber kullandığımız birçok şeye de zam geldi.Ülkenin durumu ortada metropollarda 1300'le geçinmek çok zor ama halkın tercihi bu oldu

Asgari ücrete artışla beraber kullandığımız birçok şeye de zam geldi.Ülkenin durumu ortada metropollarda 1300'le geçinmek çok zor ama halkın tercihi bu oldu

Aynen hocam katılıyorum buradaki insanlar cidden zar zor geçiniyor yeni yıla girdik zamlarda gelince bak gör :(

telefona vs zam gelmesi mutluluk verici, bana göre tabi, çünkü kimi görüyorsam elinde maaşının 2 katı katır telefon var, teknoloji çılgınlığı ülkemizde hat safhada, evde yemek yok cepte milyarlık telefon.

mesele telefon meselesi değil hoca

sen almazsın o alır öbürü alır

burda vermek istediğim mesaj

''Kaşıkla verip, kepçeyle geri almaları''

zam yapılması yeterli deil bence komple teknoloji aletlerini kaldırsınlar hic bisey olmasın hep kaldıgımız gibi herseydende eksik kalalım hep geri olalım biz

Birde şu Gss mereti sonuca bağlansa silicez diyorlardı ne oldu ki

asgari ücret bugünkü şartlarda en az 2000 tl olmalı

olacaklar sunlar

kayıt dışı 1 se 5 olacak

maaş 1300 oldu

YERSEN...

Edit:

Hoşgeldin 2016: Elektrikten sigara ve cep telefonuna kalem kalem 'yeni yıl' zamları - Diken

Devlet, devlet olsa sıkar aslında yazdıklarını yapmaları. Fakat dediğin gibi olur oluyorda zaten. Kayıt dışı işçi kaynıyor her yer.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri