Asıl Konu Sabretmek Azmetmek

goodhead64

Yasaklanmış
Herkese merhaba arkadaşlar şimdi size bahsedeceğim konu şudur, ben daha ytden adsenseden partnerden falan para almış biri değilim, bu işe 14 mayısta başladım henüz 1 ayımı bile doldurmadım. Kendi Kendime Düşündüm spam çalışssam içimde kötü bi his oluyo, "Acaba insanların hakkınımı çalıyorum" Gibisinden (Konu Haram Helal Değil), youtubeden para kazanmayı bende istiyorum tabi ki de, şu ilk kazançlar bölümünde arkadaşlarımız hikayelerini yazıyolar, bende özgün çalışmaya çalışıyorum 1 haftaya yakın bi süredir, bu arkadaşlarımı gördükçe daha da fazla azmediyorum, bu kardeşlerimiz aldıysa ben neden alamıyayım gibisinden. Tamam fazla kazanmak istemem ama yinede 3 5 bişeyler alabilirsem kar kardır, bazen sıkılıyorum video editten render işinden falan buradaki bölümü açıp sizin eklediği bi kaç yazıyı okuduktan sonra içimdeki yapmama isteği gidiyo yeniden bi umut doluyo, Bu arada konuyu yanlış yere açtıysam özür dilerim. Sadece içimden geçenleri yazmak istedim. Ytpara Ailesine çok teşekkür ederim. İyi Yada kötü her türlü yorum atmanızı bekliyorum teşekkür ederim :)

Hocam video render derken video üstünde oynamak özgünlük olmak değildir ha ayrı birşey yapıyorsan başarılar.

senin için herşeyin hayırlısı olsun arkadaşım.
ben 2013 eylülde 1 tane kanal açmıştım, 1 tanede adsense sonra çok sıkıldım para falan kazanılmıyor diye düşündüm öyle bıraktım bir dahada bakmadım.
sonra 2014 ocak'ta bir baktım adsense'de 30 tl. olmuş, o zaman dedim ki madem böyle bir olanak var belkide kazanırım. Sonra arkası geldi şimdi çok şükür her ay iyi kötü birşeyler alıyorum.
spam konusuda bence 3ye ayrılıyor.
1. para kazanması açılmış hali hazırda para kazanılan kanallardan videoları çekmek,
2. para kazanmak gibi bir amacı olmayan eğlencesine açılan kanallardan video çekmek,
3. youtube dışından videolar bulup onları youtuba atmak,

spam yapmak istersen içinin rahat edeceği birşeyi seçebilirsin.
başarılar bol kazançlar

senin için herşeyin hayırlısı olsun arkadaşım.
ben 2013 eylülde 1 tane kanal açmıştım, 1 tanede adsense sonra çok sıkıldım para falan kazanılmıyor diye düşündüm öyle bıraktım bir dahada bakmadım.
sonra 2014 ocak'ta bir baktım adsense'de 30 tl. olmuş, o zaman dedim ki madem böyle bir olanak var belkide kazanırım. Sonra arkası geldi şimdi çok şükür her ay iyi kötü birşeyler alıyorum.
spam konusuda bence 3ye ayrılıyor.
1. para kazanması açılmış hali hazırda para kazanılan kanallardan videoları çekmek,
2. para kazanmak gibi bir amacı olmayan eğlencesine açılan kanallardan video çekmek,
3. youtube dışından videolar bulup onları youtuba atmak,

spam yapmak istersen içinin rahat edeceği birşeyi seçebilirsin.
başarılar bol kazançlar
Yorumlarınız için teşekkür ederim. Her biri benim için önemlidir. Ben bu tarafından hiç bakmamıştım işin açıkcası, Para kazanması açık kanallardan çekmek(Eğer Spam kanal değilse) Haram olur galiba.

bu işe 14 mayısta başlamışın henüz 1 ayın dolmamış ama ytpara Üyelik tarihi: 26.08.2013

:)

bu işe 14 mayısta başlamışın henüz 1 ayın dolmamış ama ytpara Üyelik tarihi: 26.08.2013

:)

Çok dikkatlisin kardeşim :) ben geçensene bu işe kalkışmıştım, ama sıkılıp bıraktım, hiç para kazanılmıyo diye. o zamanlar spam falan bilmiyorum, bot falan yoktu sanırsam, bırakmak zorunda kaldım, üyelik tarihide o zamandandır galiba :)

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri