Asker yakalama ve teslim durumu

Şu an bende yoklama kaçağı gözüküyorum. Arkadaşlarımdan bir kaç tanesine bu tutanağı tuttular onlar gerçi tecil etti ama benim tecil hakkım yok artık. Geceleri dışarı pek çıkmıyorum :) Ağustosta gideceğim bakalım..

Şu an bende yoklama kaçağı gözüküyorum. Arkadaşlarımdan bir kaç tanesine bu tutanağı tuttular onlar gerçi tecil etti ama benim tecil hakkım yok artık. Geceleri dışarı pek çıkmıyorum :) Ağustosta gideceğim bakalım..

Forumca askerlik korkumuz var anlaşılan :D

28 yaşına kadar kaçsak sonra bedelli yapabiliyor muyuz ? :D Buda önemli bir soru :D

Forumca askerlik korkumuz var anlaşılan :D

Açıktan lise okuyordum geçen dönem yenileme yapmadığım için tecil etmediler malesef. Şu an oysa kaydım aktif ama geçen dönem unuttum kaldık öyle ortada. :(

Kaçmak olayı artık sıkıntı. Polis çevirmese bile seni para cezası kesiyorlar.

Askerlik sonrası gerçek mesleği yapma derdi var şimdi askerlik gelene kadar yt ile uğraşıyorum askerlikde bahanesi.

Açıktan lise okuyordum geçen dönem yenileme yapmadığım için tecil etmediler malesef. Şu an oysa kaydım aktif ama geçen dönem unuttum kaldık öyle ortada. :(

Kaçmak olayı artık sıkıntı. Polis çevirmese bile seni para cezası kesiyorlar.

Kaçıncı sınıfsın hocam tek sıkıntın sadece kayıt yenilemeyi kaçırmanmı tecil ne zaman bitmişti tam olarak mezuniyetine ne kadar var kısacası

hocam o kağıt sıkıntı olmuyor nasılsa zorla götürmüyorlar :D bende bu durumdan şu şekilde kurtuldum askerlik iyi hoş güzel birşeyde subaylık sınavlarına gittiğimde çok torpil döndüğünü görünce soğudum yabancı vatandaşlığa geçtim şu anda o yüzden muafım böyle bir imkanın varsa değerlendir

hazır askerlik mevzusu açılmışken bende bir soru sorayım,
üni'de okuyorkene yaş sınırı nedir, yani kaç yaşına kadar askerlik sorunu yaşamadan üni'ye devam edebiliyoruz ?

hazır askerlik mevzusu açılmışken bende bir soru sorayım,
üni'de okuyorkene yaş sınırı nedir, yani kaç yaşına kadar askerlik sorunu yaşamadan üni'ye devam edebiliyoruz ?

hocam yaş 30 gözüküyo ve üni askerlik bitmedimi daha :o bu arada ünide okurken yaş sınırı 29 dur son yasaya göre

hocam yaş 30 gözüküyo ve üni askerlik bitmedimi daha :o bu arada ünide okurken yaş sınırı 29 dur son yasaya göre

yaş sınırı 29 derken hocam , askerlik için mi ?

Birde birşey sorucam mesela 2 senelik kazandım işte 2 sene okudum mezun olamadım , tekrar sınava girdim kazandım 2 sene okudum bıraktım . Bu şekil de kaç okul değiştirebiliyoruz :D

yaş sınırı 29 derken hocam , askerlik için mi ?

Birde birşey sorucam mesela 2 senelik kazandım işte 2 sene okudum mezun olamadım , tekrar sınava girdim kazandım 2 sene okudum bıraktım . Bu şekil de kaç okul değiştirebiliyoruz :D

eğer bi üniversitede okuyosan 29 yaşına kadar askere gitmeme hakkın var 29 yaşına geldikten sonra okusanda okumasanda gitmek zorundasın yani sonrası kaçağa girer artık şansın yok. 2.dediğinse okul değiştirdikten sonra askerlik şubesine tekrar tecil ve okul onayı yaptırman gerek ama 2 yada 4 yıllık ayrımı yapıyolarmıydı tam emin değilim. Eğer tek derdin tecilse aöf yazmanı öneririm hem tecilin olur hemde boş zamanın ve bi yerde çalışma imkanın olur aynı zamanda.Yani ortalama 28-29 yaşına kadar bi üniversiteye kayıt olduğun taktirde tecil hakkın var birde 2 yıl üst üste kalmaman gerekiyo ama onuda unutma ok ;) yinede şubeye git sor derim aklına takılanları

Kaçıncı sınıfsın hocam tek sıkıntın sadece kayıt yenilemeyi kaçırmanmı tecil ne zaman bitmişti tam olarak mezuniyetine ne kadar var kısacası

Benim lise hocam 2 yıl falan olmuştur kayıt olalı işte. Kredini tamamlayınca diplomanı alıyorsun. Geçen dönem yenileme yapmadım şubeye gideceğim diye gidip yenileme yaptım sorun olmasın diye. Onlarda geçen dönem yenileme gözükmüyor diye yapmadılar. Düzenli yenileme yapmak gerek anlayacağın. Yoksa hiç bir şey gelmiyor elinden 2 kere gittim şubeye.. :(

o yıl bedelli çıktıysa yaparsın hocam tabiki.örnek ben :) 1985 dogumluyum yani yaşım 30.bikaç ay önce bedelli ile hallettim askerligi,youtube saolsun.

Yok yani hocam şimdi bedelli çıkana kadar kaçsak , bunu burda söylemem ne kadar doğru bilmiyorum ama :D Kaçsam kaçsam , sonra bedelli çıktığında yaşım tutuyorsa direk şubeye vs. gidip bedelli yapabiliyor muyum ? Suçu falan varmı kaçak olmanın.

Yok yani hocam şimdi bedelli çıkana kadar kaçsak , bunu burda söylemem ne kadar doğru bilmiyorum ama :D Kaçsam kaçsam , sonra bedelli çıktığında yaşım tutuyorsa direk şubeye vs. gidip bedelli yapabiliyor muyum ? Suçu falan varmı kaçak olmanın.

Önce hapis cezası diyorlar sonra paraya çeviriyorlar var yani..

Bedelli çıktığında bütün para cezaları varsa hapis cezaları ortadan kalkar parayı yatırıp muhafiyet belgeni alırsın.Hapis cezası almak artık çok zor zaten yıllar geçmesi lazım hemen olmuyor.Benim 12 bin lira civarı cezam vardı bedelli çıkınca 18 bin verip hem askerlikten hem cezadan kurtuldum.

Bende başlığı okuyunca yeni kazanç kapısı açıldı zannettim. :D İhbar ettiğin asker kaçağı sayısında kazanç felan. hehe

ben de tecil bitince kaçak gezecem . bedelliye kadar ben:)
fugitivewide.jpg

Bedelli çıktığında bütün para cezaları varsa hapis cezaları ortadan kalkar parayı yatırıp muhafiyet belgeni alırsın.Hapis cezası almak artık çok zor zaten yıllar geçmesi lazım hemen olmuyor.Benim 12 bin lira civarı cezam vardı bedelli çıkınca 18 bin verip hem askerlikten hem cezadan kurtuldum.

Benim için iyi bir haber :D Şimdi 2 sene daha okuyacam yaş eder 23 sonrası bakalım :D

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri