Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
yoklama kaçağı olunca evden polis alıyor mu? daha üniversite bitmedi de.
yoklama kaçağı olunca evden polis alıyor mu? daha üniversite bitmedi de.
Evet arkadaşla gittim geldim kağıdı gösterdim . Ben 9 martta tecil ettirmiştim fakat ondan önce 1 ay 4 gün yoklama kaçağına düşmüşüm . 122 TL ceza yemişim onu 15 gün içinde ödemem gerekmiş
hiç boşuna ödeme 5 sene sonra silerler
emin misin hocam sonra başımıza iş almayalım ?
3 senede siliniyor bu borçlar.
Miktarı şu an hatırlamıyorum ama bell bi tutarı geçerse o zaman 10 seneye çıkıyor,sanırım 3-4 bin lira üstüdür
yani ödemeyim mi borcu hocam
yani ödemeyim mi borcu hocam
6 ay önce bi arkadasımı da aldılar. oda asker kacağı imiş. yalnız o bildiğin 6-7 senedir atlatıyomuş bi şekilde. polis geldi aldı. aynı gün askere gitti.7500 tl gibi bi ceza ödedi yanlış hatırlamıyorsam. 100-150 lira çok para değil öde bence sonra başına iş açılmasın ne olacağı belli olmaz. riske girmeye hiç gerek yok
Sen baya geçmişte kalmışsın askerlik işlemlerinin büyük kısmı artık e-devletten hallediliyor,askerlik durum belgesi,sevk edilen birlik vs..sistem zaten gizli e-devlete sadece ilgili kişi girebiliyor şifreyle,ben gidip başka yükümlünün bilgilerini göremiyorum
Öyle değil hocam gizli derkenaskeriyenin sistemi tümden gizli hiç biryerde görünmez gerekli bilgileri görürsün oda askerlikle ilgili sevk vs..Onun dışında tecil,gbt gibi bilgiler görünmez gizli tutuyorlarmış.Yalnız ben gittiğimde 95liler vardı hep sevk yapılıyordu bir dosya oluşturdular kapkalın 15 tane imza attım sanırım
![]()
Benim vip üyeliğim var e-devlette TSK harekat planlarını bile görüyorum![]()
Haaaiyiymiş bizede ayarlasana hocam platin varmı
![]()
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.