Askere gideceğim neler yapmam gerekiyor?

kısa dönem olarak anlatıyorum bende mayıs da askere gidecegim biri sıkıntı olmazsa mayıs celb dönemi subat 28 de başvurusu sondu mayısa gidemezsin askerlik subesine gittiğinizde sizi yakında olan sağlık ocağı veya hastaneye gönderecektir sizin tek yapmanız gereken subeye gitmen

Ben yalaka olmadım eziyet çektim, yoruldum, ceza aldım ama yinede başımı eğmedim.

Dayanıklı bir yapıya sahip değilsen sana tavsiyem Komutanlarının yalakası ol daha rahat yaparsın.

Hayırlı tezkereler.
Arkadaşlarında dediği gibi çarşı için iki parça eşya götür geriye kalacak herşeyi devlet sana verecek zaten.

kısa dönem olarak anlatıyorum bende mayıs da askere gidecegim biri sıkıntı olmazsa mayıs celb dönemi subat 28 de başvurusu sondu mayısa gidemezsin askerlik subesine gittiğinizde sizi yakında olan sağlık ocağı veya hastaneye gönderecektir sizin tek yapmanız gereken subeye gitmen

Tüh kasımda gideceğim ozaman.

Korkutma beni .. Bende 94 lüyüm okuldan ( liseden ) mezun olduktan sonra 3 sene çağrılmıyormuşuz . Öyle dedi şubede ki birisi . Geçen sene üniye girdim . Bu sene 2. sınıfta okula gitmedim / gidemedim . 1 sene daha duruyor olması lazım tecil ?

üni varsa zaten 29 yaşına kadar yolun var hocam.

üni varsa zaten 29 yaşına kadar yolun var hocam.

Hocam 2 senelik okulu dondurdum 2. sınıfa geçip şimdi tekrar sınava hazırlanıyorum 15 martta. Arkadaşımın birisi 2 senelik okulu en fazla 5 sene uzatabiliyorsun dedi . Öyle birşey varmı ? Bilginiz varmı ? Mesela 21 yaşına giricem 28 e kadar üni de kalmam gerekiyor :D ( Millet laf etmesin şimdi .. ) 2 Senelik okula girsem 4 sene çıkmasam tekrar bir okul kazansam böylelikle 28 yaşına girmiş olsam ? Mümkün mü böyle birşey ? Anlatabildim mi ki :D

Hocam 2 senelik okulu dondurdum 2. sınıfa geçip şimdi tekrar sınava hazırlanıyorum 15 martta. Arkadaşımın birisi 2 senelik okulu en fazla 5 sene uzatabiliyorsun dedi . Öyle birşey varmı ? Bilginiz varmı ? Mesela 21 yaşına giricem 28 e kadar üni de kalmam gerekiyor :D ( Millet laf etmesin şimdi .. ) 2 Senelik okula girsem 4 sene çıkmasam tekrar bir okul kazansam böylelikle 28 yaşına girmiş olsam ? Mümkün mü böyle birşey ? Anlatabildim mi ki :D

normalde her okulda bu kural var zaten bu yıllarla ilgili.2 yıllık okulu en fazla 5,4 yıllık okulu ise 7 yılda bitirmek gerekiyordu.net bi bilgim yok ama bu yıl bu limit ortadan kalktı diye duyumlar aldım,ne kadar dogrudur bilmem tabi.

Teşekkürler hocam. Şimdi yarın gitsem mesela muayene vs işlemlerini halletsem sanırım Ağustosta gideceğim. Peki bu nereye çıktığım falan ne zaman belli oluyor tam olarak?

mayıs için nisan 29 yazıyor bana verilen belgede oda tahminen temmuzun sonları açıklanır

En yakın askerlik şubene git sülüsünü eline al muaneni ol daha sonra askerliğe alış tarihini bekle o gün gelsin, acemi birliği zordur fakat usta birliği rahattır, Allah kolaylık versin Mehmetcik. :)

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri