Askere Gidiyorum Görüşmek Üzere...

• Kullanıcı Yes
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Konu Dışı
Komando olmasaydı manisaya tatile gidiyorsun diyecektim ama komando jandarma gerçekten çok çok zorlayacaklar.Gecenin bir vakti sizi kaldırıp dağa çıkartacaklar.Allah kolaylık versin hocam.Ama komutanlarınız iyi insanlar bildiğim kadarıyla.

biz gittik geldik... sırayla işte... sen güzel ve mükemmel nöbetler tutasın ki , bizlerde güven ve huzur içinde video yüklemeye devam edelim :D hayırlı teskereler şimdiden..

Komando olmasaydı manisaya tatile gidiyorsun diyecektim ama komando jandarma gerçekten çok çok zorlayacaklar.Gecenin bir vakti sizi kaldırıp dağa çıkartacaklar.Allah kolaylık versin hocam.Ama komutanlarınız iyi insanlar bildiğim kadarıyla.

Komando istiyordum zaten hocam.. İyiki de komando çıkmış..

Layığı ile yaparız inşallah. :D

dur hemen arkadaşa korku verme :)

allahım hayırlı teskereler nasip etsin insallah

Hayırlı teskereler kardeşim Allaha emanet ol....

gitmeden bir kaç tane foto çek askerden sonra ki değişimi paylaşırsın hatırada olur :D

gelince kaslarıda gösterirsin :D

Şimdiden hayırlı teskereler hocam :D Yalnız gittin yer bayağı bir zor yer hocam amcamda Manisa Kırkağaç'ta yapmış bi anlatıyor anılarını of offf :D

Merhaba arkadaşlar.

Foruma üye olalı çok kısa bir süre olmasına rağmen çok sevdim ve gerçekten aşırı şekilde bilgilendim diyebilirim.

Hepinize şanslı ve telifsiz günler dilerim. :D

Kendinize iyi bakın şimdiden yazayım dedim.. :D
Hayırlı teskereler kardeşim senin adın Burak değil demi ?
Ancak askere gidiyorum 3 Şubat'ta Komando olarak görev yapacağım nasipse.

Eyvallah kardeşim. :D

Foruma Bazukalı fotoğraflarımı gönderirim. :D :D :D

bazuka diye bi silah yok:D

lav var ve rpg 7 roket atar var:)

bu arada orda yapanlardan iyi bilirim. nitelikli komando secimi yaparsalar girme sakın

%90 bursa imralı adasına gidersin günde 12 saat nöbet tutarsın:)

Hayırlı teskereler kardeşim senin adın Burak değil demi ?
Ancak askere gidiyorum 3 Şubat'ta Komando olarak görev yapacağım nasipse.

Hayır adım Burak değil..

---------- Mesaj saat 19:01:33 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 19:00:56 civarında gönderildi. ----------

bazuka diye bi silah yok:D

lav var ve rpg 7 roket atar var:)

bu arada orda yapanlardan iyi bilirim. nitelikli komando secimi yaparsalar girme sakın

%90 bursa imralı adasına gidersin günde 12 saat nöbet tutarsın:)

:D

Hocam ben Hakkari, Şırnak tarafları istiyorum.. :D

Hayır adım Burak değil..

---------- Mesaj saat 19:01:33 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 19:00:56 civarında gönderildi. ----------

:D

Hocam ben Hakkari, Şırnak tarafları istiyorum.. :D

nitelikli komandoları genelde imralı gönderiyorlar diye biliyorum.normal timde olursan zaten %90 güney dogu gidersin.

Yalnız şu yt işini askerdeikende devam ettirsen geldiğinde sağlam toplu paran olur ha. Bi bot bağla çarşı izninde ayarları çek gelince iş ev araba :) .

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri