Askerlik Hakkında Yardım 1992 doğumluyum

hedefyoutube

Kayıtlı Üye
Merhabalar arkadaşlar
1992 doğumluyum.
2011 lise muzunuyum.
2011 ve 2012 yılarında üniversite için bir yere yerleşemedim. 2012 yılında askerliğimi tecil ettirdim. 31.12.2014 tarihe kadar tecilliydim.

2013 yılında önlisans programına yerleştim. Yani tecilli olduğum zaman içerisinde üniversiteye yerleştim. Ve 2015 Temmuz içerisinde mezun oldum.

Tecil zamanı içerisinde okula başladığım için, tecil bittikten sonra askerlik şubesine gitme gereği duymadım. Çünki o zaman diliminde hala okuyordum.
Üniversite askerliğimi tecil için şubeye bildiri göndermişmidir?

2015 Temmuz içerisinde önlisans programından mezun oldum.
Mezun olduğum için 2 yıl daha tecil hakkım varmı?

Bilgileriniz benim için önemli. En yakın sürede askerlik şubesine gidip bilgi alacağım. Bayram tatili malumunuz uzun :)

Teşekkürler

diploman ile gidiyorsun 2 yıl daha tecil istiyorsun. bu kadar

kardeş ben önlisanstan sonra 2 yıl açıköğretim lisans tan sonra iki yıl tecil hakkımı kullandım.

2 yıl tecil hakkınız otamatikmen oluyormu yoksa şubeye gidip tecilmi ettiriyorsunuz?

2 yıl tecil hakkınız otamatikmen oluyormu yoksa şubeye gidip tecilmi ettiriyorsunuz?

İlkini şubeden tecil ettirmiştim. Hatta ilkinde yoklamaya 3 ay geç gittiğim için 100 tl para cezası ödemiştim. Eve belge v.s gelmiyor. Yaşı gelenler gitsin muanesini olsun tecil ettirsin. Yoksa benim gibi ceza ödersiniz

Yine şubeden yapılacaktır

içime su serptiniz :)
Teşekkürler :)

Hocam ben 2003 de ön lisansa başladım 2004 de 20 yaşına girdiğim için üniversite otomatik olarak askerlik şubesiyle iletişime geçiyor. geçmesede sorun olmuyor. ön lisansı bitirince 2005-2007-2009-2011 yıllarında tecil hakkım vardı ben kullandım. yaş 29 olunca yolun sonu:) 2013 ocakta şut:) lisans dahi okusan dondurup alıyorlar. lisansüstü okuman lazım ki 29 yaşın üstüne çıkabilesin. kısacası tecili üniversiten yaptırmıştır rahat ol. yaptırmasa bile cezası vs. yok gidersin belgelerini sunar ben bir kaç sene daha gelemicem beklemeyin kardeş beni dersin:) ama o günü sabırsızlıkla bekliyorlar ve günü gelincede alıyorlar. ben deniz harp okulunda vardabandra er olarak kebap bi askerlik yaptım:) ama çok geciktirme 19 yaşındaki çocuklarla zor oluyor:)

askere gitmeyi düşünüyorsanız fazla bekletmeyin derim. uzun donemlerle aranızda 10 yaş olunca bazı mevzular gurur kırıcı olabiliyor.

aynı yaştayız ben kilo'dan gidemedim muane eden doktor oğlum gel çürüksüz yürü git dedi niye uğraştırdın kilonu az söyledin diye :D bi ton azar işittim s..... yedim iyilikte yaramıyor anacım :D

askere gitmeyi düşünüyorsanız fazla bekletmeyin derim. uzun donemlerle aranızda 10 yaş olunca bazı mevzular gurur kırıcı olabiliyor.

Doğrudur hocam. Tecrübe edinmiş kişilere karşı ilgim alakam her zaman fazladır.
Keşke sözü, insanı geçmişe döndürmüyor hocam.
Zamanında eğitimime fazla önem vermedim, şimdi pişmanım. Zararın neresinden dönülürse kardır mantığı ile hareket ediyorum şu anda. İnşallah doğru yapıyorumdur.

aynı yaştayız ben kilo'dan gidemedim muane eden doktor oğlum gel çürüksüz yürü git dedi niye uğraştırdın kilonu az söyledin diye :D bi ton azar işittim s..... yedim iyilikte yaramıyor anacım :D

Böylesi hayırlıymış senin hakkında :)

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri