Askerlik tecil hakkında

Apoled

Kayıtlı Üye
W9z4V4.png

arkadaşlar gördüldüğü gibi şubatta tecil süresi doluyor öğrenciyim, gidip tecil yaptırmak lazım mı ?

Ben hiç tecil yaptırmadım ama bildiğim kadarıyla tecil süresi bitmeye yakın en kısa zamanda mutlaka yeniden tecil işlemlerinin yapılması gerekir.

AÖL ise kendiniz tecil ettiriyorsunuz üniversite ise son hafta otomatik tecil ediyormuş sistem 1 ay önce askerlik şubeden aldığım bilgi

bunu öğrenmenin yolu askerlik şubesine gidip sormak. Telefon dahi açabilirisiniz
Durumunuzu anlatın yardımcı olacaklardır

Örgünlerde Otomatik Tecil Ediliyor AOF 'de Manuel Yapmak Durumundasınız.
:) Hatta ben aof için tecil belgemi alıcaktım ordakı görevli bayan tekrar uzattı 31.12.2017 ye kadar tecilliyim baba raad :D aSF:AS

okuyorsanız okul yapıyor olması lazım sizin gitmenize gerek yok

2017 e kadar tecilliydim Aöf e girdim 2016 şubata düşmüş tecil süresi.

Ben anlamıyorum siz niye gidiyorsunuz ki ben hiç gitmedim yaş 22 geçen e-devletden baktım 2017 sonuna kadar tecilli onların görevi bunu yapmak okuyorsanız tabi

AÖL ise kendiniz tecil ettiriyorsunuz üniversite ise son hafta otomatik tecil ediyormuş sistem 1 ay önce askerlik şubeden aldığım bilgi

hocam son hafta yapıyorsa 31.12.2015 cumaya kadar bekleyecek miyiz? otomatik tecil yapmazsa 1 ocaktan sonra ek c2 belgesi kabul ederler mi? çünkü bakaya durumuna düşecez bildiğim kadarıyla ve bakaya iken tecil kabul olmuyor .

Bana geçen sene oldu aynı şey ama kabul ediyorlar.Hiç sorun olmadı.31.12.2014'te bitiyordu, ben ocak ayının sonlarına doğru tecilimi tekrar yapmıştım.

Son düzenleme:
AÖF okuyan arkadaşlar en yakın AÖF bürosuna gidip durumunu anlatsın bir zarf veriyorlar adı galiba ek c2 onu alıp askerlik şubesine götürsünler halledilir. Örgün okuyanlarında belgelerini okul gönderiyor ancak sıkıntı olmaması adına öğrenci işlerinden bilgi alırsanız daha iyi olur.

hocam son hafta yapıyorsa 31.12.2015 cumaya kadar bekleyecek miyiz? otomatik tecil yapmazsa 1 ocaktan sonra ek c2 belgesi kabul ederler mi? çünkü bakaya durumuna düşecez bildiğim kadarıyla ve bakaya iken tecil kabul olmuyor .

muayene olup askere gitmesine 3 gün kala tecil ettirip gitmeyen bir arkadaşımız var hatta hocam :)

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri