Askerlik Tecili Hakkında?

3 yıl 3 kere doktora girdim 3. ndede bakmadılar bile doğru dürüst çıplak falan yalan

sanmıyorum kaçak olduğunu,önce şubeyi arayıp askerlik durumunu öğren. tecil ettirmek istersen muayne yaptırman gerekiyor. ister aile hekiminde ister şubede muayne olursun. çıplak bakmazlar yalan onlar en fazla üstünü soyundururlar hastalık falan var mı diye bakarlar.

1-Lise diplomasıyla 3 yıl tecil ettirebiliyorsun.
2-Ben soyunmadım ama bazı soyunan arkadaşlar varmış öyle duydum :D Yerine göre sanırım.

sanmıyorum kaçak olduğunu,önce şubeyi arayıp askerlik durumunu öğren. tecil ettirmek istersen muayne yaptırman gerekiyor. ister aile hekiminde ister şubede muayne olursun. çıplak bakmazlar yalan onlar en fazla üstünü soyundururlar hastalık falan var mı diye bakarlar.

Oh içim rahatladı sağolun hocam yarın gidip yapayım salak salak insanı korkutma amaçlı yok çıplak yok şöyle yazmışlar aile hekiminden yaparım bir sorum olucaktı.Şimdi diyelim tecil ettirdim normalde lise bitince 3 yıl tecil hakkı oluyormuş ben tecil edince zaten lise biteli bu yıl ile birlikte 3 yıl olucak yanı tecil ettirmem birşeyi değiştirirmi?

Çıplak olsa nolacakki neyden çekiniyosun ? Ben muayene oldum hiç bakmadı soru sordu 2 3 kere o kadar. Mayısda ben kaçar askere

Çıplak olsa nolacakki neyden çekiniyosun ? Ben muayene oldum hiç bakmadı soru sordu 2 3 kere o kadar. Mayısda ben kaçar askere

En büyük asker bizim asker :D Allah yolunu açık etsin uğurlamaya gelirim nere çıktı sana? inşallah ağrı çıkmıştır

Aha torunum geliyo :D dort gozle 5/2 leri bekliyorum..

---------- Spam Engelliyici 12:21 ---------- Önceki Mesaj 12:19 ----------

En büyük asker bizim asker :D Allah yolunu açık etsin uğurlamaya gelirim nere çıktı sana? inşallah ağrı çıkmıştır

Hayirdir hocam sendemi agrida yaptin ?

Agrida yapiyorum bende suan :)

Aha torunum geliyo :D dort gozle 5/2 leri bekliyorum..

---------- Spam Engelliyici 12:21 ---------- Önceki Mesaj 12:19 ----------

Hayirdir hocam sendemi agrida yaptin ?

Agrida yapiyorum bende suan :)

Adres verde ziyarete gelek :D

2010 da muayene oldum kilot hariç herşeyi çıkardık. yerine göre değişebilir yada düzen değişmiş olabilir 5 yıl oldu.

Kilot Hariç Herşeyi Çıkardık Boy Kilo Falan Aldılar Sonra Bi Kaç Soru Sormuşlardı Neydi Hatırlamıyorum Ensonda Kilodun Önünü Aç dedi 5 - 6 Kişi Yanyana Dizilmiş Kadında Vardı.
Yerine Göre Değişiyo Sanırım Bakılması Gerekiyo Ama Kimi Yer Umursamıyo Kimi Yer Dikkate Oluyo Galiba.

bizim buradada bakmıyorlardı,sadece bi sorun varmı,hastalıgın var mı filan diye sorup geçiyorlar.fakat 6 yıl önce halamların yaşadıgı yere gitmiştim,onları ziyarete.ben elbistandayım,halamlar afşindeydi.her ikiside k.maraşa baglı yerler yani yakın.evlerine giderken askerlik şubesinin önünden geçerken yolun ortasında sadece külotla duran onlarca kişi vardı.küçük bi binaydı,içeri sıgmamışlar ve adamlar o halde dışarda bekliyordu.Allahtan pek insan geçen biyer degildi yoksa pek hoş bi durum degil.bende onu görünce açıkcası bi tırstım o zaman.dönüşte bende muayeneye gidecektim ama korktugum gibi olmadı.bizim orda 2 soru sorup bıraktı,muayane filan etmedi.yani diger arkadaşlarında söyledigi gibi heryer aynı olmuyor anlaşılan.

Tanismak lazim o zaman :)

Agri merkez gurkaynak kislasi kisaca tugaydayim tank taburunda :) ziyaretimegelebilirsin

Açık adres ver nerede tam olarak isim soyisim ver. Keşiş yolu üzeri mi? Yoksa Y.Hastane yolu üzerindeki mi :D

askere git kurtul tecil etme (8 sene tecil eden bi abin olarak söyluorum)

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri