Askerlikte dövme sıkıntı olurmu?

Albayı dövmek şöyle dursun Albayı rüyanda görsen uykudan uyanır hazır ola geçersin :D

Askere ne psikopatlar ne tür insanlar geliyor ama hepsi kuzuya dönüyor :D

Naptiniz hocam ya :)
Ceylani urkutmeyin Allahaskina :)

Ben J.Kurmay Albayin postasiydim, kurmayin ne oldugunu biyorsundur zaten pasaliga oynuyordu :)
soforuydum girgir samata gdiiyorduk askerden geldim 10 sene oldu faceimde ekli daha gecen hafta muhabbet yaptik , canavar degil bunlar :)
Karsimdaki odada bolge komutani pasa vardi her sabah guler gecerdi adam :)

Korkmasi gerekenler rutbesi dusukler...

Astsubaylar , cavuslar, vssss
Hele ki astsubayliktan subayliga gecenleri gordun mu bucak bucak kac :)

öncelikle her birlikte uygulamalar farklı olabilir.

örneğin ben amasya'da yaptım hem acemi, hem de usta birliğini.ne kadar it kopuk psikopat varsa hepsi ordaydı.RDM'den sorumlu çavuştum ben düşünün, 500 kişilik birlikte 150 tane rdm'lik oluyordu.ve orda senin dövmen var rdm'ye git demezlerdi kimseye, hatta çok fazla olduğu için öyle gitmek istemeyeni de göndermezlerdi.

Birliğine gidip teslim olduğunda doktor kontrolünden geçeceksin. Orada seni kontrol eden doktorun dövmeye bakış açısı senin RDM olup olmayacağına karar verecek. Dövme genelde doktorlar tarafından kendine zarar vermeye eğilimli insan olarak algılamasına sebeb oluyor.

Uzun lafın kısası Seni muayene eden tabipe göre değişecek RDM olup olmaman. RDM olursanda daha rahat aslında. Silah yok nöbet yok öle takılırsın işte. :)

Ama bende dövmesi var diye sıkıntı çeken hiç görmedim.

Arkadaşlar, kolumda 1 adet dövmem var
1-2 içinde tribal dövme yaptırcam vucuduma, koluma felan

askerlikte bir sıkıntı çekermiyim? dışlanırmıyım? bana kötü davranılarmı?, konuyu saptırmazsak sevinirim teşekkürler...

sıkıntı değil aksine piskopat bu diye kafanı yoracak iş vermezler, ruhuna dokunmazlar ama bedenen yorulabilirsin orasına tam emin olamadım.

Amerika Birleşik Devletleri Ordusu mu arkadaş bu anlayış gösterecekler. Amerikan Çavuşu işine bakar ama TSK nın çavuşu tipine de bakar kayık mı diye :D

en basitinden orduevlerine alinmassin.Doogru taburuna gidersin.Dövme falan olmassa pc den anliyorum dersin en azindan karargahta yazici olursun.

Arkadaşlar, kolumda 1 adet dövmem var
1-2 içinde tribal dövme yaptırcam vucuduma, koluma felan

askerlikte bir sıkıntı çekermiyim? dışlanırmıyım? bana kötü davranılarmı?, konuyu saptırmazsak sevinirim teşekkürler...

şöyle düşün 60 yaşında geldiğinde namaza gideceksin abdest almak için kolları sıvadığında her tarafın dövmelerle dolu :). Tabiki tercih meselesi ama ben dövmesi var diye problem yaşayan hiç görmedim. he bir tek yüksek rütbelilere haberci çaycı şoför falan seçilirken bakıyorlar buna. onun haricinde pek farkı yok.

357 KD olarak yaptım hala asker gözüküyorum ayın 17sinde askerliğim bitiyor hemde sürgün yeri diye söylenen Edirne Keşanda yaptım hiçbirşey olmaz yeni geldim komutana bağlı arkadaşların dediği gibi ama bizim bataryada bir tek bende yoktu ama değişen birşey olmadı yaptır kafana göre birşey demezler askerlik ayrı mevzu sen sonra pişman olma önemli olan o !..

habercidir orduevidir falan vs işlere giremezsin sadece geri kalan kısımlarda sıkıntı olmaz

Standart bir asker olursun uzun lafın kısası. Time giremezsin, koruma olamazsın, posta olamazsın, çavuş olamazsın. :) Standart bitli piyade ehe. Dışlanma felan olmaz zaten artık 10 kişiden 3'ünde var. Eskiden varmış o şeyler. Hayırlı teskereler şimdiden.

Sürekli eğitim seni bekliyor.Hizmete vermezler.Çayıra çimene sürerler.Yada bulaşıkçı olursun.Rdm,depocu,kantinci eskiden di onlar.Kafayı kırık gösterirsen belki eğitime çıkmazsın.

Sent from my iPhone using Tapatalk

Rdm diye ayırabilirler belli olmaz. Yarın bende usta birliğe gidiyorum inş. Gideceğim yerde bol miktarda rdm olacakmış. Sırf dövmeden rdm ye ayrılan varsa ilk çarşı izninde yazarım 1 ay sonra fln :D

sen dün gitmedinmi ya otobüsteyim yazmıştın

357 KD olarak yaptım hala asker gözüküyorum ayın 17sinde askerliğim bitiyor hemde sürgün yeri diye söylenen Edirne Keşanda yaptım hiçbirşey olmaz yeni geldim komutana bağlı arkadaşların dediği gibi ama bizim bataryada bir tek bende yoktu ama değişen birşey olmadı yaptır kafana göre birşey demezler askerlik ayrı mevzu sen sonra pişman olma önemli olan o !..

Kısa dönemlerde aynen anlattığın gibi :) uzun dönem olunca işler değişiyor ama.

Sent from my iPhone using Tapatalk

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri