Askerlikte sürgün yerine düştüm :(

D
  • Kullanıcı Dean
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Konu Dışı
D

Dean

Guest
Hakkınızı helal edin beyler benden bu kadar yarın sabah gidiyorum yaklaşık 6 ay yokum buralarda kendiniizi iyi bakın, hoşçakalın.seviyorum sizleri
inşallah geldiğimde şu yt pisliklerden kurrtulur güzel ortam olur artık

şafak 129 :D (izni düşmedim)
şafak 116
şafak 93
şafak 68
şafak 40
şafak 16

Son düzenleme:
Trakya tarafı çok berbattır geçmiş olsun diyorum şimdiden.mknz piyade tugayı mı gittiğin yer

acemiliği samsun da yapmıştım.o tepede eğitim yaparken dikkat et sabahları çok rüzgarlı ve soğuk olur.şansına bahar da gelmedi :D ben neyse ki bir tertiple çay satacak var mı dediklerinde öne fırlayıp 3 ayın 2 ayını millet eğitim yaparken ağaç altında çay-kahve içerek geçirdik...cebimizden gidiyordu ama arazi oluyorduk :D

Acemi birliğine gitmeden nasıl biliyorsun usta birliğini
Artık usta birlikte önceden belli oluyor
Trakya tarafı çok berbattır geçmiş olsun diyorum şimdiden.mknz piyade tugayı mı gittiğin yer

Benimki 13.mühimmat bölüğü hocam. Aynen doğuya gitseymişim keşke diyeceğimiz yermiş

---------- Spam Engelliyici 19:54 ---------- Önceki Mesaj 19:53 ----------

acemiliği samsun da yapmıştım.o tepede eğitim yaparken dikkat et sabahları çok rüzgarlı ve soğuk olur.şansına bahar da gelmedi :D ben neyse ki bir tertiple çay satacak var mı dediklerinde öne fırlayıp 3 ayın 2 ayını millet eğitim yaparken ağaç altında çay-kahve içerek geçirdik...cebimizden gidiyordu ama arazi oluyorduk :D

Hadi ya şansa bak yt de şans askerde şans :D

Acemilik bizim orası len yine kucağıma düştün :D Ama hiç gelmem yanına filan sevmiyorum öyle işleri

Ahahah gelme len gelme 25 gün zaten bazıları çavuş olarak kalabiliosun diyolar öyle bişey varsa zorlayacam kalıraam gel :D
Alışveriş merkezi hemen birliğin altı direk Mininüs ile 5dk Samsunun taksimine iniyorsun. Çarşı'da @Katip var. Adliye sarayı çarşıda.

Son düzenleme:
Ben bugüne kadar sürgün yerine düşmeyen birisini, sıkıntılı yer olmayan bir askeriye duymadım. Kime sorsam gittiğim yer sürgün yeriydi diyor. Sanıyorum Türkiye'de sürgün yeri olmayan yer yok. O yüzden ön yargıyla gitmeyin :)

Bu arada Allah yardımcınız olsun. Hayırlı tezkereler dilerim

Askerlikte sürgün yeri yoktur :)

Kendinizi öyle kaptırmayın kötü düşünmeyin. Bilgisayar'dan anlıyorsanız veya biraz boy pos varsa zaten güzel ve rahat yerler sizi bekliyor :)

Gelibolu/Ortaköy 18.nci Zh. Tugay'da yaptım askerliğimi acemilik İstanbul / Alemdağ Er eğitim Taburuydu. Buradan Gelibolu'ya giderken de öyle diyorlardı. Çok gözümü korkutmuşlardı. İlk Tuğaya girdiğim de hakikaten öyle gibi gözüküyordu. Dağın başında bir yer yüz ölçümü olarakda büyük bir yer, Tuğay komutanından büyük asker vardı desem belki inanmazsın. Adamın kimliğini yeni çıkartmışlar ve askere alınmış sende 50 ben deyim 60 yaşında bastonla dolaşıyordu. Onun haricinde bir anormallik görmedim gittiğim yerde aslında dedikleri gibi sürgün yeri değildir. Zamanla alıştım bölüğe geçtim yazıcı oldum 18 sonunda vukuatsız terhis oldum. Duydukların gibi olmayabilir. Tel örgünün içinde olduğun sürece kamuflaj bot giydiğin sürece askersin. Bizde tertipçilik yoktu. Bl. Komutanı da asla izin vermedi sırası gelen görevini zaten biliyordu. Kendini o kadar kasmana gerek yok kardeşim 12 ay dediğin koç gibi yapar gelirsin Allah’ın izniyle.

Gelibolu/Ortaköy 18.nci Zh. Tugay'da yaptım askerliğimi acemilik İstanbul / Alemdağ Er eğitim Taburuydu. Buradan Gelibolu'ya giderken de öyle diyorlardı. Çok gözümü korkutmuşlardı. İlk Tuğaya girdiğim de hakikaten öyle gibi gözüküyordu. Dağın başında bir yer yüz ölçümü olarakda büyük bir yer, Tuğay komutanından büyük asker vardı desem belki inanmazsın. Adamın kimliğini yeni çıkartmışlar ve askere alınmış sende 50 ben deyim 60 yaşında bastonla dolaşıyordu. Onun haricinde bir anormallik görmedim gittiğim yerde aslında dedikleri gibi sürgün yeri değildir. Zamanla alıştım bölüğe geçtim yazıcı oldum 18 sonunda vukuatsız terhis oldum. Duydukların gibi olmayabilir. Tel örgünün içinde olduğun sürece kamuflaj bot giydiğin sürece askersin. Bizde tertipçilik yoktu. Bl. Komutanı da asla izin vermedi sırası gelen görevini zaten biliyordu. Kendini o kadar kasmana gerek yok kardeşim 12 ay dediğin koç gibi yapar gelirsin Allah’ın izniyle.

Allahtan kısa hocam , 4 5 kişiyle konuştum hepsi aynı şeyleri söyleyince insan inanıyo :/ saolun

samsun gibi yere düşmüşsün hiç şikayet etme :D

topraam ya seviyorum samsunu :)

ama pazar günü o abazalarla sahile inme :D

1,60 45 kilo birşey hocam bu arkadaş :p

Morali bozmaya gerek yok, Arkadaş koskoca Youtubeci kesin yazıcı olur :)

Yeri ve zamanı değil ancak söylemeden edemeyeceğim : )

Yazı Fontunuz bana askerlikte yazıcı olduğum günleri hatırlattı.

Son düzenleme:
Morali bozmaya gerek yok, Akradaş koskoca Youtubeci kesin yazıcı olur :)

Yeri ve zamanı değil ancak söylemeden edemeyeceğim : )

Yazı Fontunuz bana askerlikte yazıcı olduğum günleri hatırlattı.

Yok hocam ne 45 i ya bakma ona :D boy 1.80 kilo 82. İşte bide dediler orda kısaları yazıcı yapmıyolarmış ne saçma yaaa

sen kıbrıs a gitsen ne diyeceksin acaba.
ordan bir bölük tekirdağ tarafına sürgün edilmişti.cezası bitip de bütün bölük kıbrıs a geldiğinde adamlar bu nasıl yer bizim yerimiz cennetmiş diyordu.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri