Askıda yazısı değişmiyor..

• Kullanıcı MtnOzd
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Adsense Soru ve Sorunlar

MtnOzd

Kayıtlı Üye
Arkadaşlar öncelikle merhabalar,

e7Vl4v.jpg

2-3 ay önce kanalım banlanınca bir süre ara vermiştim. 20 gün önce falan tekrar başladım fakat başlarken Adsense'deki hesap adını değiştirdim daha doğrusu düzelttim. Daha önceden PİN girildi ve 40$ gibi bir para var şu anda da.

KdW1RL.jpg

Fakat bu detaylarda gördüğümüz paralar anasayfada gözükmüyor sürekli tutarlar sıfır olarak gözüküyor ve ASKIDA yazıyor. Ödemeler kısmındaki en son işlem Ekim ayına ait bilgiler bu arada. Banka doğrulaması yapmayı denedim 2 sefer fakat 5-6 gün sonra tekrar hata veriyor ve o hesap onaylama işlemini de yapamıyorum. Acaba benim ne yapmam lazım yada bunlar 100$ sınırını geçene kadar olan şeyler mi?

wbgnWV.jpg

Biraz ara verdiğim için bu youtube işine sanırım herşeyi karıştırdım nasıl çözeceğimi yada ne yapacağımı bulamadım o yüzden bilen arkadaşlardan yardım rica ediyorum :)

Banka bilgilerini girdiniz mi? Performans raporlarındaki rakamlar anasayfada gözükmez.

Banka bilgilerini girdiniz mi? Performans raporlarındaki rakamlar anasayfada gözükmez.

Hocam peki anasayfada ne zaman ücret yazar? Yani bazı arkadaşların resimlerine bakıyorum orda tutarlar yer alıyorda.

Banka iban numaralarını giriyorum 10 gün içinde bir tutar çekilicek falan diyor işte ama 4-5 gün sonra resimde görüldüğü gibi hata veriyor.

Hocam peki anasayfada ne zaman ücret yazar? Yani bazı arkadaşların resimlerine bakıyorum orda tutarlar yer alıyorda.

Banka iban numaralarını giriyorum 10 gün içinde bir tutar çekilicek falan diyor işte ama 4-5 gün sonra resimde görüldüğü gibi hata veriyor.

Belli bir miktar para gönderilecek senin banka hesabına ve sen bu gönderilen tutarı adsense'ye gireceksin ve banka hesabını onaylamış olacaksın. Tahmini kısmında kimsede ücretler görünmez. Banka hesabını onaylayınca Kesinleşmiş kazançlar kısmında geçen aylardan kesinleşen tutarı görebileceksiniz yalnızca.

banka ismin mtnozd mi ?

Belli bir miktar para gönderilecek senin banka hesabına ve sen bu gönderilen tutarı adsense'ye gireceksin ve banka hesabını onaylamış olacaksın. Tahmini kısmında kimsede ücretler görünmez. Banka hesabını onaylayınca Kesinleşmiş kazançlar kısmında geçen aylardan kesinleşen tutarı görebileceksiniz yalnızca.

Hocam peki banka bilgileri kısmına ne giriyim. Yani şu anlamda ne giriyim diyorum. Garanti Paracard var mesela heryerde ben onu kullanırım ona denedim işte 2 kere hata verdi. Enpara falan mı deniyim yada ben neden banka işleminde hata alıyorumdur :/

banka ismin mtnozd mi ?

Hocam o hesabı aklında tutman için takma isim gibi birşey soruyor ya. ben o yüzden oraya MtnOzd yazdım. Tam açık isim mi yazmam lazım?

O ekranın resmi ;
w121DG.jpg

Hocam peki banka bilgileri kısmına ne giriyim. Yani şu anlamda ne giriyim diyorum. Garanti Paracard var mesela heryerde ben onu kullanırım ona denedim işte 2 kere hata verdi. Enpara falan mı deniyim yada ben neden banka işleminde hata alıyorumdur :/

Hocam o hesabı aklında tutman için takma isim gibi birşey soruyor ya. ben o yüzden oraya MtnOzd yazdım. Tam açık isim mi yazmam lazım?

O ekranın resmi ;
w121DG.jpg

bilemicem tam hakim değilim konuya

[MENTION=185]MtnOzd[/MENTION] aldığınız hata mesajını ayrıntılı belirtirseniz daha iyi yardımcı olabiliriz.

[MENTION=185]MtnOzd[/MENTION] aldığınız hata mesajını ayrıntılı belirtirseniz daha iyi yardımcı olabiliriz.

Hocam başka verdiği bir hata yok ki. Yani herhangi bir sebep yazmıyor hiçbir yerde Garanti bankası hesabının iban vs. bilgilerini giriyorum 10gün içinde yatıcak falan diyor sonra belirli bir zaman sonra GÖNDERİ BAŞARISIZ yazıyor hesabın yanında :/

Hocam başka verdiği bir hata yok ki. Yani herhangi bir sebep yazmıyor hiçbir yerde Garanti bankası hesabının iban vs. bilgilerini giriyorum 10gün içinde yatıcak falan diyor sonra belirli bir zaman sonra GÖNDERİ BAŞARISIZ yazıyor hesabın yanında :/

Olmadı enpara.com dan bir hesap açın ben kullanmadım ama çok öneriyorlar.

Olmadı enpara.com dan bir hesap açın ben kullanmadım ama çok öneriyorlar.

Enpara hesabım ve kartım var. Bu seferde onun bilgileri gönderiyim inşallah kabul olur.

Bu arada bu banka onaylama işlemini de yaparsam adsense normale dönmüş olur dimi?

İnternet bankacılığınız ve eft işlemleri kapalı olduğundan gönderim yapamıyor olabilirler. Bankanız ile bir görüşüp internet üzerinden eft alım yapabiliyormusunuz bir sorun derim

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri