Askıya alınan adsenseyi geri alma ( YÖNTEM )

• Kullanıcı kubmarley
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Kapatılan Hesaplar & Ban Sorunları
beklemedeyiz hocam kolay gelsin...

bilgi eski tarihli üyelere ve yeni tarihten güvenilir kişilere verilmeli eski tarihle diyede herkese verilmemeli ben eger hak etmiyorsam bilgiyi almamalıyım fakat bilen kişi adsense banlandıgında foruma yardımcı olmalı.

acaba geçen sene kıyımdan giden hesaplarda bu işlemi uygulayabilir miyiz

Sırf şu anda bu bilgi için neleri erteledim son yarım saatte :)
Merakla bekliyorum :)

acaba eski tarihli adsenseler kurtarılır mı sizin yöntemle ?

o adsense in sahibi arkadaşta yazarsa güzel olur

Konu sahibinin ilk mesajda da dediği gibi o benim,yoğunluktan yazamadım ama durum şu ki;bu adsenseye 12 ekimde askıya alındığı maili gelmişti ve pini 12 ekimde yola çıktı büyük ihtimalle yakında kapanacaktı yapılan çalışma da buna yönelik bir çalışma oluyor haliyle.gelişme oldukça yazacağım arkadaşlar.

bana katılmayabilirsiniz ama bence ücretli satılması yöntemin uzun süre çalışmasında etkisi büyük,
uygun gördüğünüz meblada satış konusunu açın, isteyen satın alır isteyen almaz, kendi fikrimce doğru olan bu bence
[MENTION=11292]kubmarley[/MENTION]

Veya konu 1 2 3 gün dursun sonra silinsin, yöntemin uzun süre çalışması açısından doğru olan bu bence

Son düzenleme:
Hocam benim adsense yönetici olarak hotmail atanmıştı.
Sizin yönteminizde illa gmail gerekse ben ümitlenmeyeyim :)

bana katılmayabilirsiniz ama bence ücretli satılması yöntemin uzun süre çalışmasında etkisi büyük,
uygun gördüğünüz meblada satış konusunu açın, isteyen satın alır isteyen almaz, kendi fikrimce doğru olan bu bence
[MENTION=11292]kubmarley[/MENTION]

Veya konu 1 2 3 gün dursun sonra silinsin, yöntemin uzun süre çalışması açısından doğru olan bu bence

Zaten anlatılınca görenler kullanacak ileri soluklu durmasınnı anlamı yok

bence konu yarın bu saatlerde silinsin,

arkadaş iyi biri ücretsiz paylaşmaktan yana, yöntemin fixlenmemesi için yarın bu saatlerde konunun silinmesi daha mantıklı,

Durun daa :)
Arkadaş konu başında son cümlelerinde bazı isteklerim doğrultusunda vereceğim demişti :)
Nasıl verirse versin :) İster satar ister hayrına verir
Kimse karışmasın bence

Bu tarz bir yöntemin zaten uzun soluklu kalmasını kimse beklememeli bence. En azından kaç kişi kurtarabilirse son kapanan hesaplarını Çok iyi olur

Durun daa :)
Arkadaş konu başında son cümlelerinde bazı isteklerim doğrultusunda vereceğim demişti :)
Nasıl verirse versin :) İster satar ister hayrına verir
Kimse karışmasın bence

Bu tarz bir yöntemin zaten uzun soluklu kalmasını kimse beklememeli bence. En azından kaç kişi kurtarabilirse son kapanan hesaplarını Çok iyi olur

Benim adsenseler birkaç gün önce spama düştü, uzun süre çalışırsa veya 1 ay çalışırsa önümüzdeki ay bende denemek istiyorum :)

bence yöntemi açıkca söylemeyecek kapanan hesapları kendi açtırcak içindeki paranın %50 sini isteyecek :)

[MENTION=11292]kubmarley[/MENTION] hocam bence yöntemi ücretsiz veya ücretli paylaşmak yerine yöntemi sadece sizin bilmeniz daha iyi olur fixlenmemesi açısından ve belirli bir ücret karşılığında sadece siz açsanız banlanan kişilerinkini hem yöntem sizin dışınızda bilinmemiş olur fixlenmemiş olur hemde gerçekten ihtiyaçı olan kişiler yöntemi alır ve emeğinizin karşılığınıda almış olursunuz böylelikle yöntemde uzun bir süre devam etmiş olur...

---------- Spam Engelliyici 23:12 ---------- Önceki Mesaj 21:17 ----------

merakla beklemedeyiz hocam :) saat 11 geçti

konu açıldımı acaba ? f5 yapmaktan tuşu kıracam valla :D

tom-jerry-sleepy-eyes.jpg

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri