askıya alınan hesabı daha önce açan oldumu ?

• Kullanıcı moonlive
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - YouTube Hakkında Genel Sorular

moonlive

Kayıtlı Üye
askıya alınan hesabı itiraz sonuçu googleye açan oldumu ? bugun güzel bir kanalım topluluktan gitmis ama alakasızca 4 tane kanalım gitti aslında oda arada kaynamıs .

özgün değilse açmazlar.
özgün kanalları olanlar bile çok uğraşıp açtırabiliyor.

özgün değilse açmazlar.
özgün kanalları olanlar bile çok uğraşıp açtırabiliyor.

içinde hiç video olmayan kanal ile adsense başvurusu yaptım onay cevabı gelmeden askıya alınmış

geçen gün açtığım adsense hesabı da onaylandıktan sonra askıya alınmış hata nerde acaba ?

içinde hiç video olmayan kanal ile adsense başvurusu yaptım onay cevabı gelmeden askıya alınmış

geçen gün açtığım adsense hesabı da onaylandıktan sonra askıya alınmış hata nerde acaba ?
youtube kanalı askıya alınmıştır yada gmail erişim engeli olmuştur.
mailleri kendin açıyorsan satanlardan iki tane mail al.
biriyle kanal oluştur.diğeriyle adsenseye başvur.adsense mailine kanal oluşturma.
tahminimce senın youtube askıya alınmıştır ama adsense başvurun duruyordur yada onaylanmış bile olabilir.

youtube kanalı askıya alınmıştır yada gmail erişim engeli olmuştur.
mailleri kendin açıyorsan satanlardan iki tane mail al.
biriyle kanal oluştur.diğeriyle adsenseye başvur.adsense mailine kanal oluşturma.
tahminimce senın youtube askıya alınmıştır ama adsense başvurun duruyordur yada onaylanmış bile olabilir.

aynen hocam o şekilde yapıcam 2 tane gmail oluşturup biri ile kanal açıcam diğeri ile adsenseye başvurucam şuan onunla uğraşıyorum yardımın için saolasın

askıya alınan hesabı itiraz sonuçu googleye açan oldumu ? bugun güzel bir kanalım topluluktan gitmis ama alakasızca 4 tane kanalım gitti aslında oda arada kaynamıs .

Bundan bi kac ay once kanalimin bitanesini askiya aldilar spam kanali 400e yakin video vardi bi kac ay sonra geri acildigini gordum ama para kazanmasi gitmisti.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri