Askıya Alınan Kanalı Tekrar Kullanma...

france-1453

Kayıtlı Üye
Hayırlı Sabahlar Arkadaşlar.....

Denemelerimden Dolayı Yazıyı Silmek Zorundaa Kaldım .....

Askıya alınan kanallar...
Para kazanma sekmesi kapanan kanallar...
Bir Kaç Telif Yemiş Kanllar ...
Bir Kaç Flag Yemiş Kanallar ...

Yukarda Belirtiğim Gibi ... Bu Kanallara Giriyoruz Ve Ürünlerden Youtube Yi Kalıcı Olarak Siliyoruz... 1 Kaç Ay Geçmesi Üzerine Aynı Gmail Üzerinden Tertemiz Bir Yt kanalı Geri Açıyoruz...

Hepsi Bu Kadar Arkadaşlar.... Stok Yapmaktan Zarar Gelmez ... Bizim İşimiz Bu... Bu zamana kadar bu yöntemi Kullanmış Olsaydım Şimdi Elimde Binlerce Kanal Olurdu....

Son düzenleme:
Orkun Işıtmak kadar heyecanlandırmasada bende beklemedeyim.

Arkadaşlar Kapnan Kanalı geriye Açmak deyil Konuyu Yanlış Anlamayın....
Belirtiğim Husulardaki Kanalları Yeni Bir yt akanalı olarak Açıp Kullanıyorsunuz... Kanaldaki Videolar Ve Aboneler Malesef Geri Gelmiyor... Yeni Açılmış Kanal Oluyor....

Arkadaşlar Kapnan Kanalı geriye Açmak deyil Konuyu Yanlış Anlamayın....
Belirtiğim Husulardaki Kanalları Yeni Bir yt akanalı olarak Açıp Kullanıyorsunuz... Kanaldaki Videolar Ve Aboneler Malesef Geri Gelmiyor... Yeni Açılmış Kanal Oluyor....

olsun onada razıyım da :) aktif kullandığım mail adresimdeki kanal gitmişti. hiç yoktan sıfırdan bir hesap açabilirim. tabi nasıl olucaksa. arkadaş tekrar eklenecek yazmış, beklemedeyim

bazı kapananlarda(genelde topluluktan değilse) kanal 1kaç saat sonra açılabiliyordu. bazı kapananları da silip 2 3 gün sonra tekrr actıgımı bilirim. ama geri açamadığım kapananlarda uzun vadeli hiç denemedim. pert olanları soteleyip bir kaç ay sonra deneyelim bakalım.. tesekkurler :)

Hayırlı Sabahlar Arkadaşlar.....

Denemelerimden Dolayı Yazıyı Silmek Zorundaa Kaldım .....

Askıya alınan kanallar...
Para kazanma sekmesi kapanan kanallar...
Bir Kaç Telif Yemiş Kanllar ...
Bir Kaç Flag Yemiş Kanallar ...

Yukarda Belirtiğim Gibi ... Bu Kanallara Giriyoruz Ve Ürünlerden Youtube Yi Kalıcı Olarak Siliyoruz... 1 Kaç Ay Geçmesi Üzerine Aynı Gmail Üzerinden Tertemiz Bir Yt kanalı Geri Açıyoruz...

Hepsi Bu Kadar Arkadaşlar.... Stok Yapmaktan Zarar Gelmez ... Bizim İşimiz Bu... Bu zamana kadar bu yöntemi Kullanmış Olsaydım Şimdi Elimde Binlerce Kanal Olurdu....

kanaldaki videolar duruyormu pekı tekrar acıldıgında hocam?

hocam yukarıdaki video sorusunu merak ediyorum bende.

gerek yok bence, kanal 500 kuruş zaten, olur da google gmaillere göre ödeme yapıyorsa, teliften spamdan kapanan kanalların verileri hala gmail hesabında saklı tutulabilir, silmek daha iyi bence

arkadaslar yenı kanal aynı abone vs ıle gelmıyor arkadas yenı maıl almak yerıne o maılı aktıf ederız demek ıstemıs

Hayır arkadaşlar sadece aynı isimde sıfır kanal açılıyor...

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri