Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Merhaba arkadaşlar belli aralıklarla önemli kanallarım askıya alındı bunun çaresini bulamadım yardımcı olurmusunuz ?
1 senelik, 3m izlenimli 3-4dklık videolardan oluşan yarı özgün kanalı cuma günü kendi mailinden sıfır ingiltere adsense açıp bağladım. Bugün kapanmış. 2 günde kapanıcaksa niye 10k onayını geçiyo, niye adsense onaylanıyo. Kafayı yememek elde değil.Askıya Alınan Kanalın Çaresi varmı yokmu bilemem ama Askıya alınmamanın çaresi kanalı tr adsense'ye bağlamamak
Haklısın kardeşim benimde gunlük 1 m,lyon izlenımlı kanalım dahil 6-7 tane çok güzel kanalım kapandı Adsense'ye bağlamadıklarımda sorun yok Kendı kendıme çok kızıyorum bile bile hep düzelmiştir diye adsenseye bağladım Spam bitti desek hergun onlarca kanal açılıyor zaten youtube nın kendısı spam Sonuc olarak bende işin içinden çıkamıyorum çözümde yok gibi benim için bende kafayı yemek üzereyim Para gelmıyor kazanç yok ama faturalar düzenli olarak geliyor1 senelik, 3m izlenimli 3-4dklık videolardan oluşan yarı özgün kanalı cuma günü kendi mailinden sıfır ingiltere adsense açıp bağladım. Bugün kapanmış. 2 günde kapanıcaksa niye 10k onayını geçiyo, niye adsense onaylanıyo. Kafayı yememek elde değil.
Haklısın kardeşim benimde gunlük 1 m,lyon izlenımlı kanalım dahil 6-7 tane çok güzel kanalım kapandı Adsense'ye bağlamadıklarımda sorun yok Kendı kendıme çok kızıyorum bile bile hep düzelmiştir diye adsenseye bağladım Spam bitti desek hergun onlarca kanal açılıyor zaten youtube nın kendısı spam Sonuc olarak bende işin içinden çıkamıyorum çözümde yok gibi benim için bende kafayı yemek üzereyim Para gelmıyor kazanç yok ama faturalar düzenli olarak geliyor
Merhaba arkadaşlar belli aralıklarla önemli kanallarım askıya alındı bunun çaresini bulamadım yardımcı olurmusunuz ?
Ama ret geliyor ret gelsede itiraz edilmeli mi?Azim. Israrla itiraz et 20 gunde acilansa oldu 22 gunde acilansa oldu hergun 2 itiraz et
Ama ret geliyor ret gelsede itiraz edilmeli mi?
SM-G900FQ cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Kanal açıldıktan sonra kaç gün açık kalıyo? 10 senedir sağlam duran kanalı para kazanmaya açınca 2 gün sonra kapanıyo. Haftalarca uğraşıp açtırdıktan sonra yine 2 güne kapanıyosa boşuna uğraşmıyalım.Dostum 20 gun itiraz edeceksen mantıken red geldikten sonra itiraz etmis oluyorsunitiraz gelsede bıkmadan et. Arada 1 2 gun kendine tatil verip itiraz etmeyebilirsin
itirazlardan biri denk gelip açılıyo
Para kazanması açık telifsiz, ihtarsız 1k üstü izlenen her kanalı özgünde olsa eninde sonunda kapatıyolar. Ama para kazanması kapalı film, dizi,+18 vs. kanallar milyon izleniyo yine kapatmıyolar. Amaçları ne hala anlayamadım.
Hocam burdanmı itiraz ettiniz başka linktenmiBir ara 2 özgün kanalım daha kapanmıştı.İtiraz forumundan önceki mesajdaki gibi yazıp göndermiştim.Ertesi gün açılmıştı.Mutlaka dene.
Hocam burdanmı itiraz ettiniz başka linktenmi
https://support.google.com/accounts/contanct/suspended?p=youtube
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.