Asla Pes Etme!

• Kullanıcı Battal
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - 💵 Para Kazanma, Adsense ve Alternatif Gelir Modell

Battal

Kayıtlı Üye
Arkadaşlar yt işine gireli yaklaşık 1,5 ay oldu.Ama düzenli video yüklemeye başlamam toplasanız 20 gün olmuştur.Bu 20 gün içerisinde de 8 günü video yükleme adına çok iyi değerlendirdiğimi söyleyebilirim.İlk başladığım zamanlarda günlük 200 300 izlenim alıyordum günlük kazanç 0,10 tarzı çok ufak rakamlardı :)
Sonra gel zaman git zaman Allah ondan razı olsun serkan abiyi çok sıkıştırmaya başladım.Forumda belki onun başını en çok ağrıtan benimdir.Ne yaparsam yapayım kazançlarımı makul bir seviyeye çıkaramamıştım.Pm falan atıp abi ne yapsam olmuyor doğru düzgün bir şey elde edemiyorum falan.O da bana sürekli sabırlı olmamı video yüklemeye tüm hızımla devam etmemi tavsiye etti.Ben de dedim kendi kendime ki zaten hep düşünmüşümdür bunu :" Dedim ne yapmayı amaçlıyorsun daha başlayalı 20-25 gün olmuş 100 dolar kazanmayı mı bekliyorsun günde?Daha doğru düzgün işlerini bir sistematiğe dökmemişsin."
İlk olarak kendime bir hedef belirledim günlük 10 dolar.Sonra inanıyordum ki gerisi gelecek.Ve yine bu arada forumdaki bazı arkadaşlara Allah onlardan da razı olsun, sürekli ne yapabilirim tarzında sorular sorarak kendime bir sistem oluşturmaya başladım.Dediğim gibi ilk günlerde 0,10 usd alabiliyorken son 1 hafta 10 gündür 8 dolar 6 dolar 5 dolar gibi rakamları görmeye başladım.Tabi bu arada izlenimlerdeki inişler çıkışlar moralimi bozuyordu.Ama şunu anladım bir gün video atmayınca güncellikten ötürü olsa gerek izlenimler çok çok düşebiliyordu.Ve sonunda bugün itibariyle hedefime ulaştım :) Dediğim gibi rakam çok yüksek olmasa da ilk hedefim olması itibariyle ilk göz ağrım oluyor.Umarım 3-4 ay sonra bugünlere baktığımda "Vay be o zamanlar ne kadar uğraşıyorduk,çabalıyorduk bugünlere gelebilmek için" demek nasib olur.Ve bunu burada bulunan tüm kardeşlerim için Allah'tan temenni ediyorum.
Raporum:

Arkadaşlar yapacağımız şey çok basit.Daima söylenegelmiştir ama olsun 1 defa da ben söyliyeyim.Mümkün olduğu kadar çok kanal açın ve kendinize bir mekan belirleyin videoları indirebileceğiniz bir yer.1-2 gün deneyin telif durumları nasıl telif alıyor musunuz vs.Daha sonra tüm hızınızla video yüklemeye başlayın.İnanın bundan daha fazlası yok.Bunları yapınca zaten, bunu hem size hem kendime diyorum, bazı şeyler kafamızda belirecek.Daha farklı metodlar bulucağız.Yani kısacası ufkumuz gelişecek.Bu yüzden asla pes etmeyin.Allah hiç bir kulunu yarı yolda bırakmaz.Yeterki azimli olalım, amacımıza ulaşabilmek için pes etmeden çabalamamız gerekiyor.Allah'a emanet olun.
Saygılarımla

tebrıkler dostum bende baslayalı uzun sure oldu ama pek bi bakmazdım adam gıbı bakardım ama sureklı 3 4 kanala calısrdım onlarında kategorileri klasikdi .son 20 gun dur bende ıyıce aslıyorum gecelerı uyumuyorum bu gecede uyumadım sabaha kadar vıdeo basdım ve bende bu sabah cok sevınclıyım 7 k ızlenım aldım 2500 u hıc gecemezken bu ay calısmanın faydasını anladım ve gordum . suanda 7 k sanırım saat 10 a kadar 8 9 k olr bende cok mutluyum vallah :) :) dedgın gıbı cok cok cok kanal acmak sart to oranıda guzel cok sukur bende bıseler basarmaya basladım :) dun 4 k yı gordum sevındım bugun suanda 7 k dayım ve daha cok sevındım . ınsallah bu artısımız daim olur bızde artık birşeyler kazanırız .

vay arkadaş ben kaç aydır çabalıyorum hiç bir şey olmuyor bende ilk zamanlar da 3-4$ alırken şimdi 1$'den fazla alamıyorum herkes yükseliyor ben alçalıyorum :s

Arkadaşlar Allah razı olsun cevaplarınız için.Cemali sana pm attım bakarsın ona

Hocam hangi botu kullanıyorsunuz? Kaç kanal ile çalışıyorsunuz yazabilirmisiniz?

Hocam 20 kanalla çalışıyorum ama aktif olarak yüklediğim 17 kanal var.Databilim bot kullanıyorum

p0vxj.png

Valla aynı durumdayız Battal.Geçen aya kadar Serkan abiyle çalışmaya başlamadan önce arada artmasına rağmen günde ortalama 0-2 dolar arasındayken bu ay en düşük 4 doları gördüm günde ve son 2 gündür 10 doların üstündeyim.Dediklerini yapıyorum sürekli Serkan abinin çok kanal çok video olayı gerçekten çok işe yarıyormuş bunu anladım bu sayede.15 kanal ile bu oluyorsa 50-60 taneyle nasıl olacak düşünemiyorum.Herşey için teşekkürler herkese bol kazançlar dilerim. :)

arkadaşlar video yüklerken 15 kanala youtube dan mı yüklüyorsunuz yoksa farklı sitelerdenmi ben youtube dan youtube a ayüklüyorum ama izlenmiyor bir keresinde ilk 24 saat içindey üklenenleri yükledim olmadı sonra rusçadan çevirip yükledim gene izlenmiyor bilmiyorum nerde yanlış yapıyorum yardımcı olursanız sevinirim gerçekten pes edicem çok sıkıldım D:

Ben youtube dan alıp atıyorum youtube'a atıyorum.Google keyword tools'tan TBM değeri iyi olan kelimeleri bulup youtube'dan arama yapıyorum.Çıkan sonuçlarda bazı kanalları klasörlüyorum kaynak oluşuturuyorum kendime sonra hergün 2-3 tane kanal açarak bundaki videoları abartmadan yavaşça atıyorum.Eskiden 200-300 video bir kanala atmak yerine şimdi tek kanala 30 tane felan atıyorum diğer kanala geçiyorum onada 30 tane bu böyle gidiyor.Sonra tekrar başa dönüyorum aynı işlemi tekrarlıyorum.

peki attığın videolar ort. ne kadar izleniyor bende tam dediğin gibi yapıyorum tıpatıp aynısı ama videolar en fazla on kişi izliyor o kadar bir de kategori ne idi senin?

İlk gün ortalama 100-200 sonrasında durmadan artıyor zaten kategori olarakta tek bir kategoriye bağlı çalışmıyorum her kanalın alanları var.

İşte bu :) Keşke herkes böyle bir hedef belirlese kendine de tam gaz çalışmaya devam etse :) Ama Türk milletinin en kısa yoldan nasıl kazanabilirim düşüncesi varya işte o çok fena :D

Eğer youtube-youtube yapacaksan kesinlikle başlığı değiştirip yani alternatifini yazıp öyle yüklemelisin.Yoksa spama düşüyor videon.İlk 10 sayfada bile gözükmüyo.Yani her video için olmuyo da bu dediğim.Eğer aldığın video çok izlenmişse artık youtube ona bi ayar mı çekiyo tam anlamadım.Aramalarda bile çıkmıyor.Yok eğer düşük izlenimliyse çıkabiliyor fakat o da işe yaramıyor.Karışık anlayacağın.En iyisi başlığı değiştirmek...
arkadaşlar video yüklerken 15 kanala youtube dan mı yüklüyorsunuz yoksa farklı sitelerdenmi ben youtube dan youtube a ayüklüyorum ama izlenmiyor bir keresinde ilk 24 saat içindey üklenenleri yükledim olmadı sonra rusçadan çevirip yükledim gene izlenmiyor bilmiyorum nerde yanlış yapıyorum yardımcı olursanız sevinirim gerçekten pes edicem çok sıkıldım D:

vayy demekki benim videolar yuzden izlenmiyor tmm t;kkr ederim

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri