Asla vazgeçme - insanların çoğu 25 yaşında ölüyor ama 75 yaşında gömülüyor

Dün gece saat 4gibi izledim. Kapıda duran benim külüstüre radyatör davlumbazı almıştım 2-3ay önce. O kadar boş zamanım var ama bir türlü takamadım. Videoyu izledikten sonra kalkıp takasım gelmişti :D Ama uyuyup uyandıktan sonra etkisi geçti. Davlumbaz hala odamda :)

10 saat konuşsun sıkılmadan dinlerim

bızde neyın ne oldugunun farkındayız ama sartlar işte,
hersey para pul olmus,gunun 15saati calısıyosun,gelde hayalını gerceklestır,

konusması kolay oluyor boyle seyleri. insan dinlediginde gaza geliyor, sabah kalktıgında da gerceklerle yuzlesiyor.. hayalleri gerceklestirmek sadece kendi elimizde degil maalesef.. hayallerimizi gerceklestirebilmek icin once insanları ve dunyayı degistirmemiz gerekiyor.. havaya sıkması kolay

herkesin istediği gibi mutlu olmak hayalim. ama bu devirde parasız mutlu olunmuyor. Paranın kölesiyken istediğin kadar çalış,azmet,başarılı ol. Huzurlu olmadıktan sonra hep bir koşuşturmaca,stres..

Bakıyorumda herkez hayali paraya bağlamıs. yok parasız olmuyor. yok gercekler var. 4 5 yıl önce hastanede ağır bir ameliyat gecirdim ve 1 hafta boyunca günce 3 kez birşey hissetmemem için ağır iğnelerle ağrı kesici yedim. o zaman dedimki trilyonlarım olsa ne farkederki. sadece hiçbirşey hissetmeden gökyüzünü seyretmek istiyorum. hayalleriniz parayla satın alıncak kadar ucuz olmamalı saglıcakla.

Peki ya ameliyatı karşılayacak güvencen veya paran olmasaydı? Günce 3 kez aldığın iğneleri karşılayacak maddi durumun olmasaydı? Yinede trilyonlarım olsa ne yazar der miydin? Sadece gökyüzünü seyretmeyi hayal eder miydin?
Para insan hayatında ne kadar önemli bu açıdan düşün hocam bir de...
Son yazdığına kelimesi kelimesine katılıyorum ama...
Bakıyorumda herkez hayali paraya bağlamıs. yok parasız olmuyor. yok gercekler var. 4 5 yıl önce hastanede ağır bir ameliyat gecirdim ve 1 hafta boyunca günce 3 kez birşey hissetmemem için ağır iğnelerle ağrı kesici yedim. o zaman dedimki trilyonlarım olsa ne farkederki. sadece hiçbirşey hissetmeden gökyüzünü seyretmek istiyorum. hayalleriniz parayla satın alıncak kadar ucuz olmamalı saglıcakla.

Peki ya ameliyatı karşılayacak güvencen veya paran olmasaydı? Günce 3 kez aldığın iğneleri karşılayacak maddi durumun olmasaydı? Yinede trilyonlarım olsa ne yazar der miydin? Sadece gökyüzünü seyretmeyi hayal eder miydin?
Para insan hayatında ne kadar önemli bu açıdan düşün hocam bir de...
Son yazdığına kelimesi kelimesine katılıyorum ama...
dediklerimi anlamamıssın ben para önemiz demedim ama hayatta herşeyi paraya baglamak yanlıs gözleri görmeğen adama hayalini sor ? asla yürüyemeyecek birisine hayalini sor veya birsrü örnek verebilirim. ama dünyayıda para ekseni etrafında gorursek cok uzuluruz malasef

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri