Aslan yürekli olmak...

moonlive

Kayıtlı Üye
Dişi aslan avladığı ceylanı yemeğe başlarken karnında yavrusu olduğunu fark eder.
Yavruyu, ölmüş ceylanın karnından çekip çıkarır. Lakin iş işten geçmiştir, yavru çoktan ölmüştür.
Annesi ölmüş yavruyu yere koyar ve ağır adımlarla bir kenara çekilip yere uzanır.
Bu fotoğrafları çeken fotoğrafçı uzun süre aslanın hareketsiz kalmasından şüphelenir ve cesaretini toplayarak aslanın yanına yaklaştığında, onun öldüğünü görür. Anlar ki; bu olaya Aslanın kalbi daha fazla dayanamamıştır...

Bu fotoğrafı gördükten ve altındaki bu bu yazıyı okuduktan sonra anladım ki;
Aslan yürekli olmak, gücüne dayanarak senden zayıfların hayatına kast etmek değil; masum bir annenin yada bir yavrunun ölümüne sebebiyet vermiş olmanın üzüntüsüne yüreğinin dayanamaması demekmiş...

10530821_704528912916982_3303257632867447575_n.jpg

Böyle birşey mümkün değil duygusal olarak falan :)
Ama anne karnındaki sıvı zehirlemiş olabilir.

Böyle birşey mümkün değil duygusal olarak falan :)
Ama anne karnındaki sıvı zehirlemiş olabilir.

Mümkün hocam kedigiller familyası çok üzüldüğü ve strese girdiğinde kalp krizi geçirip intihar ederler. Köpeklerde en çok sahipleri tarafından terkedildiklerinde tüylerini yolarak intihar ederler

Mümkün hocam kedigiller familyası çok üzüldüğü ve strese girdiğinde kalp krizi geçirip intihar ederler. Köpeklerde en çok sahipleri tarafından terkedildiklerinde tüylerini yolarak intihar ederler

Hocam doğanın yaşam şartlarında avlanmak,yavruyu öldürmek gibi olaylar normal şeyler bu olay ancak masallarda olur, sıvının öldürdüğü daha mantıklı ek olarak;

Gebelik Zehirlenmesi neden olur?
Plasentadan salgılanan ve damarları olumsuz etkileyen bazı zararlı maddelerin bu duruma neden olduğu düşünülmektedir.

yahu samanyolu belgesellerinde bile bu kadarına rastlamamıştım :D kalpten gitmiş aslana bak :D

Aslan vahşi bir hayvandır. Böyle bir şey olması mümkün değil.
Şefkat duygusu elbette olabilir hayvanlarda ancak ben böyle birşey olabileceğine inanmıyorum arkadaşın dediği gibi birşey zehirlemiş olabilir.

Onun doğasında o var. Hayır neden üzülecek ki anlamadım. Hamile bir ceylanı öldürdüğü için mi ? Yok ııh ben inanmıyorum böyle birşeye malesef.

Biz resimde göremiyoruz ama bence aslan yavruyu yemiş sonra bir ağırlık çökmüş hayvana çok yediğinden uykusu gelmiş. Ceylanı da sabaha ayırmış

Hocam doğanın yaşam şartlarında avlanmak,yavruyu öldürmek gibi olaylar normal şeyler bu olay ancak masallarda olur, sıvının öldürdüğü daha mantıklı ek olarak;

Gebelik Zehirlenmesi neden olur?
Plasentadan salgılanan ve damarları olumsuz etkileyen bazı zararlı maddelerin bu duruma neden olduğu düşünülmektedir.

Yok hocam zehirlenmiş olabilir mantıklı olan o zatende hayvanlarda böyle duygusal olaylar çok fazla oluyor o yüzden söyledim.Defalarca şahit oldum

açıklamalar mantıklı :D bende hemen duygusala bağladım :D bişeyde içmedim ama :D

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri