Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Foruma hoş geldin 👋, Ziyaretçi
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
ben çok yanlış gelmişim yaaa konuyu tamamen okudum moralim bozuktu katıla katıla güldüm ) ben karadenizde yaşıyorum dedim galiba bu ege akdeniz bölgelerine ait bir seyahat firması fikir alışverişi yapıyorsunuz zannetim ama baktım da siz neyin kafasını yaşıyorsunuz? yalnız konu benimde ilgimi çekti takipteyim
Astral seyehat ve biyo enerji kitapları okuyan lise arkadasm vardı. kızları kandırıyordu okulda. aynada enerji görünüyormusmus.yok pipet çeviriyomus fırıldak gibi. Bi gün yine "ziyaaaaaaaaaaa" moduna baglamıs kızları kandırıyor. Pipet çevir lan diye gaze getirdim.kızlara madara olmıcak ya tamam dedi. koydu baktı baktı sonra burda cok gurultu var yapammıom dedi Nese video cekcem ama evde dedi. aynada cekmıs telle.elini aynaya yaklastırınce bugulanıyor. Bütün kızlar yedi. Su akıyor alttan az bişey. Tam aynaya yaklastıgında aynada sıcak dalga oluyor. kışın ortasındayız.Elini sıcak suya sokup aynaya yaklaştırıyor. Ve akılalmaz biçimde kızlar yiyyor bunu. Astral seyehatle gitmedigi mekan,tanısmadıgı ünlü kalmamış. ama bi sınav sorularını goremıyor. Anlayacagınız seyehat filan hikaye.İndi-bindi yapılır ancak. o da tam düşerken uyanmak olur