brokeryoutuber
Yasaklanmış
......
Moderatör tarafında düzenlendi:
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Gruba katildim hocam isler dedigim gibi olur devam eder hep istedim bu idolar whitelistlere katilmayi ama bi turlu kafam basmamisti sayende cozeriz insallah.Telegram grubu kuruyorum. Astronomik kazançlar sağlamak istiyorsanız herkesi bekliyorum. 2bnb alım hakkı ile her idodan paranızı 5-10x yada orta vade 100x bile yakalayabilirsiniz. 2Bnb 2kTL iken 2k TL ile 2 Trilyon kazanç görmüşlüğüm var. Idolar çekilişle veriliyor bu yüzden normal şartlarda çıkması zor.Bazı coinlerin tanıtımını yaptığım için idolarından 5-10 whitelist hakkı alıyorum.Bunları telegramda bazı gruplarda dağıtıyordum. Katılmak isteyen arkadaşlar için telegram grubu kuracağım. Değerlendirmek isteyen arkadaşları beklerim.
Grubu açtım![]()
https://t.me/ytparacrypto
Gruba katildim hocam isler dedigim gibi olur devam eder hep istedim bu idolar whitelistlere katilmayi ama bi turlu kafam basmamisti sayende cozeriz insallah.
SM-A315F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Sabirsizlikla bekliyorum bekliyorum hocamHoşgeldin hocamGrup toparlansın. Metamask kurulumu vs. hepsini anlatacağım.
bende anlatılanlardan gram birşey anlamadım ama aceminde acemisine anlatır gibi bir anlatım olursa bende girmek isterim bu diyarabu arada katılım sağlandı.
Telegram grubu kuruyorum. Astronomik kazançlar sağlamak istiyorsanız herkesi bekliyorum. 2bnb alım hakkı ile her idodan paranızı 5-10x yada orta vade 100x bile yakalayabilirsiniz. 2Bnb 2kTL iken 2k TL ile 2 Trilyon kazanç görmüşlüğüm var. Idolar çekilişle veriliyor bu yüzden normal şartlarda çıkması zor.Bazı coinlerin tanıtımını yaptığım için idolarından 5-10 whitelist hakkı alıyorum.Bunları telegramda bazı gruplarda dağıtıyordum. Katılmak isteyen arkadaşlar için telegram grubu kuracağım. Değerlendirmek isteyen arkadaşları beklerim.
Grubu açtım![]()
https://t.me/ytparacrypto
önce 500.000 dolar ile ne iş yapılır diye konu açtın. millet senin 500.000 dolarınla hayallere daldı. bu parayı 80k tl yatırıp yaptım falan diyip ilgi çektin. insanlar vayyy be dedi. adama bak helal olsun falan. çünkü bayılıyor bizim millet kısa yoldan köşe olmaya. sonra bu insanlar astronomik kazanç peşinde koşsun. solucanın olup toprağını eşelesin diye sizede kazandırcam konusu açıp onları basamak olarak kullanarak para kazanacaksın. vay akıllı vay.
nasıl sence benden yazar olur mu. fantazi mi kuruyorum yoksammmmm haklımıyım ne dersin [MENTION=93610]brokeryoutuber[/MENTION]. hele anlat bana
[MENTION=56556]Rewossky[/MENTION] şu adamın pul koleksiyonuna bi göz at hele. essahtan var mı 500.000 doları

bende katıldım lakın grup açık degıl kı sadece siz yazacaksınız tüm üyelere neden açmıyorsunuz ki
Derdin nedir bilmiyorum. Bu ne küstah tavır? Benim yt kazancımda belli işlem geçmişimde belli. Neden baltalıyorsun? Bahsettiğim coinlerin işlem geçmişinin ssini göndereceğim. Bi sen akıllısın.Önce ki konularıma da bak.
sakin kahraman. kimseyle bir derdimiz yok şükürler olsun. kimsede konunu falan baltalamadı. sadece sordum. bu forum neler gördü. 23 adet mesajın var zaten, nerdeyse tamamını bu hafta bu iki konuda atmışsın. ben önceki postumda belirttim sorduklarım bu benim ütopyam. sende kendini anlatacan olacak bitecek. ne bu hiddet bu celal

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.