ASUS N551JW-CN361T vs MSI GE70 2QE APACHE PRO

Bnde arayıştayım 2.el alacam msı yada monster düşünüyorum kararsız kaldım

Ben de tam olarak aynı iki model arasında kaldım. Hatta biraz önce mağazadan geldim. Şöyle söyleyeyim, öncelikle msi ın bahsedilen ürünü hiç bir mağazanın stoğunda kalmamış sadece teşhir ürünler var ve zaten kampanyalı fiyat olduğu için teşhirde ayrıca bir indirim yapmıyorlar. Msi da iki fan yok tek fanlı, görsellerde modeli aratıp kasa iç fotoğraflarından görebilirsiniz. Her iki üründe de ssd ve hdd ler hybrid, iki adet slot yok ileride konfigürasyon değişikliği yapmak isterseniz aklınızda olsun. Asus un kullanıcısı çok daha fazla ya da en azından ürün hakkında geri bildirimde bulunanlar daha fazla ve ekrandaki ışık sızmaları haricinde hiç bir şikayet yok. Dediğiniz gibi ekran boy farkı ve ekran kartı ram i haricinde özellik olarak farklı değiller. Ben bir tek ekran boyuna takılıyorum, gönlüm 17 den yana ama sürekli olarak seyyar takılacağım için sıkıntı yaratmasından korkuyorum. Yazı tura atmak en iyi çözüm olacak gibi :) Kolay gelsin, şimdiden hayırlı olsun.

Kafam iyice karıştı en iyisi yarın Vatan bilgisayara gidip yerinde incelemek.
bu modellere yarın bir bakıyım ;
MSI GE60 APACHE
MSI GE70 APACHE
ASUS N551JW

---------- Spam Engelliyici 01:10 ---------- Önceki Mesaj 00:47 ----------

Beyler iki sistem arasındaki tek fark 2 inç ekran boyutu 350 lira değermi sizce
Gamebook - Notebook - Vatan Bilgisayar

Msi ge72 kullanıyorum. 2 ay önce falan aldım.

Msi Ge72 Apache 2qc-411tr I7-5700hq 16gb 256ssd+1tb 17.3 W10 853 - n11.com

senin verdiğin link çok iyi fiyat 3800 bişe değil. ben 5800 verdim. ama yeni çıkmıştı piyasaya.

+
windows 10
256 ssd
GTX960m ekran kartı var bende

neyse pcyi öneririm. monster ile bu pc arasında kalmıştım. msi tercih ettim. oyun oynamıyorum ama oyun için detaylı incelemeler mevcut. :)

+ ssd siz notebook almanı önermem.

edit: benim model 21c-411tr hala aynı fiyatlardaymış.

Son düzenleme:
Bulunduğum ilde Vatanda msi modelleri yok asus var onunda ekrank cok kucuk gorunuyor :( bu arada monster kapida odeme sistemi kullaniyormus yani monster alabilirim

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri