asus vs monster asusu tek geçerim tavsiye

bi konu açtık nerelere gelmiş herkes aldığı pc yi övmüş o monster almış o benimki güzel o alinware almış benimki güzel o asus almış asus güzel türk milletimizin klasik hali işde 2 sininde herşeyi tam canlı test ettik deriz, özelliklerini karşılaştırıp bana linkini atar, asus kullandınmı hayatında derim gene bu özellik bundanmı iyi der laf kalabalığı yapar link atar ah ah türkiyemiz bu yüzden gelişmiyor. konu açık net 2 sini kullandım tavsiye veriyorum diyorum laptop alcaklara hala aldığı pc asus değilde monster veya başka bişeyse boş boş laf kalabalığı çıkartırlar. AMA HALA ANLAMAMAKLA ISRAR EDERLER . DERİZKİ 2 SİNİDE CANLI KULLANDIM TEST ETTİM ASUS ÖNERİYORUM SADECE BİR TAVSİYE VERİYORUM DERİM GENEDE ANLAMAZLAR BAŞKA BİŞEY DEMEM BEN DURUM BÖYLE OLUNCA.

Nasıl test ettin merak ettim. Yazabilir misin rica etsem.

Nasıl test ettin merak ettim. Yazabilir misin rica etsem.

genel olarak işde ikisinide kullandım yani mesela asusun hoparlör sesi çok daha iyi fanı daha sessiz mesela şuan mosnterde arada chrome donuyor asusda öle bişey yoktu yani asusun stabilliği daha iyiydi bunun özellikle alakası felen yok 2 sininde herşeyi tam drverlerinida baştan hallettik herşeyini oyun konusuna gelince monsterda pes 2013 açtım zaten çoğu pc açar bunu dediğim asus laptopta çoğu oyunu açar buna eminim ya reyiz işde böle biz sadece tavsiye verdik bundan sonra benim alacağım tek marka asustur ilerde artık nasip olursa bende monsteri herkez çok iyi diyor diye almıştım işde beklediğim gibi çıkmadı asusun görüntüsü daha güzel kasası klavyesi daha kolay kullandım bu monsteri normal monitöre bağladım klavye mouse taktım herneyse burda monster pc alan herkes tabi konuşcak aldığı pcyi konuşcak ama asusda kulandıysan gel öv eyvallah hep forumlarda bakardım araştrırırdım en iyi marka asus yüzde olarak ankettlerde fark atmış olarak görürdüm gerçekten asus asusmuş çok iyiymiş adamlar işini biliyor daha ne diyiyim

edit : son olarak bu konuya son yorumumdur daha başka yazmayacağım son diyeceğim herkesin doğrusu kendine . yoksa bu konu dahada uzayıp gidecek ben kendi görüşümü yazdım isteyen tavsiyeme uyar uymaz yani herneyse herkese iyi forumlar . o yeaaaa yazan arkadaş o yorumu hiç unutmuycam ne güldüm varya ilk gördüğümde :D isteyen kendi arasında konuşşun tartışşın hadi eyvAllah

Son düzenleme:
genel olarak işde ikisinide kullandım yani mesela asusun hoparlör sesi çok daha iyi fanı daha sessiz mesela şuan mosnterde arada chrome donuyor asusda öle bişey yoktu yani asusun stabilliği daha iyiydi bunun özellikle alakası felen yok 2 sininde herşeyi tam drverlerinida baştan hallettik herşeyini oyun konusuna gelince monsterda pes 2013 açtım zaten çoğu pc açar bunu dediğim asus laptopta çoğu oyunu açar buna eminim ya reyiz işde böle biz sadece tavsiye verdik bundan sonra benim alacağım tek marka asustur ilerde artık nasip olursa bende monsteri herkez çok iyi diyor diye almıştım işde beklediğim gibi çıkmadı asusun görüntüsü daha güzel kasası klavyesi daha kolay kullandım bu monsteri normal monitöre bağladım klavye mouse taktım herneyse burda monster pc alan herkes tabi konuşcak aldığı pcyi konuşcak ama asusda kulandıysan gel öv eyvallah hep forumlarda bakardım araştrırırdım en iyi marka asus yüzde olarak ankettlerde fark atmış olarak görürdüm gerçekten asus asusmuş çok iyiymiş adamlar işini biliyor daha ne diyiyim

Ustad pes 2013 ü en düşük notebook bile açıyor. Ki pes oyunları genelde her sistemde çalışacak şekilde tasarlanıyor. Yani daha çok kişiye hitap edebilmek için diye düşünüyorum. Son çıkan oyunlardan BF4 yada watch dogs gibi bir oyunda test etseydiniz aradaki farkı görürdünüz ki fark olması da gayet normal.

Tabi asus un oyun için olan G serisi notebookları var. Aynı özellikteki Asus G serisini 3 bine bulman zor. Daha düşük özellikte modeller 3 bin küsürlere var.

Chrome konusuna gelince buna neyin etken olduğunu tam bilemezsin. Kullandığın işletim sisteminden grafik kartının sürücüsüne kadar etken eden şey oluyor. Genelde ekran kartı sürücüsünü güncellemenizi öneririm. İşletim sistemi olarakta 8.1 idealdir.

Monsterin eski serisindeki kasalar Acerin 2008 yılındaki kasaları gibiydi. Gri düz şekilsiz. Bir arkadaşımda da var 17 inç ve çok şekilsiz. Tabi ihtiyacını görüyor o ayrı konu.

3 ay önce Sony notebook aldık. Aynı özellikteki asusdan 100 lira pahalıydı. Fakat asusun kıytırık bir kasası vardı ve tuş takımları yukarı bombini olmuştu. Ayrıca touchpad kısmı içe kaymıştı. Şimdi tüm bu kusurları gördükten sonra asus almadım ama gelip sony süper asus çok kötü de demiyorum. O serisinde büyük ihtimal sorunlar var.

Sony aldık ve neler yaşadık anlatayım. Fifa 14 oynuyoruz full ayarlarda sıfır ısınma. Performansı vb gayet güzel yani. Ekranı da güzel şarj durumu da ideal seviyede.

Yani 1500 lük pc yi sadece chrome de kasıyor diye 3 binlik bir pc ile kayaslamak mantıksız. Kullanım amacına göre pc alınır marka fanatikliği yapmanın kısacası hiç bir faydası yok.

2008 yılında Toshiba notebook promotörlüğü yaptım. Kasası en güzel ve en çok satanlar genelde HP markasıdır. Özellikle bayanların %90 ı gelir gezer dolaşır vb en son kasadaki deseni görür bunu alalım der gider :).

Benim için monster olur asus olur lenovo olur samsung olur. Her ne olursa olsun elektronik şanstır. Aynı günde bozulabilir 10 yıl sonra da.

Ustad pes 2013 ü en düşük notebook bile açıyor. Ki pes oyunları genelde her sistemde çalışacak şekilde tasarlanıyor. Yani daha çok kişiye hitap edebilmek için diye düşünüyorum. Son çıkan oyunlardan BF4 yada watch dogs gibi bir oyunda test etseydiniz aradaki farkı görürdünüz ki fark olması da gayet normal.

Tabi asus un oyun için olan G serisi notebookları var. Aynı özellikteki Asus G serisini 3 bine bulman zor. Daha düşük özellikte modeller 3 bin küsürlere var.

Chrome konusuna gelince buna neyin etken olduğunu tam bilemezsin. Kullandığın işletim sisteminden grafik kartının sürücüsüne kadar etken eden şey oluyor. Genelde ekran kartı sürücüsünü güncellemenizi öneririm. İşletim sistemi olarakta 8.1 idealdir.

Monsterin eski serisindeki kasalar Acerin 2008 yılındaki kasaları gibiydi. Gri düz şekilsiz. Bir arkadaşımda da var 17 inç ve çok şekilsiz. Tabi ihtiyacını görüyor o ayrı konu.

3 ay önce Sony notebook aldık. Aynı özellikteki asusdan 100 lira pahalıydı. Fakat asusun kıytırık bir kasası vardı ve tuş takımları yukarı bombini olmuştu. Ayrıca touchpad kısmı içe kaymıştı. Şimdi tüm bu kusurları gördükten sonra asus almadım ama gelip sony süper asus çok kötü de demiyorum. O serisinde büyük ihtimal sorunlar var.

Sony aldık ve neler yaşadık anlatayım. Fifa 14 oynuyoruz full ayarlarda sıfır ısınma. Performansı vb gayet güzel yani. Ekranı da güzel şarj durumu da ideal seviyede.

Yani 1500 lük pc yi sadece chrome de kasıyor diye 3 binlik bir pc ile kayaslamak mantıksız. Kullanım amacına göre pc alınır marka fanatikliği yapmanın kısacası hiç bir faydası yok.

2008 yılında Toshiba notebook promotörlüğü yaptım. Kasası en güzel ve en çok satanlar genelde HP markasıdır. Özellikle bayanların %90 ı gelir gezer dolaşır vb en son kasadaki deseni görür bunu alalım der gider :).

Benim için monster olur asus olur lenovo olur samsung olur. Her ne olursa olsun elektronik şanstır. Aynı günde bozulabilir 10 yıl sonra da.

Hocam tamam uzatmanın anlamı yok. Konu baştan boştu zaten. Sen ona istediğin kadar anlat. 1500 lük asus'u ile mutluluklar dileme zamanıdır bundan sonra. Yapacak bir şey yok. Onun oyun derdi yok rahat konuşuyor. Alsın bir watch dogs oynasın da görelim ) Ya da ne bileyim bir thief açsın bakalım ultra da ara sahneleri izleyebilecek mi ) Ya da yürütebilecek mi adamı. O kablolarına kurban senin diyebilecek mi millet ) Yoksa hala o soğuk halini koruyabilecek mi pc. Ha kışın odayı ısıtmak için alır açar oyunu o işine yarabilir tabi.

Ben ne monster süper dedim ne asus berbat dedim. Ama monster tulpar'ı 2 aydır kullanıyorum. 40 saat dota 2 nin açık olduğunu bilirim. En az 10 saat witcher 2 yi ultra ayarda oynadığımı bilirim. Bunu asusla da yaparsın. Ama 870m ekran kartı yerine daha dandik bir soğutucuya sahip (belki de yoktur) 860m ekran kartı ile yaparsın. Sonra 860m ekran kartı ileride bu halde 870m ekran kartından daha çabuk hasar alır. Yani asus un kendi ürettiği devreler falan kurtaramaz.
Kaçınız tam player da monsteri eziyor. O asusu alıp sen saatlerce ultra ayarda oyun oynayamacaksın ama monster ile bunu yapabileceksin. Biz monsteri chrome de gezek diye almıyoruz ki. İstersem 50 chrome de gezerim orası ayrı tabii de. Oyun bilgisayarı her şeyi ona göre seçiliyor.

Bana asus kullanmadan yorum yapıyor diyor da arkadaş,(kendi monsteri büyük bir test aşamasından geçirmiş orası ayrı) bir bilgisayarın gücü bir yere kadardır kullanmana ihtiyacın bile yoktur. Gt 720m ekran kartı I5-4200U işlemci. Tamam işte istersen 500 gb ram tak bu bilgisayarın ne yapacağını herkes bilir. Daha bu bilgisayara elden bir şey gelmez. Yok kullanmadan bilemezsin diyemezsin ki bu bilgisayar hakkında. Az çok ömrü bilgisayarla geçen adam hisseder neyin ne olduğunu.

İşlemci belli ram belli. Ama gidipte i5-4200 işlemcili onu geçtim gt 720m lik bir pc'yi sen MONSTER® Q47MS-17572 17.3" - MONSTER NOTEBOOK > 17.3" MS-1757

Şu monster ile karşılaştırırsan adama gülerler yani. Ayrıca bu 17.3 inch bir ekran. Yani 15.6 olsa en az 860-870m bir ekran kartı olacak ki 4-5 yıl gotürür bu ekran kartı seni. O 1500'lük Asusta seni 4-5 yıl gotürür ama her oyunu low'da oynayacak kadar gotürür. Chrome de dolaşacak kadar gotürür anlatabiliyor muyum ?
Pes dediğin nedir benim tarihi eser bilgisayar kaldırıyor. Pes 6 oynadığım pc kaldırıyordu.

Arkadaş konuyu adam gibi açsa ne kavga çıkacaktı ne bir şey. Adam gibi konu açmadı ki. Şöyle açsa ne olurdu yani ?

Arkadaşlar ben test yaptım ama monsteri ne bileyim sevemedim. Bu asus 1500 Tl monster 3000 tl ama asus'un şu şu özellikleri bana daha hoş gözüktü. Monster ise şu hataları verdi şu bozuklukları yaptı şu kalitesizliği gösterdi deseydi. Biz de güzel güzel tartışır orta yolunu bulurduk. Ama nerdee işte. Konuya bak tam tartışmalık konu şikayet edecektim tartışmaya çeken bir konu diye ama sonu nereye gidecek merak ettim. Neyse ki arkadaş sonlara doğru sakinleşti de ban yemeden kapanmaya doğru gitti olay.

Herkes istediğini sevsin ama diğerini de yerin dibine sokmasın. Ben monster'im var diye. Hiç bir zaman Asus gamebooklarına gram laf etmedim. Gidip mağaza da msi de kullandım gördüm ama hiç laf etmedim. Şeklini beğenmedim o kadar ve fiyatını. Ama gelipte beyler monster msi'yi ezer. Bakın msi'nin şekli berbat falan yazmadım. Asus'da kullandım. 10-15 dakika test de ettim. Hem de 6 bin liralık bir pc yi. Şuan benim ekran kartım ile aynı ekran kartı takılıydı. İşlemci 4800 idi ama. Ve daha güzel bir şeydi. Alamadım gücüm yetmedi işte de. Onun yerine yine gider monster alırdım. Biliyorum ki aynı fiyatta ki bir monster da bir üst donanımlar takılı olacaktır. Bunu sevdim bunu aldım. Memnun muyum memnunum. Daha önce ben 2 gün boyunca ultra ayarda sakince dota2 oynamamıştım. Dota2'yi geç o Rome 2 Total War'ı ultra da oynama keyfi nedir arkadaş :)

Gta 5 gelecek. Alıp ultra da bilemedin high'de oynayacağım. O asus ise oyunu bile tanıyamayacak işte. Ha bir gamebook olursa olur. Ama o 1500 lük olmaz )
Neyse konu sahibi arkadaş susmuş bize de susmak düşer. Kendi bir şey yazmadıkça uğramam.

-

Son düzenleme:
mesaj sayısı 2 garip burda monster avukatlığı yapmak sen buralara ait değilsin belli ;) 2 ayda kasası dokulen sağdan soldan toplama laptop savunma burda senın gıbı fake hesaplar başka forumlarda monsteri öve öve bitiremıyor anladın sen ;) hele birde alienware laf yapmaya çalışmış rezilliğin daniskası çık o monster denen laptopu amerikada avrupada sat ondan sonra gel burda laf yap vasat marka rezil savunucu yazık :) alienware dediğin bilgisayar dell almadan öncede özgün kaliteli tasarım yapıyodu dell gibi bir firma keyfinden alienware almadı bana diyeceğine kendin neyin ne oldugu araştırda gel.monster gibi ordan burdan alama değil önce alienware geçmişini iyi araştır.Sen git diğer forumlara orda öv sahi diğer forumlardada eleştiri yorumları sildirirsiniz :D youtube girip monsterin kendi youtube kanalına bakın bi video vardı izlerken biraz düşündüm birazda güldüm adam almış eline matkabı laptobun altına havalındırma deliği açıyodu varın gerisini siz düşünün. :D :D Forumda 2 mesajı var diğer mesajındada monsterın rakıbı alıenware demış gül gül öldüm zaten hayalleri büyük :D

alın videoda bu monster kendi youtube kanalında

MONSTER Garanti Uygulamaları Part 2 - YouTube

hangi marka böyle bişey yapıyor ondan sonra burda yok öyle yok şöyle gerçekler acıdır...Laf attığı origin pc kadar bile olamazsınız ya neyse ...dünya markası olma yolunda matkapla havalandırma deliği açmaya devam :D bu mesajı okuyanlar denılmek ıstenılenlerı ıyıce anlmıstır bundan sonra fake hesaplara cevap verılmeyecektır. ;)

Fake mi neye göre fake? Kime göre fake? :D Sana göreyse sen öyle olduğuna inanmaya devam edebilirsin benim için sorun yok. ;) Fake olmamak için mesaj sayısına bakılıyorsa bu forumda veya bu konuda veyahut mesaj sayısı ne kadar çoksa o kadar bilgilisin demekse iş eywallah deriz zaten benim mesajlarımı okuyan kişiler kim ne kadar bilgiliymiş ya da kim gerçekte fakemiş o yorumu senden çok daha iyi yapabilir. :D

Her bilgisayarın elbette kusurları olacaktır. Benim evimdeki 6K 'lık masaüstü sistemimde bile arada sorunlar olabiliyor. (Anakartım ve 27" 3D monitörüm de ASUS bu arada) ASUS, MSI, GIGABYTE, Monster ya da Lenovo, .. vs. Bu kusurları öğrenmek için Google 'da basit bir arama yaparak forumlarda açılmış kullanıcı konularını incelemek ve okuyarak bilgi sahibi olmak zaten yeterli. Ama iyice anlamadan dinelemeden 1-2 yorum okuyup sağa sola sataşmak ya da markayı yerden yere vurmakta kimsenin hakkı değildir olamaz da. Kimse burada Monster 'da hiç sorun olmaz demiyor zaten. Sağı, solu zamanla kullanıma bağlı olarak soyulabilir ya da konuyu açan arkadaşın da dediği gibi 3K-3,5K 'lık bir Monster 'da bile en basir Crome kullanırken kitlenebilir. (Muhtemelen ram sorunu yaşıyor gidip sormuş mu teknik servise bilmiyorum) Şimdi buna göre yorum yaparsan herşey çözülür ama sen tutupta gelmiş benimle hele ki en uzman olduğum bir konuda sen buralara ait değilsin belli, sağdan soldan duyduğun bilgilerle gel burda laf yapmaya çalış vs. dersen cevabını bir güzel alırsın. :D

"alienware dediğin bilgisayar dell almadan öncede özgün kaliteli tasarım yapıyodu dell gibi bir firma keyfinden alienware almadı" doğru zaten bu yüzden aldı. Ne de güzel yaptı. Adamların Alienware 'i satın almadan önce en iyi multimedya ve oyuncu notebook serileri DELL XPS serileriydi şimdi ise Alienware oldu. Sahipleri de böylece köşeyi kolay yoldan döndü. DELL 'den aldıkları para ile şimdi OriginPC diye bir marka daha yarattılar. Ama eminim bunu sen zaten benden çok daha iyi biliyordun değil mi? :D Tutmuş "Bana diyeceğine kendin neyin ne oldugu araştırda gel." demişsin. :D

İşte verdiğin videodan bile bu işten ne kadar anladığın belli oluyor adamlar kalkmış Monster 'ın garanti uygulamalarına bir örnek göstermiş, istersen alt kasada ekstra havalandırma delikleri bile açabilirsin demiş (abartmışlar belli ki) bunu yapmanın da garantiyi bozmadığını demeye çalışmışlar. Haa sen alt kapağı delmezsin olur biter kimse sana del demiyor zaten. :D Diğer markalarda alt kapağı açmanın bile garantiyi bozduğu, hatta içindeki eski Windows 'a format atıp en güncel Windows 8 veya 8.1 yüklemenin bile garantiyi etkilediği bir dönemde yaşıyorken adamlar kalkmış bunlara hiç takılmayın der gibiler.

Monster 'ın yurtdışına ürün satmasına da hiç gerek yok zaten önceki mesajımda verdiğim tüm linklerdeki yurtdışı reseller 'lar bunu zaten gayet iyi yapıyor. Bu işler öyle senin anladığın şekilde kolay yürümüyor. Yüklü miktarda adete bakar notebook üreticisine notebook siparişi vermek ve sonrasında da onları ülkende satabilmek artanı da yurtdışına ihraç edebilmek. Bir markayı yaratmak hiç kolay değil. (Örnek: Steve Jobs) ASUS ve MSI 'ın Türkiye 'de üst segmentte kaç adet notebook sattığını ya da satabildiğini eminim çok iyi biliyorsun. :D Hatta Monster 'ın da sattığı yüksek segmentteki notebook adedini de biliyorsun ki böyle kolayca ahkam kesebiliyorsun. Şimdi bu çerçevede Monster yurtdışına ürün satsa ne olacak satmasa ne olacak inşallah bir gün onu da yaparlar da memlekette en azından Vestel, Casper ve Exper 'den sonra bir başka yerli dizüstü markası daha dünyaya açılabilir.

Hani bir laf vardır bilir misin bilmem ama öğrensen senin için iyi olur. Aynen şöyle der; bir lafı nereden anlamak istersen oraya girermiş. :D

bi konu açtık nerelere gelmiş herkes aldığı pc yi övmüş o monster almış o benimki güzel o alinware almış benimki güzel o asus almış asus güzel türk milletimizin klasik hali işde 2 sininde herşeyi tam canlı test ettik deriz, özelliklerini karşılaştırıp bana linkini atar, asus kullandınmı hayatında derim gene bu özellik bundanmı iyi der laf kalabalığı yapar link atar ah ah türkiyemiz bu yüzden gelişmiyor. konu açık net 2 sini kullandım tavsiye veriyorum diyorum laptop alcaklara hala aldığı pc asus değilde monster veya başka bişeyse boş boş laf kalabalığı çıkartırlar. AMA HALA ANLAMAMAKLA ISRAR EDERLER . DERİZKİ 2 SİNİDE CANLI KULLANDIM TEST ETTİM ASUS ÖNERİYORUM SADECE BİR TAVSİYE VERİYORUM DERİM GENEDE ANLAMAZLAR BAŞKA BİŞEY DEMEM BEN DURUM BÖYLE OLUNCA.

burası forum güzel kardeşim doğrular herkese herşeye göre değişir herkes fikrini başından geleni anlatacak yazacak ama hakaret seviyesine çıkmadan söyleyecek zaten o arkadaşı da report ettim adminler ilgileneceklerdir konuyla terbiyesizlik yapmadan herkes fikrini dile getirebilir.

ikisini de test ettim diyorsun neyle test ettin nasıl test ettin bunlar önemli test ettiysen ekranda koyman lazım mantıklı olan budur bana göre

tartışmanın boyutunun büyümesi bilgisizlik + terbiyesizlik olunca değişiyor sadece...

[MENTION=13563]egelim[/MENTION] şaka mısın hocam sen :) Verdiğin video seni yalancı çıkartıyor. Onu yapan monster garanti firması değil ki bireysel bir kullanıcı.

Buyur: http://i.gyazo.com/bbdf551136680a52465b323bb9952338.png

Adam yeni bir yöntem bulmuş kendince bunu monster ile paylaşmış video olarak ve monster da bunu kullanıcıları ile paylaşmış. İsterseniz sizde yapın sorun yok demiş. Garanti kapsamında demek istemiş. Yani garantiye giden bir pc'ye ulan ne yapsak ne yapsak en iyisi matkapla şunun altını bir delelim dememişler yani.

Senin o çok övdüğün alianware veya msi buna izin verir mi sence ?
Tamam istediğiniz yeri matkaplayın garanti kapsamında der mi ?
En ufak iğne deliğinde bir bahane mi bulurlar yoksa ?

Son düzenleme:
Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri