Asus zenfone 2 alınır mı ?

• Kullanıcı YTCEO
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Konu Dışı
Asus'a Para Vermem Derim. Ön Kamera Diye Bişe Yok Diğerleri de O para Etmez . Tavsiyem 1000 Tl Ye Samsung J7

lg g2 al halen çok popüler bir cihaz.asla pişman olmazsın. bende samsung s6 var inan g2 yi arıyorum. g2 gelmiş geçmiş en iyi cihazlardan birisidir bana göre.

Sony xperia c4 al kardeşim

E5303 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Sony xperia c4 al kardeşim

E5303 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

özellikler bakımından asus daha iyi gibi sanki. Asus'un özelliklerine bakıp bu özellikler varsa neden bu kadar ucuz diyorum Türk kafası işte gıcıklanıyorum biraz :)

Asus zenfone 2 sonuna kadar asus hatta .7 senedir bilgisayarcıyım arkadaşıım her zaman asusa bayılmışımdır zenfone2 yi çıkardığı ilk gun gittim aldım daha standa cıkarmadan son 4 urunden bırıne sahip oldum düşün yani aldım telefonu denedım bazı konularda ıphone 6 s ın ustune cıkıyor şarjı 10 numara menu ve tasarımı çok hoş yazılım konusunda super . Gram ısınma dıe bırsey yok . Samsung apple urunlerını kullandım samsung 1 hafta dayandı apple 1 ay dayandı asus tamı tamına bana 6 ay dayandı oda yere düştü ayağımın altına geldi üstüne bastım camı çatladı taşın üstüne dustugu için telefonda sadece 3 çizik vardı herşeyi çalışıyordu yeğenime verdim o kullanıyor şuanda zenfone üst serisini bekliyorum samsung pişmanlık apple salaklıktır kımse kusura bakmasın

[MENTION=11292]kubmarley[/MENTION]
Donma yapiyormu kasma felan hizlimi kamera acilisi fotograf cekisi
Uygulamalar arasi gecis hizlimi ?

asus zenfone 5 kullanıyorum. kesinlikle özellikleri çok iyi ve sık sık güncelleniyor. şarjı iyi gitmiyor başlarda çok iyiydi ama bir süre sonra şarjı tatmin etmedi. ancak günümüz telefonları şarj konusunda sıkıntı. sürekli 3g açık çift hat. bir gün gidiyor rahat suanda bile. sabah çıkart aksam tak. ön kamerası aynı zamanda tost makinesi görevini görüyor,ha fotoğraf çekmişsin ha "çift kaşarlı tost çek!"mişsin. arka kamerası eh işte. kısaca kamera hariç iş görür. zenfon 2 yi bilmiyorm cok bekledim onu ama sabredemedim z5 aldım:D

Hiç düşünme hemen al kardeşime aldık ısrar ederek aldım hem de çok güzel bi cihaz eşime de zenfone 5 almıştım 1 yıl önce memnunuz

Zenfone 2 32 gb kullaniyorum yaklasik 5-6 aydir bir sikintisi yok ilk yapilan guncellemeler biraz sorunluydu sonradan duzeldi android 6.00 bekliyoruz suanda muhtamelem bi kac aya gelir alicaksan 32 gb al islemciside yuksek..

5s alabilirsin. veya o fiyata denk gelen lg g ve xperia z serisi.

Biraz önce asus zenfone 2 32 gb ekranını catlattim :( kırılmaz ekran ve akilli kılıf siparişi verirken

Ben 1 yıl önce zenfone 5 aldım.Gayet memnunum. Zenfone 2 abim aldı 3 ay önce.4 gb ram var.Özellikle hızlı şarj özelliği ile 25 dakikada %60 şarj etmesi mükemmel.Zenfone 2 alamanı tavsiye ederim.Gayet kullanışlı telefon.

Fiyat/Performans oranı en iyi telefonlardan birisi. Samsung falan alma Asus harika bir telefondur. Hem Samsung gibi herkesin elinde de yok. Açıkçası Samsung'a asla o kadar para vermem ben.

Ben asus'a şu saatten sonra 5 para vermem.Tableti var bende 2 defa güncelleme geldi hep hatalı oluyor.İlk güncellemede tablet takılıp kalıyordu, yeni güncelleme gelince bu düzeldi ama şuan sistem arayüzü durdu diyor ve ne yaparsam yapayım şarjı tamamen bitene kadar düzelmiyor ki bu şekilde bitmesi 2 gün sürüyor. Ucuz diye çok övülüyor ama ara güncellemelerde bir hatayı düzeltip başka bir hata ile sinir sistemini bozmaya çok müsait.

Asus teshir urunu satmis vb diyorlardi donanimhaberden bi arastirin.
Samsung lutfen almayin paranizi cope atmakla bire bir

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri