Asus Zenfone 6 Bulamıyorum :D

jackjones53

Kayıtlı Üye
Arkadaslar Istanbul Anadolu yakasında Uskudar Taraflarında Oturuyorum Asus Zenfone 6 Kırmızı Alıcam Bulamıyorum Hıcbır yerde Ne Yapıcam Çokta İstediğim Bir Telefondu :D

Arkadaslar Istanbul Anadolu yakasında Uskudar Taraflarında Oturuyorum Asus Zenfone 6 Kırmızı Alıcam Bulamıyorum Hıcbır yerde Ne Yapıcam Çokta İstediğim Bir Telefondu :D

Ben ilk cıktıgında renk farketmez pembe olsa bile alcaktım ama tüm izmirde 1 tane bile bulamamıştım halen kara borsada mı :eek:

Bu ay içinde Zenfone 2 çıkacağı için zonfone 5 ve zenfone 6 fazla dağıtılmamış. Zenfone 2 testlerde çok üstün bir performans göstermiş bende onun çıkmasını bekliyorum. Bu arada zenfone 5 ve 6 vatanbilgisayar da bulunuyor ancak mağazadan almanız gerekiyor online satışı yok.

Bu ay içinde Zenfone 2 çıkacağı için zonfone 5 ve zenfone 6 fazla dağıtılmamış. Zenfone 2 testlerde çok üstün bir performans göstermiş bende onun çıkmasını bekliyorum. Bu arada zenfone 5 ve 6 vatanbilgisayar da bulunuyor ancak mağazadan almanız gerekiyor online satışı yok.

Fiyatı Konusunda Bir Bilgilendirme Mevcutmu Yada Boyutu Nasıl Ben Büyk Telefon Sevıyorum Ve 6 İçin Cok Cok Iyı Demıslerdı 2 de Öyle Olurmu Acaba Ve 800Tl Olması Bombaydı

Zenfone 5 siyah renk almıştım ümraniye teknosadan bi tek orda vardı kardeşimede gebzeden vatandan zenfone 6 aldım. samsung htc sony lg alanlara hayretle bakıyorum. zenfone 2 çıkıncada hala bu tür tüketicinin parasını emen markalara yönlenirlerse harbi bişey demek gerekir :D

Daha bu akşam arkadaşla bu konuyu konusmustuk geçen hafta almış telefon çok büyük geldi bana nasıl bir telse geldiği gibi tükeniyormuş

ben aldım 2 3 ay önce, pek memnun değilim, bazı pantolonlarımın cebine sığmıyor
ve tek elle kullanamıyorum, çok büyük yani almanızı hiç tavsiye etmiyorum

Daha bu akşam arkadaşla bu konuyu konusmustuk geçen hafta almış telefon çok büyük geldi bana nasıl bir telse geldiği gibi tükeniyormuş

Fiyatına göre oldukça iyi bir telefon bulmak gerçekten çok zor mall off istanbul vatanbilgisayara gitmiştim ertesi gün çok fazla bir stok gelicek demişti dediği günün akşamına gittiğimde tükenmişti :D

Fiyatı Konusunda Bir Bilgilendirme Mevcutmu Yada Boyutu Nasıl Ben Büyk Telefon Sevıyorum Ve 6 İçin Cok Cok Iyı Demıslerdı 2 de Öyle Olurmu Acaba Ve 800Tl Olması Bombaydı

yanlış hatırlamıyorsam arasında pek fark yok hocam.zenfone 2ler 5.50 lik olucaktı sanırım,zenfone 6 zaten 6 inçlik.ayrıca zenfone 6dan bende memnunum,şuana kadar bi sorun yaşamadım.sadece birazcık büyük işte :D

ben aldım 2 3 ay önce, pek memnun değilim, bazı pantolonlarımın cebine sığmıyor
ve tek elle kullanamıyorum, çok büyük yani almanızı hiç tavsiye etmiyorum

zenfone 6daki tek el fonksiyonunu mu diyorsun hocam?ben denemiştim geçenlerde,kullanabiliyorum ama telefon büyük,benim elim küçük oldugu için işime yaramadı tabi :p

Hocam intel işlemci hakkında düşüncelerin nedir?

Hocam ben telefondan memnunum oyun vs. olsun hep oynuyorum kasma vs. yapmadı bende telefon.Isınma fazla yapmıyor , mesela ben çoğu telefondan oyun oynadım çoğu 10 dk içinde ısındı zenfone 6 , 30 dk içinde vs. ısınıyor ama fazla ısınmıyor sadece hafif olarak ısınıyor.Yani fiyatına göre en performanslı telefon diyebilirim.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri