Ateist Bir Gençle Sokak Sohbeti

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Girişte 2 ateistin sohbeti sandım ama değilmiş gerçekten güzel bir sohbetmiş

---------- Spam Engelliyici 18:35 ---------- Önceki Mesaj 18:31 ----------

Hahahha en son odun diyor yaw :D bide sana demiyorum diyor :D

Danışıklı dövüş... Akıllı bir Ateiste sorsa şu saçma soruları gayet makul cevaplar alır.Sorduğu genç tartışamayacak biri çıkınca tartışmayı o kazanmış doğal olarak

Danışıklı dövüş... Akıllı bir Ateiste sorsa şu saçma soruları gayet makul cevaplar alır.Sorduğu genç tartışamayacak biri çıkınca tartışmayı o kazanmış doğal olarak

Kardeşim neye makul bi cevap verecek söyler misin?
Bilgili bir ateist olsa bile cevap veremez. Sadece demagoji yapar karşıdakinin kafasini karistirmaya calisir. Bu da bir Nur Talebesine sökmez ;)

zaten tartışmayı ateist kazansa o videoyu youtube a koymazlar. :D

ateistler genelde felsefe tartışamaz somut veriler üzerinden gider. ama bir agnostikler size çok ağır felsefeyle cevap verebilir ve söylediği bir çok şeyi anlayamazsınız. ben çok iyi olmasada bir müslümanım. ve butür konulara girilmesine karşıym. zaten islam felsefe üzerinden ispata cevaz vermez. video sahibi bilmeden şirk koşmuş allah evren in biryerinde olan fiziki bir madde değildir.

Keske bunlari tartisirken karsilarindakilerin Ateist degil de Agnostik olduklarini da bilselermis..

ateistler genelde felsefe tartışamaz somut veriler üzerinden gider. ama bir agnostikler size çok ağır felsefeyle cevap verebilir ve söylediği bir çok şeyi anlayamazsınız. ben çok iyi olmasada bir müslümanım. ve butür konulara girilmesine karşıym. zaten islam felsefe üzerinden ispata cevaz vermez. video sahibi bilmeden şirk koşmuş allah evren in biryerinde olan fiziki bir madde değildir.

Hocam videoda şirk falan yok. Akla yatkın birşekilde anlatabilmek için teşbih yapmiştir. Teşbihte de hata olmaz.
Yani örnek vererek açıklamıştır

Kardeşim neye makul bi cevap verecek söyler misin?
Bilgili bir ateist olsa bile cevap veremez. Sadece demagoji yapar karşıdakinin kafasini karistirmaya calisir. Bu da bir Nur Talebesine sökmez ;)

Hocam o arkadaşa bilgili bir yahudi de gelse,hristiyan da gelse 10dk da aynı sonuca ulaşırdı o arkadaşın kapasitesi yüzünden.Video sahibinin sorduğu sorular tamamen saçmalık.Allah ile elma örneği mesela. Sen elmanın yokluğunu göstermen için heryeri gezmen lazım diyor.E sen çantadan çıkar göster ozaman ? Yani böyle işte video daki kişinin verdiği bütün örneklere cevap bulurum akıllı bir ateistte bulur ama işte danışıklı dövüş olunca bulamayanı koyuyosun youtube

---------- Spam Engelliyici 20:50 ---------- Önceki Mesaj 20:48 ----------

Hocam ben müslüman değilim ama size kesinlikle katılıyorum benim video ile sorunumda o.Elma örneği ile Allahın varlığını ispat etmek isteyen adama akıllı bir ateist veya agnostik çok kolay cevap verir zaten

Hocam o arkadaşa bilgili bir yahudi de gelse,hristiyan da gelse 10dk da aynı sonuca ulaşırdı o arkadaşın kapasitesi yüzünden.Video sahibinin sorduğu sorular tamamen saçmalık.Allah ile elma örneği mesela. Sen elmanın yokluğunu göstermen için heryeri gezmen lazım diyor.E sen çantadan çıkar göster ozaman ? Yani böyle işte video daki kişinin verdiği bütün örneklere cevap bulurum akıllı bir ateistte bulur ama işte danışıklı dövüş olunca bulamayanı koyuyosun youtube
Elma ornegi mi saçmalık :D
Hocam videoda elmanin varligindan Allah'ın varlığını anlatıyor. Teşbihte hata olmaz.
Konu yeni acildi videoyu ne zaman izledinizde hemen bu kaniya vardiniz.
Videoyu anlayarak izlerseniz görürsünuz.
Bu videonun devamida var.izlemek isteyenler kanala bakabilirsiniz.

Hangi inancın doğru olduğuna hangi cürretle karar verebiliyorsunuz anlamakta zorlanıyorum..
Üstüne bir de karşınızdaki insanın inancını değiştirmeye çalışıyorsunuz..

Bu konunun detaylıca tartışıldığı farlı forumlar var merak eden açar okur , bence burda böyle bi konu çok gereksiz amaçsız olmuş.

Saçma sorular alakasız cevaplar..
Acaba neden sokaktan geçen biriyle bu konuları tartışıyorda bu konularda kendi gibi!! iddiası olan biriyle tartışamıyor? Bu şekilde daha çok egosunu tatmin ediyor gibi..

Şöyle düşünün birde, bir ateist sokaktan geçen bir müslüman ile tartışsaydı iddiası olmayan hazırlıksız müslüman da cevap veremeyecek aynı duruma düşecekti bu saçma videonun olayı böylece çürütülür.. (her görüş için bu teori geçerli)

Sonuç olarak saçma bir video/konu daha fazla uplanmasın kilitlensin..

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri