ATG Network (rusya)

yalnız hocam reklam gösterimi istiyor,normal gösterim degil bu önemli bi nokta :)
ayrıca konuda şartlarını göremedim ama sitesinde gördügüm kadarıyla ; kanal en az 1 aylık olucak,40 abone olucak,4k da izlenme istiyor.

bir ay içinde istediği için bence pek problem yok o kısımda zaten ortalama olarak o kadar gösterim yapmayan kanal pek kazanmaz diye düşünüyorum :cool:

yalnız hocam reklam gösterimi istiyor,normal gösterim degil bu önemli bi nokta :)
ayrıca konuda şartlarını göremedim ama sitesinde gördügüm kadarıyla ; kanal en az 1 aylık olucak,40 abone olucak,4k da izlenme istiyor.

evet hocam şartları öyle. reklam gösterimi zaten normal gösterimle aynı oluyor hocam bildiğim kadarıyla. yani bize yansıyan direk reklam gösterimi diye biliyorum ben. mesala AdSense den örnek vericek olursak . kapsama alanı diye bişey var. genelde %60 70 arası olur. mesala adsense de gördüğümüz 4k izlenim aslında 4k reklam gösterimi dir. reklam performasına baktıgımızda 6-7k kadar görünür. biraz karışık oldu ama :D panele yansıyan direk reklam görüntüleme sayısı. die biliyorum.

şartları nedir ki tam olarak ?

kendi sitelerinde ;

enaz 1 aylık ,40 aboneli, 4000 izlenimli ve içinde en az 5 video olan kanal demiş...

bunlarmıdır tam olarak ?

evet hocam şartları öyle. reklam gösterimi zaten normal gösterimle aynı oluyor hocam bildiğim kadarıyla. yani bize yansıyan direk reklam gösterimi diye biliyorum ben. mesala AdSense den örnek vericek olursak . kapsama alanı diye bişey var. genelde %60 70 arası olur. mesala adsense de gördüğümüz 4k izlenim aslında 4k reklam gösterimi dir. reklam performasına baktıgımızda 6-7k kadar görünür. biraz karışık oldu ama :D panele yansıyan direk reklam görüntüleme sayısı. die biliyorum.

youtube panelinde bi izlenim bide kazandıran oynatma var hocam,bunlarda kazandıran oynatma istiyor işte.adsense hesaplarıma girmedigim için adsense aklıma gelmedi benim ama adsense de öyle,haklısın :)

Selam arkadaslar:

yeni hubluk aldığım bir nnetworkü sizlere tanıtmak istiyorum

yeni bir networktür.
rus networktür
kesinti oranı %20dir.

Altyapısı mn-zomin ile aynı. ama rus olması biraz daha güven uyandırıyor.

bloke olmayacağını
kapanan kanalların ödeneceğini söylediler
ama ne olur ne olmaz ilk başta iyi kanallarla girmemek lazım
maksat life-quiz'e alternatif yaratmak

Hub-başvuru linkim
http://cms.atgmedia.ru/forms/index.cfm?cid=19

site:
ATG

12 saat icinde davet gönderilmektedir.

Hocam yaklaşık 1 ay once 3-4 kanal ekledim hala dashboard bilgisi gelmedi Paypal adresimizi nasıl eklıyoruz Teşekkur ederım

Ruslarla ilgili kısa bir genel kültür bilgisi : kurtuluş savaşımızda bizi para silah cephane olarak muazzam bir şekilde destekleyen tek devlettir. Bu borcu ödemek Lazım kanallar Rus partnerlere 😃

kafkaslardaki türklere yıllarca barış içinde yaşamalarından sonra katliam yapanda ruslardır :)

---------- Spam Engelliyici 20:59 ---------- Önceki Mesaj 20:58 ----------

[MENTION=8895]palipleten[/MENTION] banka ödemesi varmı

kafkaslardaki türklere yıllarca barış içinde yaşamalarından sonra katliam yapanda ruslardır :)

---------- Spam Engelliyici 20:59 ---------- Önceki Mesaj 20:58 ----------

[MENTION=8895]palipleten[/MENTION] banka ödemesi varmı

vardır heralde bakmadım :)

Selam arkadaslar:

yeni hubluk aldığım bir nnetworkü sizlere tanıtmak istiyorum

yeni bir networktür.
rus networktür
kesinti oranı %20dir.

Altyapısı mn-zomin ile aynı. ama rus olması biraz daha güven uyandırıyor.

bloke olmayacağını
kapanan kanalların ödeneceğini söylediler
ama ne olur ne olmaz ilk başta iyi kanallarla girmemek lazım
maksat life-quiz'e alternatif yaratmak

Hub-başvuru linkim
http://cms.atgmedia.ru/forms/index.cfm?cid=19

site:
ATG

12 saat icinde davet gönderilmektedir.
şartları nedir hocam

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri