Atlanamayan Rekalm

sakoya1992

Kayıtlı Üye
merhabalar aklıma sıkça takılan bir soru var yt ye yeni gelen 2 özellik

bu 2 özellik çok kafama takıldı eğerki videoda bu 2 özelliği aktif edersem para kazanmam artar düşüncesindeyim fakat izlenimleri azaltabilirmi.. bir videom 3.sırada sıradan düşermi?

Son düzenleme:
Bir video izleyeceksin videoyu izlemeden önce 15 saniyelik bir reklam çıkıyor. O reklamı izlemek zorundasın. Sen olsan o videoyu izler miydin ?

Elbet izlemeyenler çıkacak.

Ama amacımız para kazanmak o yüzden boşver videon izlenmesin paranı kazanmaya bak :)

Bence calistigin kategoride rakibin yoksa, atlanamayan reklamlari secip kazancini deneyebilirsin. Rekabeti yüksek kategori calisiyorsan, bu durumda izlenimde düsüklük yasayabilirsin diye düsünüyorum. Bol kazanclar.

Bir video izleyeceksin videoyu izlemeden önce 15 saniyelik bir reklam çıkıyor. O reklamı izlemek zorundasın. Sen olsan o videoyu izler miydin ?

Elbet izlemeyenler çıkacak.

Ama amacımız para kazanmak o yüzden boşver videon izlenmesin paranı kazanmaya bak :)

açtım valla :D

---------- Spam Engelliyici 20:14 ---------- Önceki Mesaj 20:14 ----------

Bence calistigin kategoride rakibin yoksa, atlanamayan reklamlari secip kazancini deneyebilirsin. Rekabeti yüksek kategori calisiyorsan, bu durumda izlenimde düsüklük yasayabilirsin diye düsünüyorum. Bol kazanclar.

kategori rekabetli fakat videom o kategoride ilk 3. te sıra düşmez değilmi

Bu özellik gelmeden önce ben yabancı filmlerde alırdım bu reklamları. Çok uzun zamandır var aslında bu reklamlar. Şuan bgbg'm 30 Tl. O derece diyeyim size. İzlenimler haliyle daha az olabilir ama ben kendimi başkalarından daha çok düşünüyorum bu işte. Bu işi yapma amacım o sonuçta. Özene bezene hazırlıyoruz videoları izlesinler 15 saniye.

Ha baştan savma yapsam neyse de. Her video'ma özen gösteririm. Bu yüzden de zaten aboneler çok oluyor izleyenler tekrar tekrar izliyor.
Rakiplere bakıyorum sağı solu çerçeve ortası bembayaz. Sanki 80'lerde dizi izliyoruz.

açtım valla :D

---------- Spam Engelliyici 20:14 ---------- Önceki Mesaj 20:14 ----------

kategori rekabetli fakat videom o kategoride ilk 3. te sıra düşmez değilmi

Düsmez deriz, düser. Düser deriz, düsmez :) Nasibinize artik. Yt siralama olayi biraz karisik. Bazi videolarim 2. sayfadayken, bazen 1. sayfaya geliyor. Bazen yukari , bazen asagida görüntüleniyor :)

Deneme amaçlı bir kanalımda her ikisini de açtım. Durumlar iyi gibi.

Bende niye yok o ? normal video para kazanma açarken orada olması gerekmiyor mu ?

ben tüm videolarım için tüm kanallarımda tüm para kazanma seçeneklerini aktif ediyorum.İzlenimlerim hiç düşmedi hatta kazançlarım katlanarak arttı.Bir kanalımda 4 tane video var her biri 2-4 k izlenmiş günlük 15 dolar kazandırıyor:) eğer internette az sunulan veya sunulmayanı bulursanız oraya 2 dk reklam koysanızda milllet izler:)

ben tüm videolarım için tüm kanallarımda tüm para kazanma seçeneklerini aktif ediyorum.İzlenimlerim hiç düşmedi hatta kazançlarım katlanarak arttı.Bir kanalımda 4 tane video var her biri 2-4 k izlenmiş günlük 15 dolar kazandırıyor:) eğer internette az sunulan veya sunulmayanı bulursanız oraya 2 dk reklam koysanızda milllet izler:)

çok teşekkür ederim herkese

Bunların ikisi birden aktif oluyormu? Atlanamayan reklamı seçince tvdeki gibimi oluyor. Belli bir süre izleyecekler sonra kendi kendine kapanacak? 6 Dakikalık reklamlar var onlardan nasıl olacak adam 6 dakika reklamın geçmesinimi bekleyecek? Fena para bırakabilir bu şey ama ters etki yaratmazmı. Videoyu izlemeyecekler öyle oluncada. Birde bunları seçince tbm'de oynama olurmu acaba.

Arkadaslar oyle dusunmeyin, bu ozelliklerin hepsi genis bir arastirma sonucunda ekleniyor. Eger video izlenmesine zarari olsaydi Youtube getirmezdi boyle bir guncellemeyi. Sonucta Youtube icin reklamlar ne kadar onemliyse, o videonun izlenmesi de bir o kadar onemli..

daha öncede demiştim bu reklam türü paralı sisteme mileti teşfik etmek için. yakınta yt reklamsız yotube için paralı üyelik açacak.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri