Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
[MENTION=34032]ramob7[/MENTION] eğer diyorsanki bu sistem de 3 ay gider mmm den aldığım karların bir miktarını atayım buraya da![]()
[MENTION=34032]ramob7[/MENTION] eğer diyorsanki bu sistem de 3 ay gider mmm den aldığım karların bir miktarını atayım buraya da![]()
Biliyorum hocam risk olduğunu da o adam bu konularda benden çok daha tecrübeli ve ben ondan sadece kendi sahsi tahminini öğrenmek istiyorum. MMM konusuna gelince de MMM in daha gideri var hocamhocam nereden bilebilir diyebilir ki oda sizin benim gibi sisitemi kullanan biri en fazla tahmin yürütür adam 1 ay daha gider en az bence demiş MMM'nin yarına çıkacağı ne malum hepsi risk bunların kendiniz karar verip ölçüp tartıp biçip riski almalısınız.
Beyler cok yuklenmeyin patlaticaz sistemi, yine quiz gibi kendi topugumuza sikmayalim.![]()
Hocam btcturk gunluk bin tl sinir yaziyor, daha fazla miktari tek gunde yatirabilecegimiz bi yol var mi acaba?
Hocam btcturk gunluk bin tl sinir yaziyor, daha fazla miktari tek gunde yatirabilecegimiz bi yol var mi acaba?
Dikkatli bakarsanız arada fiyat farkının olduğunu göreceksiniz. Hadi bunu geçtim 1:100 kaldıraç oranı çok farklı bir olay, o yüzden bu derece kar elde edilmiş. Bu görsel iyi oldu, sistemin uzun bir süre daha gideceğini gösteriyor.![]()
forexden biraz anlayan biri, sizin değil, benim tarafımda olacaktır, ama neyse herkesin tercihi kendinedir![]()
Forex uzmanlarını konuya davet ediyorum.Onlardan da fikir almak isterim.
72.35$ ödeme alındı.
![]()
Şu an coinbasede bitcoin gönderilemiyor.Teknik bir problem var.Bu nedenle coinbase hesabınızdan btc göndermeyin ve almayın.
---------- Spam Engelliyici 15:45 ---------- Önceki Mesaj 15:07 ----------
Coinbasedeki sorun düzeltildi.Rahatlıkla btc gönderip alabilirsiniz.Bol kazançlar.![]()
Hocam peki perfectmoney filan kullansak sıkıntı olur mu?
bu forex nedir bilmiyorum ama tv de reklamları oluyor.Eğer adamlar sorunsuz kazanıyorsa sistem 1 sene daha gider bence
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.