Atlantinv 20 Güne %100,10 Güne %40 Kazanç [Ödeme Kanıtlı]

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
[MENTION=34032]ramob7[/MENTION] eğer diyorsanki bu sistem de 3 ay gider mmm den aldığım karların bir miktarını atayım buraya da :)

[MENTION=34032]ramob7[/MENTION] eğer diyorsanki bu sistem de 3 ay gider mmm den aldığım karların bir miktarını atayım buraya da :)

hocam nereden bilebilir diyebilir ki oda sizin benim gibi sisitemi kullanan biri en fazla tahmin yürütür adam 1 ay daha gider en az bence demiş MMM'nin yarına çıkacağı ne malum hepsi risk bunların kendiniz karar verip ölçüp tartıp biçip riski almalısınız.

Uzun zamandır yatırım işleri ile uğraşıyorum.Sitenin istatistiklerine bakılırsa daha ömrü var.Bana güvenip katılmayın.Düşük süreli planlarla kar edin. :)

hocam nereden bilebilir diyebilir ki oda sizin benim gibi sisitemi kullanan biri en fazla tahmin yürütür adam 1 ay daha gider en az bence demiş MMM'nin yarına çıkacağı ne malum hepsi risk bunların kendiniz karar verip ölçüp tartıp biçip riski almalısınız.
Biliyorum hocam risk olduğunu da o adam bu konularda benden çok daha tecrübeli ve ben ondan sadece kendi sahsi tahminini öğrenmek istiyorum. MMM konusuna gelince de MMM in daha gideri var hocam :)

Beyler cok yuklenmeyin patlaticaz sistemi, yine quiz gibi kendi topugumuza sikmayalim. :D

Beyler cok yuklenmeyin patlaticaz sistemi, yine quiz gibi kendi topugumuza sikmayalim. :D

son ödemeler ve son yatırımlar kısmı doğru hocam %100 test edildi bizim forumdakilerin ödemeleri takip ettim resimler mevcut 16 bin dolar ödeme yapılmış 2 bin dolar ödeme yapılmış 16 bin dolara kadar sorun yok lafı olmaz bizim şurada yatırdığımız 200-300$ 500$ lerin :D

Bizim patlatabileceğimiz bir sistem değil ya. Yüz binlerce dolarlık yatırım alıyorlar sürekli. :D mNote patlatır patlatırsa :D

1.000 TL daha bastım, hayırlısı be gülüm :D

Hocam btcturk gunluk bin tl sinir yaziyor, daha fazla miktari tek gunde yatirabilecegimiz bi yol var mi acaba?

bence de forexle pek ilgisi yok gibi, tabi ki son karar tercih etmeyi düşünen arkadaşlarındır.

bence de forexle pek ilgisi yok gibi, tabi ki son karar tercih etmeyi düşünen arkadaşlarındır.

Dikkatli bakarsanız arada fiyat farkının olduğunu göreceksiniz. Hadi bunu geçtim 1:100 kaldıraç oranı çok farklı bir olay, o yüzden bu derece kar elde edilmiş. Bu görsel iyi oldu, sistemin uzun bir süre daha gideceğini gösteriyor. :)

Dikkatli bakarsanız arada fiyat farkının olduğunu göreceksiniz. Hadi bunu geçtim 1:100 kaldıraç oranı çok farklı bir olay, o yüzden bu derece kar elde edilmiş. Bu görsel iyi oldu, sistemin uzun bir süre daha gideceğini gösteriyor. :)

forexden biraz anlayan biri, sizin değil, benim tarafımda olacaktır, ama neyse herkesin tercihi kendinedir :)

forexden biraz anlayan biri, sizin değil, benim tarafımda olacaktır, ama neyse herkesin tercihi kendinedir :)

Forex uzmanlarını konuya davet ediyorum.Onlardan da fikir almak isterim. :)

72.35$ ödeme alındı. :)

4rOjlG.png

10 günlük planın bitmesine 2 gün kaldı hadi bakalım :)

Şu an coinbasede bitcoin gönderilemiyor.Teknik bir problem var.Bu nedenle coinbase hesabınızdan btc göndermeyin ve almayın.

---------- Spam Engelliyici 15:45 ---------- Önceki Mesaj 15:07 ----------

Coinbasedeki sorun düzeltildi.Rahatlıkla btc gönderip alabilirsiniz.Bol kazançlar. :)

Hocam peki perfectmoney filan kullansak sıkıntı olur mu?

bu forex nedir bilmiyorum ama tv de reklamları oluyor.Eğer adamlar sorunsuz kazanıyorsa sistem 1 sene daha gider bence

Hocam peki perfectmoney filan kullansak sıkıntı olur mu?

Hayır sorun olmaz.Aksine daha iyi olur.Çünkü yatırım siteye anında işliyor bekleme süresi yok.Siteye en büyük yatırım ve çekimler genelde PM ve Payeer üzerinden oluyor. :)

bu forex nedir bilmiyorum ama tv de reklamları oluyor.Eğer adamlar sorunsuz kazanıyorsa sistem 1 sene daha gider bence

Bilen güzel kazanıyor. :)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri