Atlantinv 20 Güne %100,10 Güne %40 Kazanç [Ödeme Kanıtlı]

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Hocam bi sorum olacak size [MENTION=34032]ramob7[/MENTION]

"8-) 100 günlük plan.Bu planda yatırımınızın üstüne %900 kâr eklenerek hesabınıza 100. günün sonunda yansıtılıyor.Örneğin 1.000 TL 100 gün sonunda hesabınıza 10.000 TL olarak yansıtılıyor."

Demişsiniz , yani şimdi 10.000 tl yatırsam 100 günün sonunda yani 3 ay 10 gün gibi bir süre sonra 100.000 gibi bir rakam ödicekler heralde doğru mudur? Risk alıp böyle bir miktar denenir mi sizce? Site dayanır mı 3 ay daha acaba?

valla bana göre en az 1-2 ay gideri var buna göre 1 aylık 20 günlük planlara yatırım yaptım ama 3 ay gideri var mıdır orasını allah bilir.

Hocam bi sorum olacak size [MENTION=34032]ramob7[/MENTION]

"8-) 100 günlük plan.Bu planda yatırımınızın üstüne %900 kâr eklenerek hesabınıza 100. günün sonunda yansıtılıyor.Örneğin 1.000 TL 100 gün sonunda hesabınıza 10.000 TL olarak yansıtılıyor."

Demişsiniz , yani şimdi 10.000 tl yatırsam 100 günün sonunda yani 3 ay 10 gün gibi bir süre sonra 100.000 gibi bir rakam ödicekler heralde doğru mudur? Risk alıp böyle bir miktar denenir mi sizce? Site dayanır mı 3 ay daha acaba?

O kadar büyük risk almaya gerek yok.Düşük süreli planlar ile kar edin. :)

valla bana göre en az 1-2 ay gideri var buna göre 1 aylık 20 günlük planlara yatırım yaptım ama 3 ay gideri var mıdır orasını allah bilir.

Benim düşüncem en az 1 ayı var.Şu an iyi gidiyor. :)

O kadar büyük risk almaya gerek yok.Düşük süreli planlar ile kar edin. :)

Benim düşüncem en az 1 ayı var.Şu an iyi gidiyor. :)

Konuyu en başından beri takip ediyorum bayağı bi strateji söylediniz, acaba sizin yaptığınız ve sizin gibi yapan kişilerin yaptığı stratejiyi en başta konuya ekleyebilir misiniz? Hep unutup aralarda aramak zorunda kalıyorum :D

Konuyu en başından beri takip ediyorum bayağı bi strateji söylediniz, acaba sizin yaptığınız ve sizin gibi yapan kişilerin yaptığı stratejiyi en başta konuya ekleyebilir misiniz? Hep unutup aralarda aramak zorunda kalıyorum :D

Benim amacım çok kazanmanız değil,kar etmeniz.Bu nedenle kısa süreli plan öneriyorum.Hepsi bu. :)

Tavsiyem sizi üzmeyecek miktarda 10 günlük plan ile kar etmenizdir fakat yine de size kalmış bir olay plan seçimi :)

Valla üzerse her türlü üzer üstad ya.. şimdi diyorum 500$ yatırim 20 gün sonunda çekiyim ama 20 sonun sonunda çeksem bu sefer de "of keşke 10.000 tl yi 20 şer güne bölmüş olsaydım şimdiye paraya para demezdim" gibi bi psikolojideyim.. her türlü üzüntü , stress ve risk var işin içinde :D Büyük oynadığım zaman daha az üzülüyorum öyle bi huyum var ahaha :D

Valla üzerse her türlü üzer üstad ya.. şimdi diyorum 500$ yatırim 20 gün sonunda çekiyim ama 20 sonun sonunda çeksem bu sefer de "of keşke 10.000 tl yi 20 şer güne bölmüş olsaydım şimdiye paraya para demezdim" gibi bi psikolojideyim.. her türlü üzüntü , stress ve risk var işin içinde :D Büyük oynadığım zaman daha az üzülüyorum öyle bi huyum var ahaha :D

Kendimi gördüm bi an sizde :D

%1499 kar 10 günlük plana bizim sistem kafayı yiyor galiba :D

Burası da uçmaz heralde ya, aynı günde 2 tokat fazla gelir :/

Gidişat iyi dil gibi bi sitede denk geldim yüksek meblaları çekmeden accountu siliyormuş.
Kaynak : http://www.hyipexplorer.com/member/showthread.php?t=60071

altına da birisi yüksek meblalarda ödeme aldığını bu yüksek meblada hesabım silindi diyen kişinin fake olduğunu yazmış ve 2k dolar civarı bir parayı pm ile aldığının resmini koymuş. okumadan atmayın hocam lütfen. bizleri de endişelendirmeyin gereksiz. Ama tabii ki risk her zaman vardır ve bizler bunu bilerek bu işe para veriyoruz.

100% fake, please don't trust this user. Atlant paying more than $1000-5000, you can check it here

Tamamen sahte lütfen bu kullanıcıya güvenmeyin atlant 100 dolardan 5000 dolardan fazlasını ödüyor buraya bakabilirsiniz. diyerek resim eklemiş arkadaşın attığı linke bakıp resme bakabilirsiniz. İçiniz rahat olsun.

Son düzenleme:
Allah askına işkembeden sallamayın ne oldugu belli olmayan bir kişi cıkmış parami vermedi sende buraya gidisatı kotu diye uyarıda bulunuyorsun. Bizde biliyoz bir gun patlayacak ama 1 yoruma bakarak buna karar veremiyoruz.

altına da birisi yüksek meblalarda ödeme aldığını bu yüksek meblada hesabım silindi diyen kişinin fake olduğunu yazmış ve 2k dolar civarı bir parayı pm ile aldığının resmini koymuş. okumadan atmayın hocam lütfen. bizleri de endişelendirmeyin gereksiz. Ama tabii ki risk her zaman vardır ve bizler bunu bilerek bu işe para veriyoruz.

Sadece riski söyledim hocam diğer bir güvenilir rus sitesindede konuyu sabitlemişler en iyi kazandıran şirket olarak.Bende yatırım yaptım güveniyorum Atlantive ;)

Sadece riski söyledim hocam diğer bir güvenilir rus sitesindede konuyu sabitlemişler en iyi kazandıran şirket olarak.Bende yatırım yaptım güveniyorum Atlantive ;)

100% fake, please don't trust this user. Atlant paying more than $1000-5000, you can check it here

Tamamen sahte lütfen bu kullanıcıya itimat etmeyin güvenmeyin. Atlatinv 1000-5000$ dolardan fazlasını ödüyor buraya bakabilirsiniz.

Gidişat iyi dil gibi bi sitede denk geldim yüksek meblaları çekmeden accountu siliyormuş.
Kaynak : http://www.hyipexplorer.com/member/showthread.php?t=60071

Diyerek adam resmi koymuş sizin attığınız linkte o hesap siliniyormuş diyeni gördüğünüze göre bunu da görmeniz gerekiyor? sizin yaptığınız gidişat iyi değil para ödemiyor hesapları siliyor demişsiniz altını okumadan bu bildiğin suyu bulandırmaktır hocam art niyet ararım ben bunda. Çünkü böyle bir laf edebilmeniz için Yükse meblalarda ödemiyor hesapları siliyor diye altına da gelip milletin aynen benim hesabımda silinmedi der bakarsınız konu doğru gelip atar bilgilendirirsiniz ama hayal ürünü olduğunu yalan olduğunu bildiğiniz bilgileri neden doğruymuş gibi buraya gelip gidişat iyi değil yüksek meblaları ödemiyormuş diyorsunuz? yalan olduğunu bildiğiniz bir şeyi neden yazıyorsunuz riski söylersiniz hyiplerde risk var diye de bu suyu bulandırmaktan fazlası değil kaynak olarak koyduğunuz yerde benim okuduklarımı sizde okuyabilirsiniz gidişat iyi değil gibi sitede denk geldim yüksek meblaları ödemeden hesap siliyormuş demek bunun %100 doğru olduğunu sağlayacak bir kanıtınız olmalı yoksa boş yorum gereksiz endişe yaratmak suyu bulandırmaktır.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri