Atlantinv 20 Güne %100,10 Güne %40 Kazanç [Ödeme Kanıtlı]

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Elinde parası olana yt den kat kat daha cok kazandırıyor :-)

OAr3b3.png

en son ödenen paralar.MMM den daha cazip geldi bana :)

Kısa süreli planlara düşük yatırım limiti konulmuş.Çünkü adamlar her gün kazanmıyorlar.Uzun vadede kazanç elde ediyorlar.Düşünsenize 10 günlük plana 100 Bin TL
atıp 10 gün sonunda 140 Bin TL ödeme aldığınızı. :) Adamlar ödeyemez ki.Bu yatırım limitleri sitenin ponzi,dolandırıcı olmadığını gösteriyor. :)

Aksam eve gelince detayli okuyup yatirim yapmayi dusunuyorum uzun suredir odeme yapiyor olmasi ve yuksek kar orani istah kabartiyor :)

Aksam eve gelince detayli okuyup yatirim yapmayi dusunuyorum uzun suredir odeme yapiyor olmasi ve yuksek kar orani istah kabartiyor :)

Uzun süreli plan önermiyorum.3 günlük plan ile denemenizi,10 günlük plan ile kazanmanızı istiyorum.Direk 50 günlük plana filan girmeyin. :) Düşük süreli planlara girin.Gelen kar ile devam edersiniz. :) Herkese bol kazançlar.

Ref'ten üye oldum, btcturk'e 1000 lira gönderdim, yatsın alacağım atlant'tan da. Deneyelim ufak rakamlarla bir bakalım ;)

anladığım şu para yatırıyoruz 3 gün sonra hiç bir şey yapmadan karıyla alıyoruz haksızmıyım :)

Doğru biliyorsun hocam sadece para atıp arkanıza yaslanacaksınız :)

aslında şöyle havuzları var hep yatıran oldukça ödemeleri yapacak herzamanki gibi ilkler hep kazanacak :D cortlayana kadar 499 dolar lık yatırım yapmak istiyorum aslında 499 dolar 10 gün sonunda 700 dolar olarak alacağız değilmi :)

aslında şöyle havuzları var hep yatıran oldukça ödemeleri yapacak herzamanki gibi ilkler hep kazanacak :D cortlayana kadar 499 dolar lık yatırım yapmak istiyorum aslında 499 dolar 10 gün sonunda 700 dolar olarak alacağız değilmi :)

Days Online: 458

458 gündür patlamamıs site.İnş böyle devam eder

Aynen öyle.Hesabınıza 10. günde 700$ yansıyacak.İstediğiniz zaman çekebilirsiniz. :)

Days Online: 458

458 gündür patlamamıs site.İnş böyle devam eder

İlk açıldığında çok düşük kazanç oranları vardı.Çünkü yeterli yatırım yoktu.İyi kazanamıyorlardı.Şimdi ise yatırım geldiği için kazanç oranları yükseldi.Hatta hafta sonuna kazanç eklendi. :)

işte şunu tam anlamadım bitcoin ile hiç iş yapmadım onu nasıl oraya aktaracağız orayı anlamaya çalışıyorum :D

Aynen öyle.Hesabınıza 10. günde 700$ yansıyacak.İstediğiniz zaman çekebilirsiniz. :)

İlk açıldığında çok düşük kazanç oranları vardı.Çünkü yeterli yatırım yoktu.İyi kazanamıyorlardı.Şimdi ise yatırım geldiği için kazanç oranları yükseldi.Hatta hafta sonuna kazanç eklendi. :)

Sistem birara patlayacak kesin :D mühim olan patlamadan önce kara geçip kara geçmiş kısmı çekmek. Sonrası içindeki parayla kazandıkça çekilir ;)

Sistem birara patlayacak kesin :D mühim olan patlamadan önce kara geçip kara geçmiş kısmı çekmek. Sonrası içindeki parayla kazandıkça çekilir ;)

kesinlikle katılıyorum patlayacak ama ne zaman işte başta iyi yatırım yapıp karla ilerlemek gerek diye düşünüyorum zaten sizde iyi yatırım yapmışsınız sonrasında kardan devam edersiniz :)

Btctürk'e geçmesini bekliyorum ya paranın. Bitcoin'den ödeme yapınca direk sisteme ekliyor mu, o arada da bekliyor muyuz :cool:

Btc Turk'e para 1-2 saat arası bir sürede geçiyor.Direk BTC alıp yatırım yapabilirsiniz.Siteye BTC'yi gönderdikten sonra 5-50 dk arası bir sürede siteye BTC geçiyor ve yatırım başlıyor.Benim 499$ yatırımım 7 dakika sürede hesabıma geçmişti. :)
Bu arada sizi mail yoluyla bilgilendirirler.Hem yatırımınız başladı diye,hem çekim planı oluşturuldu diye hem de ödemeniz yapıldı diye. 7/24 canlı destek mevcut.Anında ilgileniyorlar. :)

Son düzenleme:
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri