Atlantinv 20 Güne %100,10 Güne %40 Kazanç [Ödeme Kanıtlı]

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
:D her şeye girdim usta ben. Referanstan gelen o ödeme, kardeşime de açtırdım. O da para yükledi. Onunkini işleme soktular, benim yüklediklerim işleme 12 saat sonra girecekmiş. Öyle yani :) Para da çok para değil 1000 lira yahu :(

İşlem sonuçlanınca buraya gönlümüzü rahatlatma amaçlı bilgilendirirseniz bende bi 499 dolar ile girmeyi düşünüyorum, 10 sayfa yorum okudum bir tek sizde takılma olmuş :)

28.95$ daha ödeme talep ettim şimdi. :) Ödemeyi aldığımda buraya eklerim.Destek olduğunuz için teşekkür ederim. :)

Sisteme yansıdı, sorun çözüldü problem yok arkadaşlar bilgilerinize ;)

45,15$ daha ödeme alındı.Referanstan kayıt olup destek verdiğiniz için teşekkür ederim. :)

1k basılır aslında ama 425 günde az bi süre değil miladını doldurdu dolduracak gibi geliyor :/ çok girdim böyle sistemlere az çok biliyorum

1k basılır aslında ama 425 günde az bi süre değil miladını doldurdu dolduracak gibi geliyor :/ çok girdim böyle sistemlere az çok biliyorum

Site yeni olsa daha yeni açılmış diyeceksin. :) Ben yatırım yapmayı düşünenlere 3 günlük plan ile denemelerini,10 günlük plan ile kazanmalarını tavsiye ediyorum. ;)

Yatıran yatırsın yatırmayan yatırmasın bence:)
İnsanlara piskolojik baskı yaparak he siz bekleyin öyle izleyin biz kazanalım izlenimi vererek gaza gelmelerine sebep olmayın:)
Bedava peynir sadece fare kapanında olur.
Herkesin bildiği gibi sistem sağlam değil bugun yarın bilemedin 3 vakte kadar kesin tokadı vurup kaybolacaklar.
Öte yandan bu işlem faizdir.
Hani faizin haram olduğuna inananlar için hatırlatıyorum. İnanmayanlara lafımız yok zaten ;)

Yatırım yapmak için haber bekleyin arkadaşlar.

Hocam eminmisin bak elimde para bekliyorum tam yatırcam ödeme alamadık mesajları gördüm :)

Ödemeler sorunsuz devam ediyor.Ancak yatırımın hesaba yansıma konusunda sıkıntı yaşayanlar var.Biraz bekleyin.Haber vereceğim.

Hocam eminmisin bak elimde para bekliyorum tam yatırcam ödeme alamadık mesajları gördüm :)

Böyle sistemler 1 kere aksaklık yaşadı mı 1 haftaya kalmaz arazi oluyorlar. Yüksek meblağlarda giriş yapmayın derim ben. Cointellect'te yaşadık benzer durumları.

Yabancı forumlara baktım, 100-400 dolar ortalaması ile kullanıcılar hala ödeme alıyor. Büyük ihtimalle para yatırma işleminde sıkıntı var sadece

Yabancı forumlara baktım, 100-400 dolar ortalaması ile kullanıcılar hala ödeme alıyor. Büyük ihtimalle para yatırma işleminde sıkıntı var sadece

Evet ödemeler sorunsuz devam ediyor.

---------- Spam Engelliyici 11:06 ---------- Önceki Mesaj 10:28 ----------

Bitcoin ile yatırım yapmada gecikme var.Biraz ağır ilerliyor.Ara ara Bitcoin ile yatırımı onaylıyorlar.Takipte kalın.

---------- Spam Engelliyici 11:17 ---------- Önceki Mesaj 11:06 ----------

Böyle sistemler 1 kere aksaklık yaşadı mı 1 haftaya kalmaz arazi oluyorlar. Yüksek meblağlarda giriş yapmayın derim ben. Cointellect'te yaşadık benzer durumları.

Bitcoin ağında yavaşlama olduğu için bitcoin ile yatırım yaparken "We temporarily don't accept bitcoin deposits . There are some technical failures in global bitcoin network at the moment." yazısı çıkıyor ve yatırım yapmana izin vermiyor.

Yatırım toplayıp kaçmayı düşünselerdi yatırım yapmana engel olurlar mıydı?

---------- Spam Engelliyici 11:48 ---------- Önceki Mesaj 11:17 ----------

660$ yatırım yapan bir arkadaşımızdan:

9oYWqQ.png

Şu an btc ile yatırım yapan kişilerin işlemlerini sıra ile sisteme işliyorlar.Biraz ağır gidiyor.Biraz sabırlı olmanızı rica ediyorum.Herkesin yatırımı siteye işlenecek.

advcash falan kullanın arkadaşlar bitcoininizi advcashe gönderin oradan çevirin bundan sonra daha sağlıklı, ha ama bu şu anki sorunu çözmez çünkü blockchainde yavaşlama var tüm bitcoin gönderim işleri yavaşladı.

Ödemeler sorunsuz devam ediyor.Ancak yatırımın hesaba yansıma konusunda sıkıntı yaşayanlar var.Biraz bekleyin.Haber vereceğim.

hocam 2 gündür biz çözemedik ikide bir bilgileri istiyorlar

enson

Hello Sir/Madam,
please provide us full info (copy&paste):

1) Username;
2) Transaction Reference Number (batch);
3) Full btc amount and $ amount;
4) Link of this transaction in blockchain or other bitcoin block system;
5) Investment package.

We'll help/answer you asap.There are some technical failures in global bitcoin network at the moment.

böyle bir mesaj geldi...

2. si (Tx hash) denilen yer mi anlayamadım
4. seçeneğide anlamadım :)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri