Atlantinv 20 Güne %100,10 Güne %40 Kazanç [Ödeme Kanıtlı]

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
para hesaba yansımadığındaki bilgileri istiyorlar blockhain nedir benim mailime bununla alakalı bişey gelmiyor nerden bulucam bunla alakalı linki onu soruyom

Atlantinv sitesinde sağ üst kısımdan contact'a tıklayın.Alt kısıma;
1) Kullanıcı adınızı yazın
2) Maile gelen tx hash'i yazın(Bitcoin çekme işleminiz onaylanmıştır)
3) Ne kadar BTC gönderdiğinizi ve kaç $ ettiğini yazın
4) Hangi plana yatırım yaptığınızı yazın

Bu şekilde gönderin maili.

Atlantinv sitesinde sağ üst kısımdan contact'a tıklayın.Alt kısıma;
1) Kullanıcı adınızı yazın
2) Maile gelen tx hash'i yazın(Bitcoin çekme işleminiz onaylanmıştır)
3) Ne kadar BTC gönderdiğinizi ve kaç $ ettiğini yazın
4) Hangi plana yatırım yaptığınızı yazın

Bu şekilde gönderin maili.

ok hocam mailleri buldum spama düşmüş ulan bu kadar kolaydı bunlar neden bana 2 tane mail adresi verdilerde uğraştırıp duruyolar :) saolasın

Son düzenleme:
sıkıntı şurda ilk yatırdığımdada 2. yatırdığımdada bana işleminiz onaylanmıştır maili gelmedi sadece onaylama butonu olan mailler geldi

Bu durumda BTC Turk ile iletişime geçmen gerekiyor.BTC Turk bu ara fazla sorun çıkarmaya başladı.Ben bu siteyi sadece BTC satın almak ve satmak için kullanıyorum.Coinbase tavsiye ederim BTC göndermek ve almak için. BTCTurk Bitcoin Borsası - Kolayca Bitcoin Al ve Sat BTCTurk | E-Posta Gönderin kısmından iletişime geç.

---------- Spam Engelliyici 19:43 ---------- Önceki Mesaj 18:53 ----------

[MENTION=24118]baysihir78[/MENTION] Yatırımın onaylandı.Hayırlı olsun. :)

aha siteye ulaşılmıyor

Şu an sitedeyim ben.
Bazen site yavaşlıyor gibi oluyor ancak vpn açtığımda site sorunsuz açılıyor.Bu da sorunun sitede olmadığını gösteriyor. 12$ çekim talebi oluşturdum.Aldığımda eklerim buraya. :)

Şu an sitedeyim ben.
Bazen site yavaşlıyor gibi oluyor ancak vpn açtığımda site sorunsuz açılıyor.Bu da sorunun sitede olmadığını gösteriyor. 12$ çekim talebi oluşturdum.Aldığımda eklerim buraya. :)

Sizin yüksek toplu çekiminiz ne zamandı hocam? 10 günlük sürenin sonu yani :)

aha siteye ulaşılmıyor

Çekim talebi oluşturduktan 2-3 dakika içinde ödememi yapmışlar. :)
12$ daha ödeme alındı.

1vaYWG.png

Sizin yüksek toplu çekiminiz ne zamandı hocam? 10 günlük sürenin sonu yani :)

Plan yarın saat 15:50:57'de bitecek.O zaman çekim talebi oluşturacağım.Yaklaşık 700$ :)

Çekim talebi oluşturduktan 2-3 dakika içinde ödememi yapmışlar. :)
12$ daha ödeme alındı.

1vaYWG.png

Plan yarın saat 15:50:57'de bitecek.O zaman çekim talebi oluşturacağım.Yaklaşık 700$ :)

105$ için çekim talebi oluşturdum, aşağı yukarı 1 saat oldu fakat gelen giden yok. Herzaman 2-3dakika içinde mi onaylanıyor yoksa uzun sürdüğüde oldu mu?

105$ için çekim talebi oluşturdum, aşağı yukarı 1 saat oldu fakat gelen giden yok. Herzaman 2-3dakika içinde mi onaylanıyor yoksa uzun sürdüğüde oldu mu?

Şöyle; günde 3 kere ödeme yapıyorlar.Ödemeler toplu bir şekilde yapılıyor.Geceye kadar ödemeni almış olursun. :)

Deneme amacıyla 3 günlük plana 95.88$ yatırmıştım. 104.5$ olarak geri ödendi. Bilginize. :)

0MySluC.png

bende 7000 dolar 1 günlük plana atasım var bi paralarımızın günü dolsun

Günlük plana 7000$ yatırıldığında günlük olarak hesaba 350$ yansıtılıyor.Her gün çekim yapabiliyoruz ve plan sınırsız.20 günden sonrası kâr. :)

internal server error veriyor siteye girerken hocam genel oluyor mu bu yoksa problem mi var acaba? vpn proxy ile de girdim düzelmedi.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri