Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
daha yeni yüklediklerim de denemediğim kalmadı, olmazsa yarını bekleyeceğiz
sağol kardeşim.uyguladığım bir teknikti.herkezin bilmesinde fayda var bu bilgileri.
Benim taktik de seninkine benzer diyelim 100 video attım hepsini birden açmıyorum çünkü spama düşüyor bende günde 10 20 aktif ediyorum hiç sorun yaşamadım
arkadaş ben bu gün sadece 3 kanala 1350 video attım hepsini birden yaktım sorun çıkmadı bence alakası yok.mesala 1 kanala 731 video hepsini birden yaktım tabi 3.taraf bazı yanmayanlar hariç hepsi yandı hep te bu şekilde yapıyorum
bence 1 nisanda oldğu gibi büyük değişiklikler var. bugün bi ara gördünüzmü bilmiyorum ama "video yükle" butonun yanında "oynat" butonu vardı. bastım bu ne diye. "kendimi şanslı hissediyorum" diye bir şey çıktı saçma sapan bir video açtı banaama şuan o butonu göremiyorum. bence bu tarz çalışmalar var.. sabretmek lazım..
yani google amca değişiklik yapmaya devam ederse batıcaz![]()
Ben partnerdeyim ne atsam yeşil![]()
Gelmeden calismalara gaz vermek lazimyakında hemen $ yanmaması partnerede geliyor![]()
Gelmeden calismalara gaz vermek lazim![]()
Ytnin ne kadar zorlastigi forumdan bile anlasiliyor eskisi kadar aktiflik yok her gun ayni konulari goruyorum indextetarih verilmişti ama hatırlamıyorum.fazla kalmadı zaten![]()
tarih verilmişti ama hatırlamıyorum.fazla kalmadı zaten![]()
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.