Autocad'de basit bir şema çizdirilecek.

Arbys

Kayıtlı Üye

Arkadaşlar şema bu, yazılarıyla beraber çizilecek, tek değişecek olan nokta ''Haki'' yazan yere ''Ben'' yazılacak. Programı kullanmayı bilenler için basit bir şema, sanırım 5 10 dakikasını anca alır. Kendimde çizebilirim ama evde değilim ve şuan kullandığım bilgisayarda program yok. Paintten yaptım ama simetrik olmadığı için hoşuma gitmedi. Ücretli veya ücretsiz yardımcı olabilecek varsa sevinirim

Hocam acil değilse yarın hatırlat iş yerinde 5 dk çizip gönderiyim. Bunun için kimseye para mara ödeme. Yarın sabah 9 dan sonra hatırlatabilirsen çizer yollarım.

çözemezsen yarın sabah 8 buçukta iş başı yapıyorum halledebilirim ben de hatırlatırsan

Visio kullanarak çizilebilir hocam elinde olan varsa

WQVYmN.png

işini görürse kullabilirsin bu şekilde hocam

Arkadaşlar şema bu, yazılarıyla beraber çizilecek, tek değişecek olan nokta ''Haki'' yazan yere ''Ben'' yazılacak. Programı kullanmayı bilenler için basit bir şema, sanırım 5 10 dakikasını anca alır. Kendimde çizebilirim ama evde değilim ve şuan kullandığım bilgisayarda program yok. Paintten yaptım ama simetrik olmadığı için hoşuma gitmedi. Ücretli veya ücretsiz yardımcı olabilecek varsa sevinirim

basıt amatorce calısma hocam yenı vaktım oldu

1gYL2G.jpg

LnpyYb.jpg

VMl0Lq.jpg

r2g3m1.png

ayrıca ındırme lınkı: tıkla

Son düzenleme:
Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri