Avea İnternetini Kullanan Varmı ?

YtOguz

Kayıtlı Üye
2 Dir karşıma Cıkıor PetroCell Ve PttCell Bunlar Avea üzeri çalışıyorlar ve 2'sindede sınırsız internet var paketleride cok ucuz.

200 dk heryöne 250 sms her yöne sınırsız internet 14 Tl

bana interneti lazım. Avea interneti ne kadar hızlıdır telefon için kullancam ?

hocam aveada 23 tl ye kampanya var 500 dk her yöne 5000 sms her yöne 2 gb internet.
internetide turkcell kadar olmasa da hiç yoktan iyidir

96kbps bu belki daha aşagısına kadar düşer :D Ne işe yarar siteyi açacak diye beklemeye.

Bunlardada akn benzeri bi şey var 1-2 gb kullandıktan sonra hız iniyo. İsterse desinlerki beleş biraz zor kullanılır o hız

yaklaşık 1 aydır Turkcell 2GB AKN li sınırsız internet kullanıyorum, 2GB'den sonra hız 128 kbps'ye düştü, görsel medya yönünden zengin sitelerde gezmediğim sürece sıkıntı olmuyor :D ama ne bir video izleyebiliyorsunuz ne de bir resme bakabiliyorsunuz.

56k modem dönemlerine geri dönmüş gibiyim :D

ben avea internet kullanıyorum telefonda ve hiçbir sorun yok. video izleme filan modem olarak da kullanıyorum ve hızı baya iyi

pttcell var sınırsız internet 19luk paket digitürk playa bağlanıp maç izleyemiyom o kadar kötü yani :D ama direk avea üzerinden çatır çatır bağlanıyorum donmadanda izleniyor :)

ben 28 tl olanı kullanıyorum :D geçmedim 23 e :D

Onu bak ben 2 gb internet 30 tl heryöne 500 dk 25 tl 1k sms 10 ödüyordum turkcell de 30+25+10 = 65 tl arkadaşlarım bana kısaca çılgın der :D aslında deli :D sen onu bırakta dostum bu avea net nasıl hız olarak tatmin edermi :)

telefonda da kaynaklarınıyor telefonun bant genişliğine göre net hızın değişir.

ÇOOOOOOOOOOOOOOOOOOOK yavaş İnterneti var insan kimi zaman Kriz Geçiriyor. 2 gb İnternetim var okadar zorladım ancak 200 mb internetini kullandım. heryerde 3g de çekmiyor.

Turkcell in 4gb sınırsız internetini kullanıyorum 4 gb bitmeden hızı mükemmel denebilir . Fakat 4gb bittikten sonra komaya sokuyor adamı hep hayal ederim acaba ilerde gerçekten sınırsız mobil internet olur mu :)

iPhone 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi

hocam aveada 23 tl ye kampanya var 500 dk her yöne 5000 sms her yöne 2 gb internet.
internetide turkcell kadar olmasa da hiç yoktan iyidir

Hocam Turkcell den hattimi tasidim iki uc ay once ayni pakete ben neden 28 TL veriyorum ya :D 5000 SMS her yone 500 DK Heryone ve 2 GB internet ama 28 TL koydu simdi bak :D :D :D

Internet konusuna gelirsek 3G nin oldugu yerlerde catir catir giriyor turkcelli aratmiyor 2g ile zaten gezmeniz mumkun degil :P Bazi semtlerde 3g yok denecek kadar az cekiyor mesela benim oturdugum yer Beylikduzu.

GT-I8150 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

27 TL'lik 1000 Dakika 1000 Sms 4Gb internet polis tarifesini kullanıyorum gayet memnunum 4gb internet ilaç gibi geliyor hızı yerden yere değişiyor ama.

Dostum ben 4 senedir vodafone sinirsiz internet kullaniyorum bıktım artik vodafone dan 3G full cekmesine ragmen kisa bir video yu yuklemesi cok uzun suruyor bana gore hafta sonu kuzenim avea 3g ile bir videoyu hemen acti bende avea ya gecis yapacam

ben 10 aydır avea 1000 dk gorusme 4gb internet kullanıyorum 4 tane online oyun ++ youtube ve net gezileride sorunsuz sıkıntı yasamadım istanbul ıcn tabi ama koyume gittigimde de asagı yukarı 2 online oyun aca bılıyorum 35 tl ye ıyı bır ınternet diye dusunuyorum

Hocam Turkcell den hattimi tasidim iki uc ay once ayni pakete ben neden 28 TL veriyorum ya :D 5000 SMS her yone 500 DK Heryone ve 2 GB internet ama 28 TL koydu simdi bak :D :D :D

Internet konusuna gelirsek 3G nin oldugu yerlerde catir catir giriyor turkcelli aratmiyor 2g ile zaten gezmeniz mumkun degil :P Bazi semtlerde 3g yok denecek kadar az cekiyor mesela benim oturdugum yer Beylikduzu.

GT-I8150 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

hocam bende 28 veriyorum şuan woops mu ne zımbırtısı var o 23 tl ona geçebilirsiniz

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri