Avea ismini Türk Telekom'a Bırakıyor :)

En ufakdan anlatayım sana bizim oturduğumuz yerde 720 dairelik yeni site yapıyorlar aramızda sadece 500 m var.Daha inşaat başlamadan gözlerimle gördüm fiber kabloları çektiler.Dairelerin tanesi 700 800 bin.Ama aynı mahallede oturan bizler başvuru yapıyoruz efendim size fiber vermiyoruz vdsl verelim diyorlar.Şimdi süperonline da gelir oraya ama bize yoq...Zenginin malı züğürtün çenesini yoruyor.

Mobil olarak gönderildi.
Evet hocam haklisiniz yeni bina oldugu icin hemen cekiolar nasilsa kablo boru dosenecek die oraya cekiolar cunku yeni oldugu icin insaat yapmasi daha kolay bende bu isin icindeyim ama kendime dahi cektiremedim proje dahilinde cekiolar senin binanın bu yilki projede yok diolar ve binada belli bir sayiya ulasmasi gerekiyormus falan fistik iste bence cok yavas işleyiş var bu nedenlede musteri kaybediolar

SM-G920F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri