Avrupa Seyahatine Çıkıyorum. Görüşelim (Fransa - Hollanda - Almanya-Belçika-,......)

Almanya
Fransa
Hollanda
Belçika
Avusturya
Polonya
Danimarka

Ama bu daha çok avrupa turu. Şaka bir yana Köln'e gelirsen görüşebiliriz. Seyahat için ayırdıgın bütçe azsa misafirim olabilirsin. Hollanda içinde eşlik ederdim ama ben bu aralar 1 gece kalacak çekilde gidip geliyorum Hollanda'ya hatta foruma bile pek giremiyorum o nedenle. Neyse Köln, Düsseldorf, Bonn vs civarında eşlik etmeye çalışırım.

Bebek için umarım hayırlısı olur, seyahat için iyi gezmeler.

Ama bu daha çok avrupa turu. Şaka bir yana Köln'e gelirsen görüşebiliriz. Seyahat için ayırdıgın bütçe azsa misafirim olabilirsin. Hollanda içinde eşlik ederdim ama ben bu aralar 1 gece kalacak çekilde gidip geliyorum Hollanda'ya hatta foruma bile pek giremiyorum o nedenle. Neyse Köln, Düsseldorf, Bonn vs civarında eşlik etmeye çalışırım.

Bebek için umarım hayırlısı olur, seyahat için iyi gezmeler.

teşekkürler kardeşim. Düsseldorf a uğrayacağım. İnşallah uğradığımda görüşebiliriz. uğramadan 1 gün önce forumdan haberleşiriz. SKYPE : ahmettorun39

Europa-Parka cok güzel diyorlar, Stuttgarttaydi galiba,(Netten baktim 77977 Rust'daymis) henüz nasip olmadi gitmek :) Size simdiden iyi tatiller.

Fransa bölgesinde Europa-Park... çok muhteşem bir yer. farklı bir dünya gibi. ülkelerin özelliklerine göre tasarımlar yapmışlar felan. çok büyük bir yer 2 gününü ayırman gerekiyor. 1 haftamı bile ayırırım ben oraya. 2 yıl önce gittiğimde giriş 60 euroydu. herşeye binebiliyorsun. istediğin kadar felan. çok süper oluyor. hayatımın unutulmaz günlerinden biriydi. inşallah bu seferde gideceğim.

ortalama ne kadar harcama olacak ona göre bende geleyim :)

ortalama 4000 euro. kalacak yer olarak sadece EUROPAPARK için 2 günlük otel ücreti ve europapark ücreti veriyorum. onun haricinde her yerde akrabalarım var. onlarda kalırım. gezilecek yer listesi çıkardım. bayağı bir yoğun :D

İrlanda ve Yeni Zellandada guzel yerler gibi gorunuyor :D

o kadar açılmak istemedim açıkçası yoksa yakın yerler gidilebilir.

para var huzur var :)
kesinlikle bu sözüne katılıyorum. para var huzur var. ama bazen para huzur getirmiyor. sadece para yetmiyor o yüzden biraz ilgincinize gitmesin ama ibadetlerini aksatmayın derim. günlük 40 dakikanızı ayırıp ibadetlerinizi de yapın. veren daha çok veriyor emin olun.

Amerika eksik? olmadı..

Amerika eksik biliyorum. Kesinlikle olmadı ama önümüzdeki 2 ayın kazancına göre orayıda düşünüyorum emin olabilirsin. bu kadar parayı ne yapacam ki. eşimle çocuklarımla gezerim. evimi alırım arabamı alırım. daha ne olsun.
Youtube I LOVE ME :)

Moderatör tarafında düzenlendi:
Skype yok ama forumdan gelmeden önce yazaesan gelirim. Yakın zaten sorun yok. Ama köln güzel bir yer tavsiye ederim.

Köln tavsiyeni kesinlikle dikkate alacağım. Teşekkürler.
Bu arada tecrübelerinden bilgi verirsen. şurda yemek yenir şurası gezilebilir gibisinden. kesinlikle dediğin her yere uğrarım.

Köln tavsiyeni kesinlikle dikkate alacağım. Teşekkürler.
Bu arada tecrübelerinden bilgi verirsen. şurda yemek yenir şurası gezilebilir gibisinden. kesinlikle dediğin her yere uğrarım.
Bende suan sealife dayım konigswinter de. almanyada her yerde kebapçı donerci lahmacuncu vs bulursun. Ama akkina geleni sor aksam yazarım

Fransa bölgesinde Europa-Park... çok muhteşem bir yer. farklı bir dünya gibi. ülkelerin özelliklerine göre tasarımlar yapmışlar felan. çok büyük bir yer 2 gününü ayırman gerekiyor. 1 haftamı bile ayırırım ben oraya. 2 yıl önce gittiğimde giriş 60 euroydu. herşeye binebiliyorsun. istediğin kadar felan. çok süper oluyor. hayatımın unutulmaz günlerinden biriydi. inşallah bu seferde gideceğim.

Fransada'da varmis demek ögrenmis oldum :) Bakalim Almanyadakiler bitince gidip görmek lazim. Iyi gezmeler :)

Allah kazanıcınızı daha çok artırsın

sanki para sersemletmiş gibi :) herşeye i love you demeye başlamışsınız

yok yaşamıyorum ama yazın sonuna doğru gideceğim
giderken banada haber et. nerden ne işlem yapıyoruz. yapayım bende bi amerika. tamamen ciddiyim. daha bi araştırma yapmadım vize işlemlerini felan ama bakalım. vize işi kolaydırda nerden nasıl ne evraklarla yapılıyor. en kolayı nasıl olur onu bulup halledip yapalım bi amerika.

Evet artık gün sayıyorum. 10 gün kaldı seyahate. sırf gezi eğlenceli başlasın diye. uçak biletini aktarmalı aldım. istanbulda 8 saat bekleme aktarmalı aldım. bi istanbula uğrayıp bi eminönü yapıp öyle gideyim. :D

Çocuğunuz hayırlısıyla sağlıklı sihhatli dünyaya gelir inş.. Şimdiden yaşı uzun, ömrü huzur dolu olsun.

Ne kadar bütçe ile bu tura cıkcaksınız hocam

Abi biri de dememis bu arkadasa konuyu açma amacin ne diye ..

Adam başlıkta bu ulkelerde görüşebileceğim biri varsa görüşebiliriz dedi ilk mesajından sonra ki tüm mesajları da

Ben şöyle yapcam ben şurayı geziicem ben bu parka gitcem :))

Herşey Anlamsiz Hayat Anlamsiz :))

Hayırlı yolculuklar. :)
İnşaAllah bizlere de nasip olur.

Kardeşim ben hollandalıyım görüşebiliriz hollandada 😄

Çocuğunuz hayırlısıyla sağlıklı sihhatli dünyaya gelir inş.. Şimdiden yaşı uzun, ömrü huzur dolu olsun.

Sağol kardeşim ALlah razı olsun iyi dileklerin için.

Ne kadar bütçe ile bu tura cıkcaksınız hocam

4000 euro zaten ayırdım da. daha fazlası olursada sorun değil. bilgisayar ve youtube başında geçirilen zamanın yani ölü zamanı canlandırmaya gidiyorum :D

Hayırlı yolculuklar. :)
İnşaAllah bizlere de nasip olur.

İnşallah kardeşim herkese nasip olur. eğer güzel meblağlar geçerse elinize. borcunuz harcınız yoksa gezin tozun tadını çıkarın derim ben.

Kardeşim ben hollandalıyım görüşebiliriz hollandada 😄

senide ekledim listeye kardeşim. forum üzerinden mesaj gönderirim. gelmeden 2 gün önce. müsait olursan görüşürüz. benden yana zaman ve mekan sınırı olmayacak.

Music nationsa i love you yok !!!! :D

7-8 ağustosda ilk ödememi alacağım music nationdan eğer öderlerse. 12 farklı paypal 140 kanal. 12 tanesi blokeli. kaldı 128 kanal. 128 kanaldan ödeme bekliyorum. bakalım ne olacak ne bitecek. hadi yarısınıda ödemediler desek 64 kanal. hadi onuda ödemediler yarısını ödeseler o bile güzel bir durum bence. bakalım ne olacak.

yani I LOVE YOU MUSİC NATİON demek için şu an bana erken. :) çünkü daha önce hiç ödeme almadım ilk olacak.

Moderatör tarafında düzenlendi:
Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri