Avrupa'da Türk Gecesi

severall

Kayıtlı Üye
3 Takımımızada başarılar...

konyaspor 2-0 Osmanlıspor 2-1 geride

---------- Spam Engelliyici 21:55 ---------- Önceki Mesaj 21:20 ----------

Türk takımları yine avrupadaki istikrarını bozmadı ve gelen geçenden yedi durdu.Hiçbir şeyde başarımız yok arkadaş

Son düzenleme:
Fenerbahçe yenilecek gibime geliyor... Umarım yanıltır beni

alıştık madden ve mânen futbola bu kadar destek veripte hiçbir başarı olmayan tek ülkeyiz.Şu ilgi destek ve parayla çok daha fazla başarımız olmalıydı

Maçları izlemeyi bırak , özetlerini dahi izletmiyorlar ki . TFF 1. ligi konuşmuyorum bile , lig ortası olacak 1 maç izlemişliğimiz yok. Nasıl başarı sağlasınlar ki taraftar bile küsmüş maça gitmiyor . tivibu digiturk dsmart hangisini alacağını şaşırdı insanlar . Avrupa desen başka yerde lig desen başka yerde . Lanet olsun hepsine

Maçları izlemeyi bırak , özetlerini dahi izletmiyorlar ki . TFF 1. ligi konuşmuyorum bile , lig ortası olacak 1 maç izlemişliğimiz yok. Nasıl başarı sağlasınlar ki taraftar bile küsmüş maça gitmiyor . tivibu digiturk dsmart hangisini alacağını şaşırdı insanlar . Avrupa desen başka yerde lig desen başka yerde . Lanet olsun hepsine

bu tamamen hiçbir şeye ses çıkarmayan bizlerle alakalı ligi aldılar ses çıkartmadık avrupayı aldılar ses çıkartmadık hazırlık maçını aldılar ses çıkartmadık baktılar biz ne yapsak bunlar ses çıkartmıyor tbl euroleague formula 1 nba ... Allah ne verdiyse paralı yaptılar.Ülke olarak hiçbir şeye ses çıkartmıyoruz/çıkartamıyoruz.

vay be bu izlediğimiz fenerbahçe mi sonunda izlemek istediğimiz takım kendine gelmiş gibi gibi diyorum inş beşiktaş gibi yapmazlar. bu arada volkanın cezalı olması çok iyi oldu volkansız fenerbahçe daha çok posizyona giriyor. ve yine lens faktörü şu lens kadar oynuyabiliyor mu volkan şen biri söylesin

İkinci yarı Feyenoord kırmızı kart görecek

feyenoord pek maçı umursamıyor gibi burdan bir puan koparsak ne âlâ gibi oynuyorlar.Fenerin işi zor orta sahada yararıcı adam yok kanadın biri yok ozan josef topallı bir orta sahanın vasar bir takım karşı bile hücum yapması imkansız.Hiçbiriinin ofans becerisi yok.Böyle bir iki yanıltıcı maçla kendimizi kandırır iyi bir takımdan tokadı yeriz

---------- Spam Engelliyici 23:58 ---------- Önceki Mesaj 22:57 ----------

tebrikler fenerbahçe

uzun zamandır fenerbahçe maçından zevk almıyordum son 3 maç ve özellikle bu maç gerçekten çok zevk ve heyecan verdi.. son vuruşlarımızı iyileştirsek çok güçleniriz

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri