awe dasboard kazançlar :)

Mellin

Yasaklanmış
awenin dasboardan kazançları göremiyormuyuz baktimda bulamadım ya yok ya ben kör olacam :D

büyük bi ihtimalle kanalınız çıkartıp tekrar bağlamışlar o yüzden göremiyorsunuz benimde bi kanalım öyle ticket attım bekliyorum.

bendede dashorb kayıtlı ama geri ve parada gözükmüyor :( nasıl düzeltcem [MENTION=725]Yumi[/MENTION]

benimde bağlı olan kanalların hiç birinde kazançlar yok görüntüleme vs var kazanç yok.

Awe'de dashboard mu vardı :D Allah Allah :D

kazançları analyticsten kontrol ediceksin eğer görünmüyorsa büyük ihtimalle çıkartıp tekrar bağlamışlar onun için ticket at dönüş yapıyorlar.

yo orda gözüküyorlar teşekkürler arkadaşlar bu arada bu analiz her zamanki gibi 2 gün geç geliyor bunun çözümü varmı acaba.

Walla Ben Geçen Bi Dizi Atmıştım Bugün Kontrol Ettim 1 Telif Gelmiş bide 336 dolar var öylece kalsın dashboarda paypalımızı yazdık yatarsa yatar :D

awenin dasboardan kazançları göremiyormuyuz baktimda bulamadım ya yok ya ben kör olacam :D

Ustad konu disi birsey sorucam..
awe de 10 dan faz la kanalim var hepside alt kanal..

bu kanallarin hepsini bagladigimda irtibat icin tek bir hotmail yazdim problem olurmu.. iletisim bolumune ?? ana kanal hesabini koymamiz gerekmiyor deyilmi bu konuda beni aydinlatirsaniz memnun olurum supe var kafamda ??
simdiden tesekkurler iyi calismalar.

çözümü yok malesef genelde geç güncelleniyor.

Yumi hocam sen baya tecrübelisin benim bir tane kanalım var awede.14 şubatta bağladığımı iyi hatırlıyorum ama şu anda 26 şubat yazıyor.Bu martın 20sine kadar da 900$ para birikti.Bir adette topluluk ihtarım var, bu parayı alabilir miyim? Birde ne zaman alırım ?

Yumi hocam sen baya tecrübelisin benim bir tane kanalım var awede.14 şubatta bağladığımı iyi hatırlıyorum ama şu anda 26 şubat yazıyor.Bu martın 20sine kadar da 900$ para birikti.Bir adette topluluk ihtarım var, bu parayı alabilir miyim? Birde ne zaman alırım ?

büyük ihtimalle senide atıp tekrar bağlamışlar şirkete ödemeyi alırsın diye tahmin ediyorum ama biraz gecikebilir ödeme uyarı alan kanalları biraz inceliyor ödemeyi ona göre yapıyor net bir tarih yok.

büyük ihtimalle senide atıp tekrar bağlamışlar şirkete ödemeyi alırsın diye tahmin ediyorum ama biraz gecikebilir ödeme uyarı alan kanalları biraz inceliyor ödemeyi ona göre yapıyor net bir tarih yok.

Anladım tahminimce Mayıs'ı bulur gibime gelir.Birde mesela başka bir kanal ile aynı isim soyisim ve paypal adresi ile başvuru yapabilir miyiz? Sıkıntı çıkarır mı? Yoksa istediğimiz kadar hesap ile aynı paypal adresini kullanabilir miyiz?

Anladım tahminimce Mayıs'ı bulur gibime gelir.Birde mesela başka bir kanal ile aynı isim soyisim ve paypal adresi ile başvuru yapabilir miyiz? Sıkıntı çıkarır mı? Yoksa istediğimiz kadar hesap ile aynı paypal adresini kullanabilir miyiz?

tüm hesaplara aynı paypalı girebilirsin sıkıntı yok.

benimde bir sorum olacak arkadaşlar.

Benim awe de günlük 40$ veren kanalım teliften kapandı. kapandığı vakit 80$ civarındaydı. kazançlarda 2 gün geç geldiği için illaki 100$ ı geçmiştir.

kanal kapatıldığı halde ben o kanalın parasını alır mıyım?

benimde bir sorum olacak arkadaşlar.

Benim awe de günlük 40$ veren kanalım teliften kapandı. kapandığı vakit 80$ civarındaydı. kazançlarda 2 gün geç geldiği için illaki 100$ ı geçmiştir.

kanal kapatıldığı halde ben o kanalın parasını alır mıyım?

bu duruma göre 80+40+40=160 yapıyor :) ödeme gelebilir gelirsede geç gelir ama siz yinede formu her ay doldurup gönderin tabi awesomeness dashboarda girebiliyorsanız ordaki bilgileride doldurun.

bu duruma göre 80+40+40=160 yapıyor :) ödeme gelebilir gelirsede geç gelir ama siz yinede formu her ay doldurup gönderin tabi awesomeness dashboarda girebiliyorsanız ordaki bilgileride doldurun.

kayıt olurken girmiştim bilgileri. şuan dashboard a girmedim.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri