Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
bendede dashorb kayıtlı ama geri ve parada gözükmüyornasıl düzeltcem [MENTION=725]Yumi[/MENTION]
kazançları analyticsten kontrol ediceksin eğer görünmüyorsa büyük ihtimalle çıkartıp tekrar bağlamışlar onun için ticket at dönüş yapıyorlar.
kazançları analyticsten kontrol ediceksin eğer görünmüyorsa büyük ihtimalle çıkartıp tekrar bağlamışlar onun için ticket at dönüş yapıyorlar.
yo orda gözüküyorlar teşekkürler arkadaşlar bu arada bu analiz her zamanki gibi 2 gün geç geliyor bunun çözümü varmı acaba.
çözümü yok malesef genelde geç güncelleniyor.
awenin dasboardan kazançları göremiyormuyuz baktimda bulamadım ya yok ya ben kör olacam![]()
çözümü yok malesef genelde geç güncelleniyor.
Yumi hocam sen baya tecrübelisin benim bir tane kanalım var awede.14 şubatta bağladığımı iyi hatırlıyorum ama şu anda 26 şubat yazıyor.Bu martın 20sine kadar da 900$ para birikti.Bir adette topluluk ihtarım var, bu parayı alabilir miyim? Birde ne zaman alırım ?
büyük ihtimalle senide atıp tekrar bağlamışlar şirkete ödemeyi alırsın diye tahmin ediyorum ama biraz gecikebilir ödeme uyarı alan kanalları biraz inceliyor ödemeyi ona göre yapıyor net bir tarih yok.
Anladım tahminimce Mayıs'ı bulur gibime gelir.Birde mesela başka bir kanal ile aynı isim soyisim ve paypal adresi ile başvuru yapabilir miyiz? Sıkıntı çıkarır mı? Yoksa istediğimiz kadar hesap ile aynı paypal adresini kullanabilir miyiz?
benimde bir sorum olacak arkadaşlar.
Benim awe de günlük 40$ veren kanalım teliften kapandı. kapandığı vakit 80$ civarındaydı. kazançlarda 2 gün geç geldiği için illaki 100$ ı geçmiştir.
kanal kapatıldığı halde ben o kanalın parasını alır mıyım?
bu duruma göre 80+40+40=160 yapıyorödeme gelebilir gelirsede geç gelir ama siz yinede formu her ay doldurup gönderin tabi awesomeness dashboarda girebiliyorsanız ordaki bilgileride doldurun.
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.