Awe Kazançları Sıfırlamış Muhtemelen

ArtigmA

Kayıtlı Üye
Biraz önce kanalların para kazanma ve dashboardlarını kontrol ederken farkettim
Awenin yeni networke geçirdiği kanallarda artık dashboard yok analiz kısmında kazançlar 0 bu 2 kanalımda da böyle

Diğer networke geçirmediği kanalımda Dashboard aktif fakat kazançlar yok :)

Resimler:
İlk resim yeni networke taşıdıgı kanalın awe paneli

Buda yeni networke taşıdıgı 2. kanalın analiz bölümü diğer kanaldada bu kısımlar böyle

Bu da taşımadığı kanal ama payment kısmına tıklayınca sadece settigs çıkıyo eskiden status falan vardı.

Ş*r*fs*zler diyecek söz yok zaten haziran kazancını bile alamamıştım ben böyle olacağı belliydi. Zaten nerde çokluk orda şeylik lafı vardır.

Bendeki 3 kanal böyle belki sizde farklılık göstrebilir. Hocam bi kanallarınız kontrol edin bence.

Awesomeness affliate 1 adli konuya bununla alakali birsey yazmistim. Konuyu bulup okumanizi tavsiye ederim.

Awesomeness affliate 1 adli konuya bununla alakali birsey yazmistim. Konuyu bulup okumanizi tavsiye ederim.
Kanallar Awesomeness Affiliate 1 'e tasinanlara bir haberim var.

Awesomeness TV kanallari kategorilendiriyor, bu yuzden tasiyorlar..

Analitik ve diger kazanc bilgileriniz gitti diye uzulmeyin, hepsi geri gelecek. Tum bilgileri sakliyorlar..

Bilginize,
Hocam bu yazıyı diyorsanız eğer.
3. resim taşınmayan kanal orda da dashboard kısmı yok eskisi gibi deği :(

Hocam bu yazıyı diyorsanız eğer.
3. resim taşınmayan kanal orda da dashboard kısmı yok eskisi gibi deği :(

dostum analyticleri kayıt altına aldılarsa kazançlarıda almışlardır.hoş ödeme yaparlarmı bilinmez ama onu kayıt ediyorlarsa kazançlarıda ediyorlardır :)

dostum analyticleri kayıt altına aldılarsa kazançlarıda almışlardır.hoş ödeme yaparlarmı bilinmez ama onu kayıt ediyorlarsa kazançlarıda ediyorlardır :)
İnşallah dediğiniz gibidir hocam bende o şekilde olmasını isterim ama her kanalda böyle bir farklılık görünce insanın aklına başka birşey gelmiyor :)

yapacak bişey yok.Ödemese bile sitem etmeye gerek yok.az çok tanıyor herkes aweyi kimine devamlı kimine arada kimine hiç ödeme yapmıyor :)
yani at aweyi 2. plana işine bak ;)

kontrol edecek bi yanı kalmadı ki zaten haftalardır girmiyorum bile kanala..En iyi kanalımdı, en sevdiğim kanalımdı, en çok emek verdiğim kanalımdı. Benim kategorimde binlerce kanal var böyle + benim diğer partnerlerde olan kanallarım var aynı kategoride..Adamlar geldi bloke koydu paraya olacak iş değil.

benim awe de 2 kanalım vardı sanırım nisan yada mayıs ayıydı ikisinede ödeme yapmadı kanalı veri araclarından sildim şimdi kafam rahat :D
quiz ve life gibi partner varken bole partnerlerle ugrasanın aklından süphe ederim

Awesome her şeyden önce itibarını sıfırladı.. kazançları sıfırlamış çok mu ? Awe'den hiç bu kadar ümitsiz olmamıştım, Temmuz ayı ödemelerini bile hala yapmamış olan network'ten bu gece veya yarın Ağustos ve Eylül ödemelerini beklemek bana hayal gibi geliyor..

Gidip kanalları yeni ağ'a taşıyacağına ve para kazanması kapatılan kanalların para kazanmasını açacağına önce milletin ödemesini gününde yap ta adam sansınlar !

Bir daha Awe'ye kanal sokmak mı ? tövbe

Herkese benden 1 bardak soguk su. Ben iki bardak alayim. Afiyet olsun.

Aynı durumdayız, bende bıraktım zaten kanalı.. Videoları aldım özele telif kalkana kadar dursun kanal 6 ay... Awe ile tüm ticaretimi bitirdim çok şükür.. 6 ay sonrada girerim farklı bir partnere bakarım keyfime..

Awe artık yeni kanal benden nah alır. Kimse kanal felan sokmasın artık forumdan akılları başına gelsin şunların.

arkadaslar adamlar yenı ağa tasıdıkları ıcın haliyle verilerin tasınması var bu olaydada sıfırlanması nornal tıpki dolarların bugta kalıp geri acılması gibi... bence bir sorun yok bekleyın duzelır hersey. dashboardları zaten herkese vermedıler beta asamasıydı ve yenı aga tasıdıkları ıcın hersey sıfırlandıgı ıcın suan dashboardlarda gitmiştir normal... Banada geçen ay cüzi bir miktar ödediler ama önceden 1 ay telif yiyip 2. ay 2 aylık aldıgım oldu. Awe bu belli olmaz :)

Bu adamların Allah belasını en yakın zamanda versin.. Youtube bu adamlara nasıl izin veriyor hala aklım almıyor..

Yeni ağa taşıma yetkileri var mı bunların,sözleşmede incelemek lazım,büyük ihtimal bu üçkağıtçılar eşeği sağlam kazığa bağlamıştır ama yinede bakmakta fayda var

ben bunlara girerken sözleşme falan imzalamadım ne sözleşmesi? herkes bi sözleşme diyor? sadece awe sizi ağınıza davet etti kısmında onaylamıştım ordada böyle saçmalıklar yazmıyordu..

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri