AWE Kesinleşen Para Hakkinda

• Kullanıcı MPVH
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Awesomeness

MPVH

Kayıtlı Üye
Web sitesi
www.sehidim.com
Arkadaslar miktar yazmak doğru mu bİlmiyorum ama yazmadan sorunu nasıl anlatabilirim bilemedim. Bu yüzden MOD arkadaşlar dan Özür diliyorum yasak ise mesajı hemen düzenleyip silebilirim..

sorun geçen ay yt analistikte 1300$ kazanç görünüyordu ama AWE 500 kadarını gönderdi. KANAL spamdan kapandı B6 yüzden çok kestiğini düşündüm ama bu ayda 700$ var sadece 300$ kadari Awe dashboard da görünüyor bu normal mi acaba kesintinin bu kadar fazla olması

hocam birçok kişi awe den para alabildiğine dua et diyebilir.
fazla çalışan kalmadı awe geçen yıl bu forumdaki birçok kişeye vurgun yaptı ödemesi.
inşallah paran gelir.

cvp için saol kardeşim awe de param hiç kalmadi çok şükür ama kesti %70 buluyor sanki ben patnerimde Awe youtuber acı komedi

awe de sürpriz kesinti yaşamadım hiç,ya ödeme yapmıyorlar yada kazancı aynen gönderiyorlar

valla hocam kurtardığın paraya bak bunlardan çok kurcalama kimsenin çalıştığı yok zaten artık

tabiki arkadaşlar alabildigimiz kadarına da çok şükür ama işte insan merak ediyor %30 kesnti nerde %50 %60 kesnti nerde kanalı kurtarabilsem zaten çalışmam bunlarla param kalmadı ama yorumlar çok kötü buda korkutuyor bugün olmazsa yarın olur diye

Arkadaslar miktar yazmak doğru mu bİlmiyorum ama yazmadan sorunu nasıl anlatabilirim bilemedim. Bu yüzden MOD arkadaşlar dan Özür diliyorum yasak ise mesajı hemen düzenleyip silebilirim..

sorun geçen ay yt analistikte 1300$ kazanç görünüyordu ama AWE 500 kadarını gönderdi. KANAL spamdan kapandı B6 yüzden çok kestiğini düşündüm ama bu ayda 700$ var sadece 300$ kadari Awe dashboard da görünüyor bu normal mi acaba kesintinin bu kadar fazla olması

Şu şekilde belirteyim. Her ne kadar millete yaka silkeletsede, awede 0,01 $ bile kalmadı benim. Mayısta spamdan kanalın ödemesini ağustosta, haziranda kapanan 1 kanalı ekimde, hazirandan tekrardan kapanan 1 kanalıda aralıkta ödedi.

Her an bi ödeme gelebilir anlıyacağınız. O yüzden de kesinti konusunda bişey diyemeyeceğim.

Şu şekilde belirteyim. Her ne kadar millete yaka silkeletsede, awede 0,01 $ bile kalmadı benim. Mayısta spamdan kanalın ödemesini ağustosta, haziranda kapanan 1 kanalı ekimde, hazirandan tekrardan kapanan 1 kanalıda aralıkta ödedi.

Her an bi ödeme gelebilir anlıyacağınız. O yüzden de kesinti konusunda bişey diyemeyeceğim.

önceden öyleydi 3-5 ay sonra da olsa gönderiyorlardı ama içerik sahibi olduğunuzu ispatlayın olayına geçtikten sonra blokladıkları hiçbir kanalı ödemediler

arkadaş borcum var odemek için 3 tane adsense satışa koydum aliçi çıkmadı kanal koydum oda satilmadi awe ye güvendik oda %60 kesmiş borç gene kaldı yedik gene faizi valla Schufa ya verecekler az kaldı

Var var, internette o kadar alternatif varki. Önemli olan araştırmak bulmak ve kovalamak.

var hocam yığınla iş var ama bu youtube dan bazı dönemler öyle para kazanıyoruzki ondan sonra düşüşte olsa kafayı başka yere veremiyoruz:Dben iyi geçen bir youtube ayından daha iyi iş bilmiyorum bu kadar düşük yatırımla olabilecek

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri