awe ödeme yapti

Benim de Nisan ayında ayında kanalım partnerden çıkarıldı. Nisanın ikinci haftası teliften kapandı. Bir şansım var mı dersiniz mart ayı için mesaj da attım umudum olmasa da :)

Son düzenleme:
Arkadaşlar benim ödemeyi kurtarana 1000 $ verecem. Var mı alırım diyen?

Edit: Özel mesaj atsın. İletişime geçelim.

arkadaslar awe ödeme gerceklestirdi umaraim herkez ödemelerini almistir
simdi yabanci arkadaslarla konustum
gelen ödemeler
ocak subat mart ayi icin awe tarafindan incelenmeye alinan dizi film vs. kanallarin paralari
ödeme sadece mart ayinin degil 3 ay veya 4 ay kapsamakda

Kurumsal İletişim Bilgileri

Müşteri Hizmetleri URL'si: AwesomenessTV - YouTube

Toplam tutar:
$---- USD
Ücret Tutarı:
$0,00 USD
Net tutar:
$----- USD

Para iadesi bildirme Yardım

Ödemeyi iade etmek için en fazla 60 gününüz vardır.

Tarih:
23.05.2014
Saat:
05:21:02 EEST
Durum:
Tamamlandı

Konu:

Awesomeness, LLC, PayPal aracılığıyla size $----- USD gönderdi.
Özel Not:

March 2014 - Network Earnings - 1 Copyright Strike

selam hocam awede olan paranizi almissiniz gozunuz aydin. hocam benim subattan buyana 14k dolar para var icerde 4 kanal teliften kapandi suan hic telifsiz kanallar hala bagli ama ne yazikki tek bir kurus daha odemediler subattan buyana paypalimi filan hepsini yazdim gondermeleri icin nasil bir yol izlemeliyim hocam yardimci olursaniz cok memnun olurum ???

selam hocam awede olan paranizi almissiniz gozunuz aydin. hocam benim subattan buyana 14k dolar para var icerde 4 kanal teliften kapandi suan hic telifsiz kanallar hala bagli ama ne yazikki tek bir kurus daha odemediler subattan buyana paypalimi filan hepsini yazdim gondermeleri icin nasil bir yol izlemeliyim hocam yardimci olursaniz cok memnun olurum ???

Aynı durumdayım ben de 10k para var, Mart'tan beri 1 kuruş alamadım, bu ay alırız belki.

benimde daha icerde var param bakalim 10 una kadar bi ödeme yapacaklar ödemezlerse bakacaz caresine

Awe ödeme yaptı ayrıca partnerlikten attı :). Çizgi film oyun kanallarına ödeme yapan partner önerebilecek var mı?

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri