Awe Partnerden Çıkartma Sorunsalı

• Kullanıcı Alex
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Awesomeness

Alex

Kayıtlı Üye
Merhaba arkadaşlar,

Awe 1 kanalımı partnerden çıkartmış, son dönemde kanallarının awe partnerden atılması sorununu yaşayan kişiler de var.

Son dönemdeki tecrübelerinize göre;

1) Awe her yeni partnere giren kanalı çıkartıyor mu?
2) Yoksa yeni kanallardan aradan belli başlı kanallarınızı mı çıkarttı?

Her yeni boş partner kanalı çıkartıyorsa işimiz var demektir.

yeni kanalları boş dolu hepsini çıkarttı :)

---------- Mesaj saat 16:36:21 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 16:35:41 civarında gönderildi. ----------

edit: video atıp belli bi izlenımden sonra atmıyor.

[MENTION=5095]kskcoliq[/MENTION] dün atmıştım videoları bugün çıkartmış.

Video atıp başvuracağız bundan sonra heralde

[MENTION=5095]kskcoliq[/MENTION] dün atmıştım videoları bugün çıkartmış.

Video atıp başvuracağız bundan sonra heralde

hocam video atıp başvursanız dahi atıyor.. attıktan 2-3 gün sonra başvurmanız gerek. gözlemim o şekilde benim.

Merhaba arkadaşlar,

Awe 1 kanalımı partnerden çıkartmış, son dönemde kanallarının awe partnerden atılması sorununu yaşayan kişiler de var.

Son dönemdeki tecrübelerinize göre;

1) Awe her yeni partnere giren kanalı çıkartıyor mu?
2) Yoksa yeni kanallardan aradan belli başlı kanallarınızı mı çıkarttı?

Her yeni boş partner kanalı çıkartıyorsa işimiz var demektir.

@İwocan

Ayrica Awesomeness'tan cikarilan kanallar hakkinda da cok soru geliyordu.

Kanallariniz, icinde telif veya baska bir uyari olsun veya olmasin, herhangi bir tv yayini, cizgi film, film vb. telif riski yuksek kategori iceriyorsa, partnerlikten cikarilacak.. Bu sebepten dolayi bundan sonra film, cizgi film, dizi, tv show vb seyleri bosuna yuklememenizi de soylememi rica ettiler. Bundan once olan kanallarin odemelerini tam olarak soramadim ama bundan sonra bu kategorilerden odeme almaniz zor gibi gorunuyor..

Ek olarak; ayni paypal adreslerine ait birden cok kanali olanlari da kotuye kullanimdan dolayi partnerlikten cikartacaklarini belirttiler. Bu onlemi de bos kanal ile basvuranlar icin aldiklarini dusunuyorum.

Hepinize hayirli gunler..

........

Adsense'ye bağlı 100 küsür aboneli içinde 22 video bulunan 1 aylık haber kanalımı 2 gün önce aweye geçirdim. dün video atmak için girdiğimde partnerden çıkarıldığımı gördüm. 1 ay önce girdiğim dizi kanalım ise hala partnerde.Anlayamadım neden çıkardılar. telif topluluk vs yoktu. birkaç sonradan gelen eşleşen olmuştu onları da silmiştim. Bot falan da kullanmadım aşırı videoda yüklemedim ( haftada en fazla 6-7 adet ).
Sanırım Aynı Paypal adresi ile başvurduğumdan çıkarıldım.

Çok iyi bir kanalım var awede, 1 telif yedin, bir topluluk ama gene atmadılarr, şimdi kanalda uyarı felan kalmadı hepsinin süresi geçti, ama 3 aydır aweye kaldırma linki felan attım, küfür ettim, ticket attım forumlarında spam yaptım gene çıkarmadılar.Bu networktan kurtulmak için, başka bir kanalımla sahte telif atsam 3 tane ve kapanalı kapattırsam. Awe ne kadar sürede bu kanalı networktan atar.Sonra telifleri çekip kanalı tekrar sorunsuz kullanabilir miyim? Bu yöntemi deneyen oldu mu hiç?

Benim arkadaşıda attılar 24 saat içinde.Video var veya yok atıyorlar.Madem atacaksın niye önüne gelen kanalı alıyorsun ? En azından life gibi bir sistem yap izlenme şartı koy öyle al.Alın size direk alan partner.Geçmiş olsun :D

Bir Tek Benim Çizgi Kanalımı çıkartmadı 9 Marttan Beri İstanbulspor gibi Dim Dik Ayakta :D

Acaba kayıt olurken verilen aynı paypal adresinden dolayı atıyor olabilirmi yada adres.Adsense gibi yani?

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri